Skocz do zawartości

Forumowy Versacze

Featured Replies

Opublikowano

ok.

wiosna lato zapowiada sie tak:

83a7e93f-9cba-422b-b066-bb00e49c524e.jpg

00200m.jpg

594dfd9e-d9f1-402e-83d8-c91c939dbb28.jpg

2980c134-fcf8-4ef5-8be3-68f023d53de0.jpg

61910Blubike_3852Web.jpg

92111BlueScooter_1522Web.jpg

101211allblue_1778Web1.jpg

180569_mrp_ou_l.jpg

181254_mrp_fr_l.jpg

26247610298189793_wbg07SBk_f.jpg

37365871878268840_Gb8UydCc_f.jpg

Ami_SS12c.jpg

Ami_SS12i.jpg

Ami_SS12k.jpg

Ami_SS12p.jpg

ami-022.jpg

ami-05.jpg

tumblr_lwb80n1CAp1qz6a4yo1_500.jpg

tumblr_lx4t419omy1qbn6mko1_500.jpg

BLUE BLUE BLUE x nice shoez

aha, no i kupie sobie ''różowe'' spodnie : }

Edytowane przez banny

• Odpowiedzi 706
  • Wyświetleń 58 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Wieś jak c*uj to facet w obszczanych, dresowych spodniach. To skarpety do sandałów. To niedopasowany krawat do koszuli. To workowate koszule/spodnie do garnituru. To różowe, obcisłe rurki. To za krótk

• Czy bluza ma oryginalny znaczek Carrefoura ?

• wy mi tu jakieś pedlastwa pokazujecie . Chinosy i inne nazwy ubrań . no (pipi)a wy baby jesteście czy faceci ? dla mnie są spodnie i bluza , koszulka i sweter . jakieś wyszukane ciu.lstwa pokazujecie

Opublikowano

Co oni mają kur.wa z tymi podwiniętymi nogawkami? Może lepiej po prostu kupić krótsze spodnie?

Opublikowano

Jak dla mnie spoko tylko nogawki i buty lipa.

Opublikowano

Co oni mają kur.wa z tymi podwiniętymi nogawkami? Może lepiej po prostu kupić krótsze spodnie?

podkreslasz kroj spodni oraz pokazujesz opalenizne z wakacji. Jak jej nie masz wtedy masz kolorowe skarpetki :P

takie cos wyczytalem

Opublikowano

Nieźle sie uśmiałem z tych zdjęć, pajacyk lepszy od drugiego.

Opublikowano

ja podwijam nogawki od kilku lat bo przewaznie kupuje troche dluzsze i podwiniete lepiej wyglada. oczywiscie nie wyglada to tak jak na zdjeciach(u mnie podwinieta nogawka prawie dotyka podlogi)

Opublikowano

Bezsens kupować za długie spodnie i je podwijać, bo wcale nie wygląda to fajnie. Zawsze idę do krawca z takimi. Mam jedne levi'sy, model 25001, które mają celowo za długie nogawki i zawinięte są na jakieś 10-15cm. Wygląda to ok, chociaż skraca optycznie nogi. Szkoda by mi było je skrócić, bo to chyba limitowana edycja była, na necie nawet nie umiem ich znaleźć.

Opublikowano

To jest styl na pełną słońca plaże w jakiejs malowniczej mijescowosci aby sobie w podwiniętych lnianych spodniach polatać ale nasz forumowy kloszard pewnie bedzie tak popi erdalal po wrocku i zebral na ulicy n bo na obrazku dla niego ten zlot gejow wydaje sie strasznie trendi alternatywny.

Opublikowano

Tak możesz sie ubierać banny jak pojedziesz do Lloret de mar

Opublikowano

On chce jechac do berlina na kilka dni majac w kielni 34,65zl wiec do Lloret de Mar moglby sie dostac tylko jako paczka caritasu.

Opublikowano
:unknown:
Opublikowano

Hahaha, Boże czemu ja tu wczesniej nie zaglądałem. Ten drugi identyko jak Falkoś, nasz miejscowy degustator budaprenu i rozpuszczalników. identyczny.

edit:

Ten ostatni lepiej niech uważa w ciemnych uliczkach. Może go ktoś pomylić i zgwałcić

Edytowane przez canabis

Opublikowano

Gratulacje. Wlasnie sie zblazniles - to sa aktualnie najmodniejsze kreacje.

Obraziles tez brata bannego (pierwsza fotka).

Edytowane przez Poniżacz

Opublikowano

Tak mi teraz wstyd ;<

ps: Ile brat dostał za umycie szyb tego autka obok?

Edytowane przez canabis

Opublikowano
30312Shorts_0212Web.jpg

Nie znam się kompletnie na modzie, więc proszę o wyjaśnienie, czy to jest naprawdę modny ubiór, czy prowokacja. Babciny sweterek upchnięty pod marynarkę? Kroju spodni (?) też za bardzo nie rozumiem.

Opublikowano

to jest po prostu pierd.olnięty człowiek, z modą to nie ma nic wspólnego

Opublikowano

Mi to on wygląda na księdza po cywilu

Edytowane przez canabis

Opublikowano

2 zdjęcie rozje.bało mi głowę :woot:

ale to zdjęcie co Banny zapodał stronę wcześniej z gościem na skuterku mi się podoba fajny styl .

Edytowane przez Sig

Opublikowano

Czy któryś z forumowych modnisiów ma zamiar ubierać się w ten sposób w najbliższym czasie? :ph34r:

01s8eTP_XyhYzWtCWsoMRDktUOBxVVF8RFA5mNeD.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

jest roznica miedzy kiecka dla twardych skur.wieli a obcislymi leginsami przykrytymi falbankowa spodniczka dla pedalow.