Opublikowano 15 marca 201015 l Zdobyłem się na odwagę i sprawdziłem metkę w bluzie. Jest to bluza firmy G&T Fashion. Hmmm, prawie jak H&M
Opublikowano 15 marca 201015 l No H&M to homo&metro, a G&T to polski odpowiednik- geje&transwestyci. Leci do Ciebie plusik za patriotyzm
Opublikowano 22 marca 201015 l banny, on ci sie po prostu podoba ostatnie zdjęcie np: zwykła koszulka, za duża torba, zwykłe przetarte spodnie i nawet nie wiadomo jakie buty. Pierwsze zdjęcie spoko, na drugim całkiem normalnie ubrany bez rewelacji, na trzecim fajna marynara. Jakby miał na imię Krzysiek Kowalski i by był zwykłym polskim nastolatkiem byś go nie kochał.. Edytowane 22 marca 201015 l przez Carleone
Opublikowano 22 marca 201015 l nie chodzi tylko o to, jakie ubrania nosisz, ale tez w jak je nosisz ;-) Edytowane 22 marca 201015 l przez banny
Opublikowano 22 marca 201015 l Becks pod względem ubioru kładzie na glebę wszystkich. Skubaniec w każdym stylu wygląda dobrze, niezależnie czy ubrany jest elegancko, czy na luzie, czy jak menel z PGRu. Kilak fotek z gugla To jest genialny fit: Zdarzały się też wtopy(WTF?) Edytowane 23 marca 201015 l przez Gość
Opublikowano 22 marca 201015 l Mina Victorii na ostatniej focie mówi wszystko:) Ale już przed ostatnia? Mistrz. Aż sobie jutro kupie jakąs koszul e falnelową. A najśmieszniejsze jest to, że jak pokazywałem podobne buty kiedyś to było, że wieś. Oczywiście zaraz po tym było kilkanaście stron wklejania najków. Bekam rządzi Edytowane 22 marca 201015 l przez gekon
Opublikowano 23 marca 201015 l To chyba jakiś matoł musiał powiedzieć, że wieś. A to co ma Becks to raczej nie flanela Edytowane 23 marca 201015 l przez Gość
Opublikowano 23 marca 201015 l On sie sam nie ubiera, tylko sztab ludzi podaje mu kombinacje ciuszkow.
Opublikowano 23 marca 201015 l Ale to niewiele zmienia, to, że pewnie każdy kto miałby tyle kasy i minimalne pojęcie o ciuchach, ubierałby się nie gorzej tez .
Opublikowano 23 marca 201015 l Swoją drogą połowa fitów jego mi nie odpowiada. można się było tego spodziewać
Opublikowano 23 marca 201015 l (pipi)a 3/4 tych fitów jest żałosne :| Nawet fakt, że to SAM BECKS się tak ubiera, nic nie pomaga. Najśmieszniejsze jest wkładanie połowy koszulki/koszuli do spodni, a połowy nie. Wygląda to co najmniej śmiesznie i nie jest dżezi ani trochę. Czapy smerfowe też. Nie zmienia to faktu, że ubiera się zaje.biście, ale niestety wybraliście chyba najgorsze fity, jakie kiedykolwiek miał na sobie. [*] PS: Genialne ! Edytowane 23 marca 201015 l przez Figlarz
Opublikowano 23 marca 201015 l Jak to są dla ciebie żałosne fity, to nie chcę wiedzieć jak według ciebie wygląda dobrze ubrany człowiek.