Reiko 12 Opublikowano 28 września 2009 Opublikowano 28 września 2009 Jako, że nie ma takiego tematu, a ludzie spod znaku PDG co roku zasypują nas dużą ilością dobrych produkcji uważam, że ten temat ma rację bytu. Wrzucamy tu wszystko spod znaku PDG (żeby się nie rozdrabniać) i dyskutujemy o tej kontrowersyjnej marce. Ja osobiście się jaram jak mało czym. P.D.G. to najbardziej pracowita ekipa z Polski. Dodatkowo trafia w moje gusta więc ogólnie cud, miód i orzeszki. Ostatnio wyszła Super moc - RR Brygady. Kozak album. Brakuje takich solidnych albumów w Polsce: http://www.youtube.com/watch?v=GejSODL-CX4 http://www.youtube.com/watch?v=8thO73d9bBE W dodatku w tym roku czeka nas jeszcze WSRH 2 i Beat Squad. Ja już odkładam pieniążki . Wyszedł jeszcze ostatnio Bubel niestety tylko EP'ka (pt.: 'Juma EP'), no ale za mało tracków chciało by się więcej przede wszystkim dlatego, że Prowizorka mu wyszła ;] Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 28 września 2009 Opublikowano 28 września 2009 Potwierdzam. A tak poza tym to w PDG jest podobno rozłam. Kaczor skumany z Ryszardem "Peją" Andrzejewskim + reszta ekipy Szelka itp vs. DonGuralesko aka. Harkorowy Papa ztj. Szpadyzor. Cytuj
Reiko 12 Opublikowano 28 września 2009 Autor Opublikowano 28 września 2009 (edytowane) Żaden rozłam. Kaczor zrezygnował z PDG. Coś mi się obiło o uszy, że 'nie chce dalej przykładać ręki do podcierania się marką którą kiedyś tworzył'. No i jako, że jest sparingpartnerem w judo ryśka to jakoś się skumali. Z tego co wiem to nie ma czegoś takiego jak 1/2 WSRH + Kaczor vs DGE + Matheo - Qlop = SLU + Kaczor vs PDG - DGE. ;D Po prostu Kaczor sobie poszedł a reszta po staremu. BTW Kaczora. Polecam obejrzeć jego official myspace. EDIT: Zapomniałam jeszcze o Uliczny Flowklorze który ma wyjść za niedługo Edytowane 28 września 2009 przez Reiko Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi