Skocz do zawartości

Persona 5

Gość hnky

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano

Niech Techland wypuszcza info co do wersji gry i cen bo chciałbym już wiedzieć na czym stoimy :)

• Plusik 1
Opublikowano

Czekałem tyle czasu, więc jeszcze miesiąc chyba wytrzymam. Uwielbiam Atlusa za to, że w przeciwieństwie do Square Enix, nie są zapatrzeni na zachodnią szkołę tworzenia rpgów i konsekwentnie trzymają się swojej "japońskości". Humor umiejętnie wymieszany z dramatem, tradycyjny system walki, rewelacyjny, cholernie stylowy game design oraz postacie z krwi i kości, a nie banda randomów wygłaszających co chwila pseudofilozoficzne monologi.

Żebym tylko na szóstkę nie musiał czekać kolejne 8 lat....

Opublikowano (edytowane)

Na ultimie steelbook launch edition dostał cenę 249 zł. Kolekcjonerka ceny jeszcze nie dostała. Chyba pierwszy polski sklep, który dodał ją do sprzedaży. Zamówiłem, ale teraz grzecznie czekam na ofertę od KiG :)

Edytowane przez Dr1zzt
Opublikowano

Z Ryujim też dali avatar&theme kilka miesięcy temu - był przez kilka dni a potem usunęli i już go nie można wyszukać. Czasami na PSN wrzucają jakieś themy i awatary przez pomyłkę, kto ściągnie ten ma - zanim zdążą wycofać... mam takie wrażenie.

Opublikowano

Ale ta gra jest zrobiona z napracowaniem :banderas:

Te przerywniki, kreska, nawet animacje postaci dopieszczone :obama: obama: :obama:

Nie grałem wcześniej w żadną Persone, dlatego mam nadzieje , że nie zawiodę na nowym IP w mojej historii gracza  :fsg:

Opublikowano

Jedno z lepszych IP ever. Nie zawiedzie się Pan. :sir: Jeszcze około 3 tygodni i premiera. Nie mogę się doczekać. Ciekawe jak długo będzie szła paka z Zavvi.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Steelbook kapitalny, ale reszta z tej limitki tragiczna :D Zamiast tej badziewiastej torby i pluszaka mogli dać fajne pudełko na soundtrack:

Opublikowano (edytowane)

fajnie nadrobić Catherine przed P5. kreska od tego samego autora była mega + fabularnie naprawdę znakomity tytuł (imo pół oczka wyżej niż pierwszy Nier)

Edytowane przez nobody
Opublikowano (edytowane)

Mega kolekcjonerka. :banderas: Nie mogę się doczekać. Myślałem że ta torba będzie gorsza a tu na plus wykonanie. Na pewno lepsza rzecz niż jakaś badziewna figurka. Reszta superancka. I to pudełko na całość... :obama:

Edytowane przez ireniqs
Opublikowano (edytowane)

Catherine cudowna fabula, szkoda ze sam gameplay to troche jednak bieda była.

A personka za to wszystko ma. Będzie day one jeszcze jak, a nawet trzeba :obama:

Edytowane przez oFi
Gość ragus
Opublikowano

Catherine cudowna fabula, szkoda ze sam gameplay to troche jednak bieda była. 

A personka za to wszystko ma

No, seria słynie z ZAJE,BISTEGO gameplayu.

Zrób ofi ze dwa głębsze wdechy i wydechy, bo skończy się to pchlim targiem 3 dni po premierze xD.

Opublikowano

Powiedz mi ragus jeszcze, ze skakanie stulejarzem z rogami po minecraftowych bloczkach jest lepsze od tego co masz w p5?

Bede głeboko oddychał podczas dotykania sie w personie tak jak Pan Jezus zaśpiewał :banderas: