Gość ragus Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Powiedz mi ragus jeszcze, ze skakanie stulejarzem z rogami po minecraftowych bloczkach jest lepsze od tego co masz w p5? A co ma piernik do wiatraka? Sam czekam na P5, ale twoje niezdrowie podniecenie, że "persona ma wszystko" trochę zabawnie się czyta, gdy człowiek przypomni sobie na czym polega gameplay Persony. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 No ale tym razem w końcu wyleciały losowe generowane dungeony, na rzecz bardzo stylowych lokacji, więc tu powinno być spokojnie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kinoji 763 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Daj tylko Bóg, żeby nie było takiego gunwianego grindu jak w p3 miałem pod koniec, bo wyrzucę za okno. Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 W czwórce nie było jako tako więc tutaj raczej też nie będzie. Trójka miała zbyt długą końcówkę, to prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza
mikepointdotty 25 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Gdzie obecnie jest najtaniej zakupić P5? :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 902 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Persona to przede wszystkim podrywanie nastoletnich japońskich uczennic. Ta seria pozwala mi zapomnieć o tym, że w czasach szkolnych byłem przegrywem, który wolny czas spędzał na graniu w gry dla dzieci. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Elanczewski 63 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 http://konsoleigry.pl/search?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=persona+5&submit_search=Szukaj W KiG już jest, dobra cena. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kinoji 763 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Nawet steelbook taniej od podstawowych edycji innych gier - biere! Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Cena to mile zaskoczenie, gry atlusa zazwyczaj sa drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Persona mimo wszystko jedna z najbardziej rozpoznawalnych marek Atlusa i chyba też najbardziej mainstreamowa. Pewnie dzięki temu ceny niższe. Techland ostatnio coraz lepiej sobie poczynia z wydawnictwem. Super, kolejny mocny gracz u nas. Zyskamy na tym wszyscy. :) Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Dogadali sie pewnie z EU wydawcą o lepszą cene. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Ta gra już miała premierę w jp, tak? Jakie opinie krążą? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 we wrzesniu 2016, jak przy kazdej personie, czyli super swietne Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Ważne że naprawili dungeony. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 we wrzesniu 2016, jak przy kazdej personie, czyli super swietneAle ludzie chyba narzekali ma poprzednie części ze dungeony kupa i grind. Tu lepiej? Mam niby te wersje na vite ale nie mam kiedy zagrać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 grind? nope. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 No jak nope jak yep Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Da sie gdzies w PL namierzyc kolekcjonerke czy trzeba zza granicy sciagac? Co do grindu, grałem w P3 to tam grind byl okrutny, ale jako ze PSP to nie bylo zle, troche tu, troche tam i jakos to bylo, bałem sie jak to bedzie na stacjonarnej konsoli, bo nie chce mi sie cale dnie bić maszkar, ale podobno jest duzo lepiej wiec jak tylko skoncze Nier: Automata to moze sie wezme za Persone 5. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 p4 na normal to tez przeciez grind przy bossach Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Tak Grind na Normalu xD Jak sie nie potrafi uzywac komendy Guard to moze trzeba Grindowac dungeony do momentu ubicia w nich wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 jak sie za duzo randkowalo lub zle rozlozylo tydzien, a za malo walczylo to guard na nic sie zdawal bo przychodzil taki boss, gdzie praktycznie kazdy jego atak to byl zgon z miejsca kogos z druzyny (albo bohatera czyli z miejsca game over) wiec musialo sie potem grindowac Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Jedyny problem, jaki miałem z bossem w p4 na normalu to prawdziwy ostatni boss, reszta? Błagam was. Nie grindowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 630 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Persona 4 na normal to żart na tle P3, o reszcie megatenów nie wspominając. Fakt, że zmęczone postacie nie uciekały z lochów sprawił, że do świata TV udałem się raptem kilka razy - w niektórych przypadkach za jednym posiedzeniem przechodziłem cały loch, i od razu opcjonalnego bossa. Miałem tym samym więcej czasu na social-linki i inne aktywności. Jak w ostatnim lochu zobaczyłem staty zbroi, które dostajemy ze skrzynek, to tylko się śmiałem i żałowałem, że nie zacząłem gry na Hard. No sorry, gra była banalna, a grindować to trzeba było chyba tylko, jeśli się chciało SL z Margaret podbić (afair był zależny od fuzji, a tym samym kasy, a mnie zawsze kasy brakowało). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Jeśli chodzi o opinię w JP i importerów - przede wszystkim to szykuję się dłuuuga gra: zwykle ludzie powyżej 100 godzin przeznaczali na "główny wątek". Co do osobistych oczekiwań, spodziewam się najlepszej Persony od czasu dylogii na szaraka. Nadal to moje ulubione części i pora na następcę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Mówcie mi więcej :D zawsze zaciekawieniem spoglądałem na ranking poprzednich odsłon ale charakter pracy nie pozwalał poświecić odpowiedniego czasu na granie, ostatnio trochę się zmieniło i jak uda się zdążyć z Zeldunią do 4.04 to chce się przekonać samemu.To jeszcze zapytam. Czy zdążają się przypadki odbicia czy to pewniak nad pewniaki ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi