Skocz do zawartości

Persona 5

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 310,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• SKOŃCZYŁEM  ok 120 h na liczniku. Ostatnie 20 h to gra mną mocno pozamiatała i nie pozwalała odejść od konsoli (każdą wolną chwilę grałem w persone). Wymaksowałem wszystkich i true ending bez poradnik

• Persona 5 wreszcie skończona, po 4 latach... Czyli bardziej "przemęczona". Muszę z siebie wyrzucić parę rzeczy, nawet jeśli opinia mało kogo obchodzi. Ktoś pewnie powie, że sam jestem sobie winien, że

• Patrzę na P5 i mam w pamięci P4 i P3 - myślę jak to za(pipi)iście ewoluowało, brawa! Mam w pamięci FFVI,VII,VIII,IX, X - patrzę na FFXV i myślę - ku*wa co poszło nie tak ? Stary, dobry turowy syste

Opublikowano

Żeby się tylko nie skończyło jak z titan fallem gdzie ludzie wypruci z kasy po prostu oleją tytuł na premierę. Portfele nawet na zachodzie są ograniczone, słabsza sprzedaż dishonored 2 względem jedynki daje do myślenia.

Wypruci z pieniędzy bo kupują takie raki jak Obesrwujące Burki 2, a potem nie ma na takie renesansy jRPG jak P5 tfu.

Edytowane przez Dr.Czekolada

Opublikowano

A tak miałem ochotę pograć pod kocykiem :frog:

Opublikowano

Y0 na 2 tygodnie przed P5, Nioh, Nier Automata i Gravity Rash 2 dwa tygodnie później w lutym, oraz m.in. Horizon Zero Dawn w marcu nie dają wystarczających powodów do przesunięcia premiery na drugi kwartał 2017? 

Ta gra powstaje już zbyt długo, aby Atlus ryzykował utratę choćby 10% potencjalnych nabywców.

Mysle ze najlepiej jakby wydali gre w 2014r.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

No albo jakby wydali w tym roku jak w JP. Widać dwa lata opóźnień to było ciągle za mało żeby przygotować audio na JEDEN język na dzień premiery XD

Opublikowano

Dobrze że chociaż będzie oryginalny dubbing, bo ten angielski nie zapowiada sie zbyt dobrze.

Opublikowano

zavi, juz maja drozej, a i wtedy ktos jakis kod znizkowy podal

Opublikowano
Darmowy thame w przyszłym tygodniu i 2 avatary. Dostępne tylko przez 24 H.

"If you’re in Europe and you have the patience not to just get it with a North American account, it will also be made available on the European PSN (still for 24 hours only) on November 24th.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja tam nie oglądam, ale jakby komuś jeszcze mało było materiałów, to wrzucam nowy trailer ;)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

najlepszy wydawca do najlepszej gierki

wspaniale czasy

Opublikowano

No ciekaw jestem jak będzie wyglądała cena i wydanie w wykonaniu Techlandu. Steelbuczek w zestawie? :)

Opublikowano

Robią.Dlatego właśnie jestem ciekaw,czy u nas też jej nie wyplują  na rynek. Nie żeby mi na tym fakcie wielce zależało bo zamówić z zagranicy to żaden problem. Ale może cenowo wyszłoby może taniej.

Opublikowano

Ja jestem ciekaw ceny kolekcjonerki, o ile takowa będzie. Jeśli będzie konkurencyjna to zrezygnuje z pre-ordera robionego zagranicą...

Opublikowano

Ja mam zamówione za 75 funtów z zavvi, ale wolałbym kupić za tyle od jakiegoś sklepu w Polsce :P

Też mam zamówioną w zavvi, bo nie chciałem ryzykować że ją przeoczę. Ale ciekawi mnie polska cena, bo może okazać się tańsza od tej zagranicznej, tak jak to było z kolekcjonerką Berserii. Przy tym jest większa szansa ze dostaniesz grę w dniu premiery...

Opublikowano

Kolejny potencjalny zjadacz czasu i portfela przypomina o sobie nowym zwiastunem.

Już tylko miesiąc  :sorcerer: