Skocz do zawartości

Forumowy Versacze

Gość lukasz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale ja tam mowie o tym najbardziej znanym, stylu na białego murzyna, albo na takyoukuobanane (dzizas jak on miał?) no

:sick:

Ukjoproszebardzopana jakos lecialo chyba, gangsterka panie, uwazaj bo z firma i jot-pe na 100 procent trzyma, ma ich mp3 wiec mozesz byc w niebezpieczenstwie!

Btw. ten fit eminema b. dobry, podobaja mi sie kontrasty w ciuchach! Zdjecie ponizej ma szacun za koszulke z alfem. :thumbsup:

Gość LoganOldschool
Opublikowano

WTF is to coś czerwone ??

Coś s(pipi)iło z wariatkowa ??

Opublikowano (edytowane)

widzialem, zoabczymy co to będzie :))))))))))))))))))))))))))

LANVIN ogolnei robi dosyc stonowane ciuszki, takze an ekstrawagancje MW czy CDG nie ma chyba co liczyc

la-fall08-2.jpg

Milan+Fashion+Week+-+Lanvin+06.jpg

Milan+Fashion+Week+-+Lanvin+01.jpg

lanvin-fall-winter-2010-men-collection-6.jpg

lanvin-fall-winter-2010-men-collection-8.jpg

Edytowane przez banny
Opublikowano

No cos w tym jest. Myślałem że pasek nosi sie na spodniach , okazuje sie że jednak na czole. Wyobrażam sobie chudzielca bannego w takim stroju z paskiem na łbie na rozpoczęciu roku szkolnego. Zabawnie musi to wyglądać

Opublikowano

Racja, dwóch typków ma w miarę normalne spodnie, a reszta rurki. Chyba, że się mylę i po prostu są tak zaje.biście chudzi, że każde spodnie na nich wyglądają jak rurki.

Opublikowano

Jak można wyciągać tych bladych, wychudzonych chłopców prosto z chemioterapii i kazać im zakładać na siebie takie śmieszne kostiumy? To nieludzkie. Jeszcze rozumiem Dartha Vadera czy wiktoriańską Anglię, ale przebieranie ich za kobiety to moralna ohyda.

Opublikowano

Tak sie przyglądam na te drugie zdjęcie, kurde naprawde oni wyglądają jak oświęcim. Na szczęscie taki wygląd sie nie podoba kobietom, tak samo jak chude szkapy zassane modelki nie podobają sie facetom (większości)

Opublikowano

jeśli by to byl świat final fantasy to każdy by sie mógł tak ubierac i reszta by miala na to wy(pipi)ane :P

ten gosc na przedostatniej focie to ma nawet za krótkie spodnie, ale jeśli kogoś stać zeby tak sie ubierac to sobie chu.ja pewnie z tego robi

ogólnie goscie na drugim zdjeciu mają dosyc ciekawe buty.