Opublikowano 28 września 200915 l Tak jest, w Poznaniu powstało kino 5D, jest już w kilku innych miastach. Z ciekawości poszedłem. Jakie wrażenia u was?
Opublikowano 28 września 200915 l pipier'doliło ich ładnie z tymi wymiarami, banda kretynów od marketingu.
Opublikowano 28 września 200915 l 4 ty wymiar to czas, a 5ty zapomniałem. Jest u nas w Zakopcu, ale nie chce mi się tam iść.
Opublikowano 28 września 200915 l Niech mnie też ktoś oświeci ? ;F. Edyta:http://www.youtube.com/watch?v=GlUHby3ZhE0 Czujemy że "uczestniczymy" w filmie tłumacząc po chłopsku, nie tylko obraz 3D ale również odczucia dźwiękowe i ruchu. Edytowane 28 września 200915 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 28 września 200915 l Że jeszcze dają te h.u.j.o.w.e okularki za 5 pln xd. Pojechaliby po jakiejś technologii Nvidii czy innej.
Opublikowano 28 września 200915 l bylem na czyms takim. Film fpp z perspektywy kota. Jak biegl to sie fotel rusza, jak skakal to fotel odpowiednio reagowal etc. W pewnym momencie pojawia sie waz, ktory pluje jadem wiec mi na ryj tez woda chlapnela. Potem, w chatce myszy biegaly i rowniez poczulem jak mi cos kolo nog zapierdziela. Bardzo pozytywne wrazenia. Warto sie wybrac na takie cos
Opublikowano 28 września 200915 l i na czym to polega? Jeżeli pytasz na czym polega czwarty wymiar to poczytaj o czasoprzestrzeni. Nie wiem czy to skminisz bez przeszkolenia fizycznego (szczególnie teorii względności). Ja nie daję rady, więc mam swoje wytłumaczenie na to wszystko ;p
Opublikowano 28 września 200915 l Kurdę, całkiem ciekawe doświadczenie byłoby to, zwłaszcza przy horrorach albo filmach z kupą akcji. Edytowane 28 września 200915 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 29 września 200915 l Kurdę, całkiem ciekawe doświadczenie byłoby to, zwłaszcza przy horrorach albo filmach z kupą akcji. spadłeś z fotela?
Opublikowano 29 września 200915 l Obcowanie ze scena srania glownego bohatera jeszcze nigdy nie bylo tak intensywne.
Opublikowano 18 października 200915 l 10 lat temu w Porta Ventura pod Barcelona to juz bylo, wiec widac ile lat w tyle jestesmy za zachodem
Opublikowano 18 października 200915 l Byłem na czymś takim we Włoszech - chyba w Mirabilandii. Film był z Leslie Nielsenem i o piratach, ale po włosku. Chociaz i tak było spoko i wiatr wiał i woda chlapała. Polecam.
Opublikowano 18 października 200915 l Też byłem w Mirabilandii z tym, że tam jest kino 4d.Kijowe to to było, raz coś chlupneło, raz coś pierdnęło w twarz.Nie polecam.
Opublikowano 18 października 200915 l To ku.rwa czym jest ten pier.dolony piąty wymiar do chu.ja? Bo ja nie jarze. Ten topic jest besęsu, zamykam.
Opublikowano 19 października 200915 l SZUKAŁEM W INTERNECIE CO TO JEST PIĄTY WYMIAR. WYSKOCYZŁO COŚ TAKIEGO: Piąty wymiar Autor: Krystyna Rachfał Wydawnictwo: OSSOLINEUM Nieoczekiwane skutki niezwykłej przyjaźni chłopca z dobrego domu i głuchoniemego sieroty... Tajemniczy pies pojawiający się zawsze w centrum dziwnych, niewyjaśnionych wydarzeń... Doświadczony inspektor policji starający się połączyć elementy kryminalnej układanki w całość... Piąty wymiar to historia, w której wszystko jest możliwe, racjonalne odpowiedzi nie zawsze przynoszą rozwikłanie zagadki, a nieoczekiwane zwroty akcji sprawiają, że czyta się ją jednym tchem. NIE PRZEKONALO MNIE, WIEC TEMAT ZAMYKAM.