Skocz do zawartości

Forumowy Versacze

Featured Replies

Opublikowano

temu z drugiego zdjęcia wziąć kapelusz i marynarkę i byłoby ok

• Odpowiedzi 706
  • Wyświetleń 58 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Wieś jak c*uj to facet w obszczanych, dresowych spodniach. To skarpety do sandałów. To niedopasowany krawat do koszuli. To workowate koszule/spodnie do garnituru. To różowe, obcisłe rurki. To za krótk

• Czy bluza ma oryginalny znaczek Carrefoura ?

• wy mi tu jakieś pedlastwa pokazujecie . Chinosy i inne nazwy ubrań . no (pipi)a wy baby jesteście czy faceci ? dla mnie są spodnie i bluza , koszulka i sweter . jakieś wyszukane ciu.lstwa pokazujecie

Opublikowano

Wydaje mi sie, ze oni w tych obcislych ciuchach maja przeje,bane. Nie dosc ze sa pedalami, to pewnie podnoszac rece/nogi do gory pekaja im ubrania/kosci. Smutne :((

Dzizas, ale smutny komentarz:(

A Żyd się fajnie ubiera, tylko te jego pedalskie chusty w(pipi)iają

Opublikowano

Podejme sie wyzwania i obiektywnego skrytykowania zyda. Moge ? Dzieki.

Otoz, zdjecie nr. 1

jude-law-prps-chinos-JT440.jpg

Czapki calej nie widac, bo zalozona pod dziwnym kątem. Podejrzewam ze wyglada to podobnie jak tu:

marge_simpson.jpg

Ogolem strasznie, czapka rumcajsa.

Najslabszym elementem fitu jest niestety to brudne przescieradlo zawiniete wokol jego szyi, wstydzilbym sie wyjsc w takim czyms na ulice, naprawde i bez beki. Jestem tolerancyjny w i ogole, ale takie cos po prostu wyglada komicznie i strasznie. To takie sa trendy w swiatowej modzie XXI wieku ? Ja (pipi)e, boje sie. Longsliw fajny, prosty. Chyba, ze ma 'firmowo' takie krotkie rekawy, to szejm x 2. No ale w miare ok to wyglada.

Spodnie i buty tez wygladaja normalnie. Ogolem fit sredni ze wskazaniem na slaby przez czepek i chuste, ktore sa niepotrzebnymi moim zdaniem elementami.

Zdjecia drugiego fitu nie chce mi sie wklejac i jakos opisywac, tylko napisze ze spodnie+buty do wymiany, reszta w miare oko <ok>.

Nastepny fit poza podarta koszulka (to tez jest modne?)calkiem normalny, nic fajnego.

Ostatni fit calkiem fporzo, no ale nic odkrywczego.

To jest tak super modne? :< Juz wole forebode z widocznym brzuchem niz takie alternatywne przypadki.

Edytowane przez FARMEROS

Opublikowano

Nie longsliw tylko cardigan :potter:

Opublikowano

to jest kardigan ? :|

e: a no rzeczywiscie, nei zauwazylem. Jak mozna nosic cardigany bedac troche bardziej przy masie niz te patyczaki ?

Edytowane przez FARMEROS

Opublikowano

No pewnie ze normalnie, np. tak

cardigan.jpg

To jest twoim zdaniem normalny ubior? : / Ach ta wasza alternatywa -_- Gosciu w kardiganie wyglada jakby zaje,bal takie cos swojej siostrze.

No i 4/5 pisze ze sie fajnie ubieraja i tak dalej, a na codzien dresy adidasa albo uzywane koszulki klubow pilkarskich sa w uzyciu.

Modnisie ;d

Prosze o wypowiedz kobiet w tym temacie, ale normalnych kobiet, nie tych sluchajacych indie rocka i marii peszek. Dziekuje za uwage.

Opublikowano

ten wyzej jest normalnie ubrany.

modny facet 21 wieku, proste

Edytowane przez banny

Opublikowano

po (pipi) ci opinia bab jak tylko 1/100 z nich potrafi sie dobrze ubrać?

Opublikowano

Ten rudy co prawda brzydki, ale ubrany zajebiscie.

Opublikowano

po (pipi) ci opinia bab jak tylko 1/100 z nich potrafi sie dobrze ubrać?

To i tak lepszy stosunek niż pytać opinię facetów, gdzie tylko 1/1000 albo nawet mniej umie się dobrze ubrać.

Opublikowano

Chyba na Twojej wsi. Ja czesto widuje dobrze ubranych facetów. Tak z 5%, jakieś 10% to metale, brudasy i emo, 5% to żule, a 80% żeluje włosy, chodzi w jasnych jeansach ze świecidełkami, kurtkach z ceraty za 99.99 zł i pumach ferrari

Nie no, zapytał o opinie bab, jakby sam nie miał gustu. Pewnie z mamą na zakupy chodzi

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Nie wiem co za wieś, ale z reguły dziewczyny dużo więcej czasu do takich rzeczy przykładają, co się potem odbija pozytywnie. No nie wiem co za wieś u Ciebie, że nie umieją się baby ubierać, ale raczej tam nie wpadnę na podryw ani tym bardziej o poradę.

Aha, po obserwacjach w Warszawie stosunek dobrze ubrani faceci/laski jest mniej więcej taki sam, widocznie u mnie niewiele facetów umie się dobrze ubrać.

Edytowane przez Pan Pieczarka

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

(pipi) TYLE PISALEM I CHUI WCIELO MI POSTA

DAMN

/

150870_565.jpg

147569_565.jpg

teraz to taki moj styl bardziej, ponizej 2

143366_565.jpg <- zayebiste tatoo :S

133054_565.jpg

ku.rwa mialem wiecej ale sie skasowaly sorry

Opublikowano

wiedziałem, że tylko pedały słuchają converge

Opublikowano

nie pier,dol.

a) to nie jest zły zespol

b) tatuaze ma calkiem fajne, moglbym tak chodzic (- serducho :/)

Opublikowano

no ładnie umodelowane włoski produktami firmy schwarzkopf, punkowe w chu.j

Opublikowano

hehehe xDD

apropo wlosow

póki co ja zbieram cos takiego na glowei

adriangreen2.jpg

kiedys mialem dlugie i wygolilem (jak mowili 'na zaglobe' i (pipi)nia troche byla, bo mi sie krecily) ale teraz znam elo sposoby i bedzie nice.

teraz mam mniej wiecej tak

jkj04j.png

Edytowane przez banny

Opublikowano

ja mam mniej więcej tak:

bald_big.jpg

Opublikowano

z powodów ideologicznych. ale luz zima idzie to zapuszczam sierść.

Opublikowano

Łysi ludzie są żałośni

Edytowane przez gekon