Opublikowano 2 września 201014 l Na szczęscie taki wygląd sie nie podoba kobietom, No na bank ci kolesie nic nie ruchaja
Opublikowano 2 września 201014 l Na szczęscie taki wygląd sie nie podoba kobietom Mylisz się i nie, nie mowie tego dlatego, ze ja jestem chudy
Opublikowano 2 września 201014 l Na szczęscie taki wygląd sie nie podoba kobietom, No na bank ci kolesie nic nie ruchaja Ruchają bo mają kase a nie bo sie podobają kobietom. Na szczęscie taki wygląd sie nie podoba kobietom Mylisz się i nie, nie mowie tego dlatego, ze ja jestem chudy Ty jestes szczupły, oni są chudzi. Nie nie myle sie , kobieta widząc jednego przystojnego dobrze zbudowanego faceta i drugiego takiego jak na fotach wybrałaby tego pierwszego , sorry no bonus
Opublikowano 2 września 201014 l No to widocznie znamy inne kobiety :potter: No nieważne, każda kobieta ma swoj gust i jest inna, łączy je jedynie brak inteligencji
Opublikowano 2 września 201014 l Na szczęscie taki wygląd sie nie podoba kobietom Mylisz się i nie, nie mowie tego dlatego, ze ja jestem chudy A ja całe życie myślałem, że w twojej sygnaturze jest twoje zdjęcie Moj e-świat legł w gruzach...
Opublikowano 3 września 201014 l 'english rocker 2010' ogolnie spoczko ,tylko buty bym pozmieniał raczej tez ok
Opublikowano 3 września 201014 l Z przedostatniej foty niech ten zje.bany berecik wywali i będzie znośnie.
Opublikowano 3 września 201014 l 1,2,3 ( bez kapelusza i chusty) są bardzo ok, i tak jak mówił Karol buty chyba inne by się przydały.
Opublikowano 3 września 201014 l Ogolnie jak wdziałes jeden fit tego typu to widziałes je wszystkie Edytowane 3 września 201014 l przez gekon
Opublikowano 3 września 201014 l dwa ostatnie troszkę poprawić i byłyby zaje.biste. reszta mi się nie podoba
Opublikowano 12 września 201014 l Ogolnie jak wdziałes jeden fit tego typu to widziałes je wszystkie Quoted for truth Co nie przeszkadza im w byciu fajnymi, tylko tak jak pisała większość - buty do wymiany
Opublikowano 13 września 201014 l Drugi w moim stylu (oprócz butów, skąd on je bierze :confused: ) Lubie wszystkie kurtki skórzane i skóropodobne za(pipi)ongo som1
Opublikowano 14 września 201014 l tak btw 'zajebistej' mody ;] http://www.youtube.com/watch?v=lVmmYMwFj1I
Opublikowano 14 września 201014 l wlasnie ten pierwszy jest mocno w moim stylu heh :] tylko portki wezsze bym zalozyl
Opublikowano 14 września 201014 l [ blazeju, wiem ,ze w gimnazjum ludzie tak sie nie ubieraja, ale takie komenty szczeniackie zostaw dla ludzi na ulicy, bys mogl blyskac wsrod rowiesnikow przy wspolnym piciu szake z mc donalda ]
Opublikowano 14 września 201014 l Wydaje mi sie, ze oni w tych obcislych ciuchach maja przeje,bane. Nie dosc ze sa pedalami, to pewnie podnoszac rece/nogi do gory pekaja im ubrania/kosci. Smutne (