Opublikowano 18 marca 20178 l właśnie chyba te. pedalstwo znowu w cenie, patrząc na ostatnie wybryki chińskich gierek na metacritic .
Opublikowano 18 marca 20178 l dobrze że jestem biedakiem i wziąłem bieda edition xd Edytowane 18 marca 20178 l przez Pawcio
Opublikowano 19 marca 20178 l dobrze że jestem biedakiem i wziąłem bieda edition xd Te naklejki będą dorzucane tylko do wersji USA: The PlayStation 4 standard edition of Persona 5 will include a bonus DualShock 4 controller skin in the Americas while supplies last, Atlus announced. Read more at http://gematsu.com/2017/03/persona-5-ps4-standard-edition-includes-dualshock-4-controller-skin-americas#j4RTXFwC6WVoZZeW.99
Opublikowano 19 marca 20178 l Przy grach od Atlusa i Megatenach to żadna nowość,że EU dostaje ochłapy. O ile w ogóle gierki dostaje,a też były takie przypadki.
Opublikowano 19 marca 20178 l Luźno będzie ponad 90. Jak nie, to zjem steelbooka. Oj przypilnuję, przypilnuję ^_^ .
Opublikowano 20 marca 20178 l Mam nadzieję, że tym razem nie będzie tak chu,jowego patentu z true endingiem, jak w czwórce, że gdy nie odpowiemy prawidłowo na kilka pytań z du,py, to omija nas dungeon i dostajemy słabe zakończenie Skończyło się tym, że potem musiałem szukać sposobu na true ending w necie i oczywiście nadziałem się na TEN spoiler xD. Wspaniałem uczucie grać w to 70h i przeczytać w necie, że X jest zabójcą. Piona . Ja grając na ps2 byłem przekonany że zakończenie jest (pipi)owe. Dopiero w necie doczytałem że źle wybrałem ale do tego czasu sprzedałem persone i ps2. Za to na vicie z poradnikiem powtórzyłem przygodę :D
Opublikowano 20 marca 20178 l Co do zakończenia Persony 4, ja po uzyskaniu takowego czułem, że coś jest nie tak (wieloletnie doświadczenie w erpegach nie pozwoliło mi spokojnie na to spojrzeć) i automatycznie wczytałem sejwa. Wybrałem inne odpowiedzi i bingo. Ale faktycznie, można się było naciąć, uważam, że twórcy troszeczkę tutaj przegięli. A ja dalej rozglądam się dzisiaj za edycją kolekcjonerską. Jeśli do piątku takiej nie znajdę, zamawiam zwykłego steelbooka.
Opublikowano 20 marca 20178 l te spusty nad techlandem xDDDDDDDDDD Niesamowita niespodzianke wam szykuje, obstawiam ze czekaja az wszystko wybuchnie im w twarz xD I jeszcze ta cena najlepsza na swiecie xDDDD No niesamowici biznesmeni.
Opublikowano 20 marca 20178 l moze ty sie zalapiesz, od razu klikales na agito ;) szykuje sie powtorka z niera generalnie, tylko na wieksza skale ;]
Opublikowano 20 marca 20178 l najwyżej kupie zwykłą wersje. Bałem się że w głównego bohatera wcieli sie boberek i będzie full dubbing :D
Opublikowano 20 marca 20178 l a ja dostane? tez szybko kliknalem dobrze ze nie oplacone wezmie sie zwyklaka najwyzej
Opublikowano 20 marca 20178 l Czyli jest kolejna szansa na koszulkę z Warcrafta do zwykłej edycji ;) Najlepsza była obsługa X-kom przy okazji Niera - tydzień po premierze dostaję telefon: "No jednak nie mamy dla Pana tej gry". No shieeeet :P PS. Na Amazonie też chyba się przeliczyli z preorderami na steelbooka, bo czytałem, że części anulowali zamówienia podając bardzo dziwne wytłumaczenie, że produkt zawierał niebezpieczne substancje. Edytowane 20 marca 20178 l przez DonSterydo
Opublikowano 20 marca 20178 l A wziąłem tego person 5, z ładnym steelbuczkiem. Bedzie lezone na poleczce.
Opublikowano 20 marca 20178 l Możecie napisać o co dokładnie chodzi z tą sprawą zamówień na Personę 5? Dziś zamówiłem na emag.pl wersję w steelbooku, teraz patrzę, a zamówienia na grę są już niedostępne. m=Mam się obawiać, że nie dostanę swojego egzemplarza? Nie straszcie ;)
Opublikowano 23 marca 20178 l Dave mówisz, że będą jaja z dostępnością? Dołączam się do pytania, bo nie wiem czy nie lepiej anulować preorder tam i zamówić gdzieś indziej? :(