Opublikowano 7 marca 201213 l ok. wiosna lato zapowiada sie tak: BLUE BLUE BLUE x nice shoez aha, no i kupie sobie ''różowe'' spodnie : } Edytowane 7 marca 201213 l przez banny
Opublikowano 8 marca 201213 l Co oni mają kur.wa z tymi podwiniętymi nogawkami? Może lepiej po prostu kupić krótsze spodnie?
Opublikowano 9 marca 201213 l Co oni mają kur.wa z tymi podwiniętymi nogawkami? Może lepiej po prostu kupić krótsze spodnie? podkreslasz kroj spodni oraz pokazujesz opalenizne z wakacji. Jak jej nie masz wtedy masz kolorowe skarpetki takie cos wyczytalem
Opublikowano 9 marca 201213 l ja podwijam nogawki od kilku lat bo przewaznie kupuje troche dluzsze i podwiniete lepiej wyglada. oczywiscie nie wyglada to tak jak na zdjeciach(u mnie podwinieta nogawka prawie dotyka podlogi)
Opublikowano 9 marca 201213 l Bezsens kupować za długie spodnie i je podwijać, bo wcale nie wygląda to fajnie. Zawsze idę do krawca z takimi. Mam jedne levi'sy, model 25001, które mają celowo za długie nogawki i zawinięte są na jakieś 10-15cm. Wygląda to ok, chociaż skraca optycznie nogi. Szkoda by mi było je skrócić, bo to chyba limitowana edycja była, na necie nawet nie umiem ich znaleźć.
Opublikowano 9 marca 201213 l To jest styl na pełną słońca plaże w jakiejs malowniczej mijescowosci aby sobie w podwiniętych lnianych spodniach polatać ale nasz forumowy kloszard pewnie bedzie tak popi erdalal po wrocku i zebral na ulicy n bo na obrazku dla niego ten zlot gejow wydaje sie strasznie trendi alternatywny.
Opublikowano 10 marca 201213 l On chce jechac do berlina na kilka dni majac w kielni 34,65zl wiec do Lloret de Mar moglby sie dostac tylko jako paczka caritasu.
Opublikowano 14 marca 201213 l Hahaha, Boże czemu ja tu wczesniej nie zaglądałem. Ten drugi identyko jak Falkoś, nasz miejscowy degustator budaprenu i rozpuszczalników. identyczny. edit: Ten ostatni lepiej niech uważa w ciemnych uliczkach. Może go ktoś pomylić i zgwałcić Edytowane 14 marca 201213 l przez canabis
Opublikowano 14 marca 201213 l Gratulacje. Wlasnie sie zblazniles - to sa aktualnie najmodniejsze kreacje. Obraziles tez brata bannego (pierwsza fotka). Edytowane 14 marca 201213 l przez Poniżacz
Opublikowano 14 marca 201213 l Tak mi teraz wstyd ;< ps: Ile brat dostał za umycie szyb tego autka obok? Edytowane 14 marca 201213 l przez canabis
Opublikowano 14 marca 201213 l Nie znam się kompletnie na modzie, więc proszę o wyjaśnienie, czy to jest naprawdę modny ubiór, czy prowokacja. Babciny sweterek upchnięty pod marynarkę? Kroju spodni (?) też za bardzo nie rozumiem.
Opublikowano 14 marca 201213 l to jest po prostu pierd.olnięty człowiek, z modą to nie ma nic wspólnego
Opublikowano 14 marca 201213 l Mi to on wygląda na księdza po cywilu Edytowane 14 marca 201213 l przez canabis
Opublikowano 14 marca 201213 l 2 zdjęcie rozje.bało mi głowę ale to zdjęcie co Banny zapodał stronę wcześniej z gościem na skuterku mi się podoba fajny styl . Edytowane 14 marca 201213 l przez Sig
Opublikowano 16 marca 201213 l Czy któryś z forumowych modnisiów ma zamiar ubierać się w ten sposób w najbliższym czasie? :ph34r:
Opublikowano 17 kwietnia 201212 l jest roznica miedzy kiecka dla twardych skur.wieli a obcislymi leginsami przykrytymi falbankowa spodniczka dla pedalow.