Wygnaniec 1 675 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Opublikowano 14 kwietnia 2010 banny chcesz to ci podesle podobna marynarke jak na tym murzynie, laska ostatnio zostawila u mnie w aucie. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Opublikowano 14 kwietnia 2010 (edytowane) pewnie ,sprzedam ją za mijjjjlllljjjjon dolcow, przeciez z tanimi dupami sie nei obracasz Edytowane 14 kwietnia 2010 przez banny Cytuj
Gość Opublikowano 14 kwietnia 2010 Opublikowano 14 kwietnia 2010 banny chcesz to ci podesle podobna marynarke jak na tym murzynie, laska ostatnio zostawila u mnie w aucie. Laska w męskiej marynarce? nie miała pitolka przypadkiem? Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 15 kwietnia 2010 Opublikowano 15 kwietnia 2010 Ta marynarka jest tak meska jak wy obaj. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 15 kwietnia 2010 Opublikowano 15 kwietnia 2010 wiec twoja laska ma ptaszka!!!!!!!!!!!11 oh noes! Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 16 kwietnia 2010 Opublikowano 16 kwietnia 2010 Ja bym raczej obstawial ze ty nie masz. Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 16 kwietnia 2010 Opublikowano 16 kwietnia 2010 (edytowane) Eh Fore, daj se lepiej siana. Z doświadczenia powinieneś wiedzieć, że z kobietami nie ma sensu wdawać się w dyskusje. banny, nie widziałem kogo zapytać, a Ty ponoć jesteś tutaj ekspertem od gejowskiej odzieży. Jak Ci się widzą te slipy? Edytowane 16 kwietnia 2010 przez Kazuo Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 16 kwietnia 2010 Opublikowano 16 kwietnia 2010 ten grupowiec powinien miec haslo Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 16 kwietnia 2010 Opublikowano 16 kwietnia 2010 (edytowane) Ale zamknęli wam grupowiec anime, ze się to wyebaliście? Te posty Kozocośtam i Foredobre nie są ani ciekawe ani fajne. Jeden ma fetysz i wkleja gołych facetów (wiesz, że są inne miejsca w internecie, w których możesz spełniać swoje pasje i pragnienia?), a drugi się spina o przymałą marynarkę jak sam nosi koszulkę rozmiaru L na brzuchu XXXXL i łazi w tym po ameryce. Chyba proste nie, że jak facet ma figurę, kttórej się nie wstydzi to na pewno nie będzie nosił worka, a opięte ciuchy, podobnie jak Ty, z tym, że Edytowane 16 kwietnia 2010 przez gekon Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 16 kwietnia 2010 Opublikowano 16 kwietnia 2010 Eh Fore, daj se lepiej siana. Z doświadczenia powinieneś wiedzieć, że z kobietami nie ma sensu wdawać się w dyskusje. banny, nie widziałem kogo zapytać, a Ty ponoć jesteś tutaj ekspertem od gejowskiej odzieży. Jak Ci się widzą te slipy? Ja bym raczej obstawial ze ty nie masz. x2 Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 16 kwietnia 2010 Opublikowano 16 kwietnia 2010 Forebode i Koza. Weźcie sie spiknijcie z Pieczarem i Salemem i załóżcie temat "Ubieram się w Intersporcie tudzież Dajszmanie" albo "Co nowego w Cropptow" i sie prowokujcie a nie mi tu porządny temat zalewacie. Łukasz sie w grobie przewraca jak to widzi. Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 16 kwietnia 2010 Opublikowano 16 kwietnia 2010 (edytowane) Hrubaz tobie to powinni po tym pamietnym gejowskim zdjeciu zrobic caly internet na haslo. Tak a propos do ta Meska Marynarka z murzyna dobrze komponowalaby sie z tymi oto Meskimi Rajstopami: Wie ktos gdzie kupic w Ameryce? gekon "z tym, ze...." i tutaj zajrzyj sobie do Spratakusa do tematu fotki, chcialbys miec taka figure leszczu Edytowane 16 kwietnia 2010 przez Forebode Cytuj
kotlet_schabowy 2 693 Opublikowano 16 kwietnia 2010 Opublikowano 16 kwietnia 2010 Do znawców : któryś raz z kolei jest lament, że grupowiec powinien być zamknięty itd. Wydaje mi się, że mimo wszystko dobrze, jak czasami wbije do tematu ktoś o w miarę "stonowanym", że użyję tego słowa, podejściu do mody. Bo grupowiec dotyczy ubrań, SZMAT, a Wy niedługo skierujecie go w stronę mody wybiegowej. Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 16 kwietnia 2010 Opublikowano 16 kwietnia 2010 Wy wszyscy siebie warci jesteście. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 16 kwietnia 2010 Opublikowano 16 kwietnia 2010 gekon "z tym, ze...." i tutaj zajrzyj sobie do Spratakusa do tematu fotki, chcialbys miec taka figure leszczu Aco? Zrzuciłeś już sadełko? :potter: Cytuj
Yaxa 1 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Do znawców : któryś raz z kolei jest lament, że grupowiec powinien być zamknięty itd. Wydaje mi się, że mimo wszystko dobrze, jak czasami wbije do tematu ktoś o w miarę "stonowanym", że użyję tego słowa, podejściu do mody. Bo grupowiec dotyczy ubrań, SZMAT, a Wy niedługo skierujecie go w stronę mody wybiegowej. Z tym ze i kazuyo i forebode przyszli tu tylko trollowac. Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Sorry, ale trollowanie zaczęło się jeszcze zanim ja odwiedziłem ten temat. Wróć parę stron wstecz. Moja propozycja jest taka, żeby banny strzelił wszystkim lodzika na zgodę. Albo niech ktoś wróci temat na właściwe tory, wrzucają w końcu nie-gejowską fotę do skomentowania. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Tutaj jest taki contest, że każdy stara się wrzucić bardziej gejowskie ciuchy od poprzednika, a reszta wmawia sobie i innym, że by się w takie ubrali bo są za*(pipi)iste a w rzeczywistości każdy chodzi w jeansach i tshirtach :potter: Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Sorry, ale trollowanie zaczęło się jeszcze zanim ja odwiedziłem ten temat. Wróć parę stron wstecz. Moja propozycja jest taka, żeby banny strzelił wszystkim lodzika na zgodę. Albo niech ktoś wróci temat na właściwe tory, wrzucają w końcu nie-gejowską fotę do skomentowania. blagam cie, skoncz swoja egzystencje tutaj Cytuj
Yaxa 1 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Moja propozycja jest taka, żeby banny strzelił wszystkim lodzika na zgodę. Dziecko ile ty masz lat? Teksty masz jak z podstawowki. 1 Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Opublikowano 17 kwietnia 2010 To miala byc riposta ??. Cos kiepska. Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Opublikowano 17 kwietnia 2010 (edytowane) Aaarghhh, niech ktoś go w końcu stąd weźmie No god damn it, wszędzie gdzie go widzę, to każdego irytuje. eot/ edit: pisalem o kazuo, nie o shagohadzie Edytowane 17 kwietnia 2010 przez Figaro Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Ja pier.dole. Forebode wrzuć jakieś nowe zdjęcie bo na tym epickim, gdzie jesteś w krótkich spodenkach z panienką u boku nie widać tych butów na które nikogo z nas nie stać. Aldo chyba. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Opublikowano 17 kwietnia 2010 (edytowane) To mi przypomina sytuację z jednym znajomym typkiem jeszcze za czasów moich studiów. Typ był tak beznadziejny i irytujący, a zrazem na siłę próbował być fajny, z tym, że po prostu mu nie wychodziło i wnerwiał ludzi. Był czas, że mówiono mu delikatnie "nie odzywaj się, odejdź, bo nikt cie nie chce i w(pipi)iasz wszystkich", no to sie gościu zrobił bardziej natarczywy. wtedy to już zaczęliśmy mu mówić prosto z mostu, "(pipi)". Niestety, facet myślał, że to jakaś forma żartów, albo po prostu dalej pragnął tej akceptacji i nawet chamskie teksty nie zniechęcały go od przychodzenia na imprezy gdzie nikt go nie chciał. Myślę, że podobnie jest z Kozurem Edytowane 17 kwietnia 2010 przez gekon Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi