Opublikowano 22 lipca 20168 l do 2017 wstrzymam się z odpowiedzią na to pytanie, ale do ich designu i oprawy, pokazanych na traillerach i gameplayu fapuje ostro since 2015. i tylko o to mi chodzi jeśli chodzi wyłącznie o jrpg, to fakt, jedynie Persona 5 robi w tej generacji edit: chrno jaki bulwers że komuś może nie podobać się art design większości dzisiejszych jrpg Edytowane 23 lipca 20168 l przez nobody
Opublikowano 9 sierpnia 20168 l http://www.ppe.pl/news/45503/persona-5-trafi-do-europy-w-lutym-gra-otrzyma-kolekcjonerke-w-dobrej-cenie.html jeszcze jak
Opublikowano 9 sierpnia 20168 l Kiedy i gdzie? Kolekcjonerka - http://www.zavvi.com/games-ps4/persona-5-collector-s-edition/11327932.html Steelbook - http://www.zavvi.com/games-ps4/persona-5-steelbook-launch-edition/11327931.html Edytowane 9 sierpnia 20168 l przez Hela
Opublikowano 9 sierpnia 20168 l Wiadomo kiedy Amerykanska bo do lutego to chyba nie wytrzymam Tego samego dnia US i EU. shopto czy zavvi? Edytowane 9 sierpnia 20168 l przez Hela
Opublikowano 9 sierpnia 20168 l Ciesze sie, ze w EU wychodzi rowno z wersja US. Nie bedzie trzeba importowac i napedzac sprzedazy na hamburgerowym rynku. Monitorujcie polski rynek, moze beda jakies limitki.
Opublikowano 9 sierpnia 20168 l Gdzie to niby 'wyprzedane'? Na Zavvi normalnie przyjęło mi zamówienie. Lata będą odkąd u nich zamawiałem - kiedy pobierają kasę? Przy wysyłce?
Opublikowano 9 sierpnia 20168 l Deep Silver się postarał to cieszy tym bardziej,że dotychczas Europa to był trzeci świat jeśli chodzi o gierki Atlusa. Teraz tylko na spokojnie czekać na jakieś pierwsze info o wersji na PS3 czy jest ok od strony fps'ów i ogólnego wykonania i można brać swoją kopię.W końcu jakieś sensowne j-rpg na duże konsole. Widząc co sobą reprezentuje ten gatunek obecnie w Japonii to chyba jedna z ostatnich okazji by pyknąć w coś bardzo dobrego z tamtego rynku.
Opublikowano 9 sierpnia 20168 l Preorde zrobiony. Chociaż nie pogardziłbym limitowaną PS4 bo mam zamiar kupić sobie konsolę wraz z tą grą
Opublikowano 10 sierpnia 20168 l Deep Silver się postarał to cieszy tym bardziej,że dotychczas Europa to był trzeci świat jeśli chodzi o gierki Atlusa. Teraz tylko na spokojnie czekać na jakieś pierwsze info o wersji na PS3 czy jest ok od strony fps'ów i ogólnego wykonania i można brać swoją kopię.W końcu jakieś sensowne j-rpg na duże konsole. Widząc co sobą reprezentuje ten gatunek obecnie w Japonii to chyba jedna z ostatnich okazji by pyknąć w coś bardzo dobrego z tamtego rynku. Główną wersją Persony 5 jest ta z PS3 gdzie już kiedyś Atlus o tym kilkukrotnie wspominał. Wersja na PS4 to zwyczajny port. Więc o jakość wykonania nie powinieneś się martwić.
Opublikowano 10 sierpnia 20168 l Rozumiem, że wersja PS3 będzie normalnie dostępna w PL na premierę i nie muszę się bawić w żadne preordery z UK?
Opublikowano 10 sierpnia 20168 l Skoro wydawcą jest Deep Silver to myślę,że z czasem pojawią się oferty w naszych sklepach. @chrono: to wiem,pierwotnie klepali P5 tylko na PS3 ale ja tam wolę być ostrożny bo różnie to bywa.
Opublikowano 10 sierpnia 20168 l Jak pojawi się w którymś polskim sklepie to dajcie mi znać proszę. Czasami za późno się orientuję i później okazja ucieka sprzed nosa.
Opublikowano 10 sierpnia 20168 l Skoro wydawcą jest Deep Silver to myślę,że z czasem pojawią się oferty w naszych sklepach. Ale ja nie chcę "z czasem" a na premierę
Opublikowano 10 sierpnia 20168 l Nawet Don bedzie gral? Wow Jak to "nawet"? Z "Person" od trójki na PS2. Obecnie na tapecie Persona Q na 3DS.
Opublikowano 10 sierpnia 20168 l Don też gra w j-gierki tylko, że w te dobre, a nie byle chłam jaki zalewa rynek.