Ludwes 1 682 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Jezu, ale to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 No rzeczywiscie dużo tam widać Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 no już kur.wa nie przesadzaj Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Ale ta gra ma STYL. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Ehhhhh... nie bedzie kitajskiego dubbingu Persona 5 Won’t Feature Dual Audio, Gets Morgana’s English Voiceover Sample At E3 2016 http://www.siliconera.com/2016/06/14/persona-5-wont-feature-dual-audio-gets-morganas-english-voiceover-sample-e3-2016/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Okropna wiadomość - jeśli to sprawy licencyjne (VA w JP mają dalece większe prawa i bardziej znani zastrzegają sobie różne rzeczy, w tym większe pieniądze za wykorzystanie poza granicami KKW) to chociaż niech dadzą płatne DLC - seria Persona zawsze jest lepsza w oryginalnym wydaniu.Nie powiem - smuteczek Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Masakra jak to świetnie wygląda. A do przyszłego roku jeszcze tyle czasu Ehhhhh... nie bedzie kitajskiego dubbingu Totalnie zwalona sprawa z tym brakiem jap audio. Co prawda P3/4 miały bardzo dobry ang dub ale nic nie stało na przeszkodzie by wrzucić i jap ścieżkę na płytkę. Samo Atlus widząc swoją głupią decyzję ponoć rozważa wypuszczenie jap audio jako DLC: But no news for now, Atlus says. image: http://gematsu.com/wp-content/uploads/2016/06/Atlus-JPN-P5-DLC-Consider.jpg The English version of Persona 5 is only planned to ship with English voice-overs. This much was confirmed last week. But Atlus is “looking into” the potential of releasing the Japanese audio as downloadable content. On Twitter today, Atlus U.S.A. public relations manager John Hardin said: “So, once again: All we are confirming at P5 launch is English dub. I’m looking into the possibility of JPN vo as DLC, but no news there.” Hardin added that, “regarding expectations, know that is a massively steep, uphill request.” Persona 5 is due out for PlayStation 4 and PlayStation 3 on September 15 in Japan and on February 14 in the Americas. If you missed it (which is hard to do because it’s right below this post), catch today’s new trailers and footage here. Read more at http://gematsu.com/2016/06/atlus-looking-persona-5-japanese-voice-dlc#Ac6GOMPJOPb1JQ0F.99 Czyli jak chcesz ryżojadowe audio to pewnie trzeba będzie płacić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Chyba ich totalnie pogielo to ja juz nie wiem jaka wersje brac bo w jp bede mial glosy w oryginale ktore bede rozumial ale nie ogarniam jeszcze czytania, czy z angielskimi tfu glosami w Shibuya przeciez to nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 To samo w lepszej jakości https://www.youtube.com/watch?time_continue=28&v=OhzVRfYjnJE Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 (edytowane) chyba tylko shenmue sie bardziej jaram. Edytowane 16 Czerwca 2016 przez Dave Czezky Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Japonski VA jako DLC? Cos probuja zrobic https://www.vg247.com/2016/06/15/persona-5-may-get-japanese-voiceovers-via-dlc/ Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 W 3 i 4 angielski też bardzo dawał radę więc dla mnie to nie problem. Giereczeka będzie cudna - jestem absolutnie pewien. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Wolałbym po japońsku no ale jak michu napisał, dubbing w p4 był genialny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 (edytowane) Najlepszy angielski dubbing nie zastapi oryginalu japonskiego. Centrum Shibuya przed scramble crossing zaraz po lewej jakby pojsc Hachiko posag , a oni po angielsku beda mi nawijac zero imersji dla mnie. Bedzie trza sie nauczyc czytac kanji do premiery T_T Edytowane 16 Czerwca 2016 przez Zetta Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 (edytowane) Wiadomo, wiadomo, że nie. Ale co nam pozostaje? Pozostaje się cieszyć, że ang był wcześniej na bardzo wysokim poziomie i mieć nadzieje, że w 5 będzie podobnie. Przynajmniej nie jest to tak tragiczne jak oglądanie DBZ po angielsku Edytowane 18 Czerwca 2016 przez michu86- Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Aoi Yuuki, Rina Sato w oryginale to dla mnie powód, żeby bardziej iść w kierunku zakupu 15 września, może nawet na miejscu, kurde TGS wtedy przypada.... całkiem o nim zapomniałem.... Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 531 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 (edytowane) http://www.usgamer.net/articles/its-no-wonder-persona-5-took-six-years-to-make "Prawdopodobnie najbardziej sowicie zaprojektowana gra, jaką widziałam - szyte na miarę cacko, które jednocześnie bez wątpienia jest ogromnym RPG-iem" "Bez wątpienia tworząc Personę 5 Atlus naciska na granice swoich możliwości. Poziom detali w grafikach Persony 5 jest powalający, nawet proste okienka dialogowe zasługują tu na animowane zawijasy. Wszystko co dotyczy postaci, miasta i lochów jest gęstsze i bardziej szczegółowe. (...) Poza grafiką, design lochów i pracy dorywczych został znacznie rozwinięty. Pierwszy dungeon, Kamoshida Palace, wygląda bardziej jak skrojony na miarę, niż tradycyjna seria losowo generowanych pięter. Pojawia się mała zagadka, wymagająca wykorzystania przełączników" Prace z kolei zawierają teraz więcej wyborów i mini-gierek, co ich zdaniem mocno upadabnia grę do serii Yakuza. To będzie największa Persona, ale też nadal Persona - statystyki społeczne podnoszone codzienną aktywnością, social linki tym razem pod nazwą co-op, limity czasu itp. Edytowane 20 Czerwca 2016 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 902 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Jakie to będzie dobre. Obecnie najbardziej wyczekiwana przeze mnie gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 ciekawe ile jeszcze razy to przeloza nosz k*rwa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 W ogole samo Tokio w tej grze wnioskujac z filmiku bardzo dobrze odwzorowane o_O Po skonczeniu gry nikt sie juz chyba w Shibuya nie zgubi Mam nadzieje ze Shibuya bedzie co najmniej tak wiernie odwzorowana jak swego czasu w The World Ends With You na DS'a, mam na mysli rozmiar realnej mapy z dokladnym polozeniem aktualnych sklepow tylko ze pod lekko zmieniona nazwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Haha no. Jak lazilem po Shibuyi w tym roku to przypominalem sobie miejscowki z TWEWY - Tower Records, Shibuya Crossing wszystko bylo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 No i za(pipi)iście http://www.ppe.pl/news/44808/poznalismy-wydawce-persona-5-w-europie.html Wyjdzie Persona 5, SMT IV Apocalypse i 7th Dragon III, wszystkie trzy miałem zamawiać z vgp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 No jeszcze zależy jak duże będzie opóźnienie względem usa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Super. Może byłaby jakaś szansa na SMT IV w pudle? Pewnie nie. Ale przynajmniej Apocalypse będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Wątpie, raczej za pozno na to, szczegolnie ze cyfrowa wersja kosztuje teraz chyba 40zł? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi