Gość DonSterydo Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Wiem, sam za tyle kupiłem, ale strasznie boli, że w pudle nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Ja kupiłem cyfre za 40zł i pudło za 19,99 dolców kanadyjskich jak mieli promo na vgp https://www.videogamesplus.ca/shin-megami-tensei-standard-edition-3ds-p-21726.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Wiem, że to dziwnie zabrzmi biorąc pod uwagę, że i tak mam cyfre, ale te nie działają na palowskich 3DS XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 U mnie działa Mam SMT IV z eshopu, a także w pudełku od pinga. Obie nie ruszone :czesc: Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 (edytowane) Wiem, że to dziwnie zabrzmi biorąc pod uwagę, że i tak mam cyfre, ale te nie działają na palowskich 3DS XD No to przecież tylko do kolekcji jest, zal bylo nie brac za 60zł :czesc: Mam nadzieje ze ta Persona wyjdzie w tym samym czasie co w usa, maja duzo czasu jeszcze. Jak beda zwlekac, to ludzie beda importowac. Fajnie gdyby ktos atlusa jednak wydawał przez dluzszy czas w Europie, bo maja sporo ciekawych gier, szczegolnie na 3ds. Edytowane 6 Lipca 2016 przez Shen Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 902 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Ufff, dobrze, że znaleźli partnera i to całkiem porządnego. Personę 5 w Europie obstawiam na wiosnę 2017. Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Deep Silver to całkiem niezły wybór, wiele nawet mniejszych gier wyszło dzięki nim na rynek i szczerze dzięki szerokiemu portfolio w wydawaniu gier na różne platformy stać ich na wydawanie gier większego kalibru (RSG jest zbyt małe aby sobie poradziło a trochę szkoda). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 No generalnie Deep Silver to chyba lubi wtapiać hajs bo wątpię, że coś na grach Sudy zarobili Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Jedyna chińska gierka,która ma zarówno genialny design jak i samą oprawę ogólnie. Tak btw 15min gameplay'u z gry. Ja tam nie oglądam ale jak ktoś chce to pewnie warto: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Ten gif to jedyne co widziałem z gry i mi styka. Nawet nie czytałem żadnych artykułów dotyczących postaci, zarysu fabuły, mechaniki itp., więc wszystkiego dowiem się dopiero odpalając grę Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 476 Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Na megatena takiej jakości czekałem od PS2, świetnie to się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Jeszcze tyle czasu do premiery Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Jedyna chińska gierka,która ma zarówno genialny design jak i samą oprawę ogólnie. Tak btw 15min gameplay'u z gry. Ja tam nie oglądam ale jak ktoś chce to pewnie warto: https://youtu.be/XRy6KG_OX-Q dmc 1&3? okami? bayonetty? sotc? produkcje vanillaware? tej no ekhem. nawet najstarsze z nich do dziś robią obydwoma aspektami Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 jedyna gra dla której nadal warto trzymać ps4. Nie mogę się doczekać i sobie persone 4 jeszcze raz przechodzę na przemian z tokyo mirrage Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 dmc 1&3? okami? bayonetty? sotc? produkcje vanillaware? tej no ekhem. nawet najstarsze z nich do dziś robią obydwoma aspektami Co się tak produkujesz. Mi chodzi o nowe twory,a zwłaszcza jrpg, a nie jakieś starocie. Vanillaware zresztą wypluwa gierkę raz na ruski rok więc też mi pocieszenie. Tak czy owak byle do zimy czy kiedy to tam ma wyjść w USA. Na megatena takiej jakości czekałem od PS2, świetnie to się prezentuje. Gdyby Atlus nie bawił się przez te parę lat w góvienka na NDS/3DS to pewnie P5 byłaby prędzej,nie wspominając o innych gierkach,które godnie by zastąpiły produkcje z PS2. No ale w końcu od czasów P4 będzie jakiś progress jeśli chodzi o Megateny. Teraz tylko liczę na to,że skoro tak się naprodukowali przy tej odsłonie to przeróżne materiały z produkcji gierki wykorzystają na tworzenie innych pozycji. Taki Devil Summoner 3 na silniku P5 byłby genialny. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 ale devil summoner 3 i tak wyjdzie na 3ds więc zapomnij o silniku p5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 ale devil summoner 3 i tak wyjdzie na 3ds więc zapomnij o silniku p5 Chyba chodzi ci o Devil Survivor, a to całkiem co innego niż Summoner... Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 a to przepraszam ja wiedziałem tylko że na psp kiedyś wyszła gra a nie kojarzę na stacjonarkach po ps2 tej serii więc nie wiem czy teraz by ją wskrzeszali. fakt (pipi)ło mi się z devil survivor. Za dużo ma serii i pod serii SMT Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 A grałeś w coś z megatenów na PS2 oprócz P4? Bo jeśli nie to ominęły cię najlepsze lata Atlusa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Ja kiedyś grałem w pierwszego Devil Summonera na PS2 ale jakoś nie skończyłem - teoretycznie mam do zaliczenia obie części, DDS1 i 2 + Nocturne (swojego czasu zbyt ciężki klimat jak dla mnie) Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Ograj Nocturna bo warto,kwintesencja Megatenów. DDSy też są świetne z bardzo fajną i oryginalną fabułą. System rozwoju postaci również świetny. Co się tyczy Devil Summonera to mi się najbardziej spodobało osadzenie gierki w epoce Taisho,muzyka,system walki nastawiony bardziej na akcję i sam duet Raidou wraz ze swoim gadającym kotem Goto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 18 min z poczatku gry. Co za detale nawet komunikaty jak jedziesz metro sa takie same jak w zyciu. https://youtu.be/Zae9033XP7A Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 dmc 1&3? okami? bayonetty? sotc? produkcje vanillaware? tej no ekhem. nawet najstarsze z nich do dziś robią obydwoma aspektami Co się tak produkujesz. Mi chodzi o nowe twory, a zwłaszcza jrpg, bo nie sprecyzowałeś a nie jakieś starocie. to w takim razie Nier Automata,13 Sentinels Aegis Rim i Bayonetta 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Nobody w które z nich grałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi