Opublikowano 17 listopada 20168 l Kolejna obsuwa ehhh Atlus od paru lat ciągle zawodzi. Na plus,że będzie jap audio.
Opublikowano 17 listopada 20168 l Żeby się tylko nie skończyło jak z titan fallem gdzie ludzie wypruci z kasy po prostu oleją tytuł na premierę. Portfele nawet na zachodzie są ograniczone, słabsza sprzedaż dishonored 2 względem jedynki daje do myślenia. Wypruci z pieniędzy bo kupują takie raki jak Obesrwujące Burki 2, a potem nie ma na takie renesansy jRPG jak P5 tfu. Edytowane 17 listopada 20168 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 17 listopada 20168 l Y0 na 2 tygodnie przed P5, Nioh, Nier Automata i Gravity Rash 2 dwa tygodnie później w lutym, oraz m.in. Horizon Zero Dawn w marcu nie dają wystarczających powodów do przesunięcia premiery na drugi kwartał 2017? Ta gra powstaje już zbyt długo, aby Atlus ryzykował utratę choćby 10% potencjalnych nabywców. Mysle ze najlepiej jakby wydali gre w 2014r. Edytowane 17 listopada 20168 l przez hav7n
Opublikowano 17 listopada 20168 l No albo jakby wydali w tym roku jak w JP. Widać dwa lata opóźnień to było ciągle za mało żeby przygotować audio na JEDEN język na dzień premiery XD
Opublikowano 17 listopada 20168 l Dobrze że chociaż będzie oryginalny dubbing, bo ten angielski nie zapowiada sie zbyt dobrze.
Opublikowano 18 listopada 20168 l Darmowy thame w przyszłym tygodniu i 2 avatary. Dostępne tylko przez 24 H. "If you’re in Europe and you have the patience not to just get it with a North American account, it will also be made available on the European PSN (still for 24 hours only) on November 24th.
Opublikowano 20 listopada 20168 l Meguro jak zawsze dostarcza. Nie przesłuchiwałem całego ost, bo jednak wytrzymam do czasu zagrania ale słyszę, ze jest sztos https://youtu.be/KukSVxgsQkg
Opublikowano 3 grudnia 20168 l Ja tam nie oglądam, ale jakby komuś jeszcze mało było materiałów, to wrzucam nowy trailer
Opublikowano 27 lutego 20178 l http://www.ppe.pl/news/49583/persona-5-w-polsce-poznalismy-wydawce.html no i gitarka
Opublikowano 27 lutego 20178 l No ciekaw jestem jak będzie wyglądała cena i wydanie w wykonaniu Techlandu. Steelbuczek w zestawie? :)
Opublikowano 27 lutego 20178 l Robią.Dlatego właśnie jestem ciekaw,czy u nas też jej nie wyplują na rynek. Nie żeby mi na tym fakcie wielce zależało bo zamówić z zagranicy to żaden problem. Ale może cenowo wyszłoby może taniej.
Opublikowano 27 lutego 20178 l Ja jestem ciekaw ceny kolekcjonerki, o ile takowa będzie. Jeśli będzie konkurencyjna to zrezygnuje z pre-ordera robionego zagranicą...
Opublikowano 27 lutego 20178 l Ja mam zamówione za 75 funtów z zavvi, ale wolałbym kupić za tyle od jakiegoś sklepu w Polsce :P
Opublikowano 28 lutego 20178 l Ja mam zamówione za 75 funtów z zavvi, ale wolałbym kupić za tyle od jakiegoś sklepu w Polsce :P Też mam zamówioną w zavvi, bo nie chciałem ryzykować że ją przeoczę. Ale ciekawi mnie polska cena, bo może okazać się tańsza od tej zagranicznej, tak jak to było z kolekcjonerką Berserii. Przy tym jest większa szansa ze dostaniesz grę w dniu premiery...
Opublikowano 6 marca 20178 l Kolejny potencjalny zjadacz czasu i portfela przypomina o sobie nowym zwiastunem. Już tylko miesiąc