blantman 5 780 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Ja gram z angielskim va z prostego powodu wygody. Nie muszę niczego czytać a słucham dialogów. Niestety ale podczas akcji na początku jak postacie mówiły i jednocześnie miałem sterować to mi się to gryzło. Wolę podziwiać widoczki od patrzenia na napisy. Angielski dub nie jest zły i fajnie że mogę jak mi się odwidzi przełączyć na japoński w każdej chwili. Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Ja juz trzeci raz wszystko od poczatku instaluje, bo jap dub mi sie czasem sypie. Jak teraz znowu nic nie wyjdzie to pierdziele i gram po jankesku. Cytuj
wet_willy 2 165 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Angieslki VA ma w zasadzie tylko dwie wady Glos Igora to jakis zart I to jak wymawiaja nazwisko Ryujiego niektore postacie tez zakrawa pod kryminal. Reszta VA jest lepsza niz zdecydowana wiekszosc jRPG w ktore przez lata graliscie i nie bylo szukania do czego by sie tu przy(pipi)ac na sile. Moze skoncze "Palac" zwiazany z Makoto dzisiaj <3 Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Ten angielski VA na poziomie DQ8, czy jednak gorzej? Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Ja widze w sumie po 15h 2 male skazy na tym klejnocie, mianowicie walki sa malo "czytelne", za duzo czerni i wszystko sie zlewa, animacje person leca za szybko i czesto nawet nie mozna stwierdzic co sie tak naprawde dzieje. Drugi to jednak troche zbyt duzo loadingow - jak na gre pisana w sumie pod konsole starej generacji to powinno to szybciej hulac na ps4. No ale to tylko takie tam upierdliwosci, bo sama gra to oczywiscie majstersztyk. Cytuj
Pupcio 18 510 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Opublikowano 5 kwietnia 2017 loadingi są tak krótkie że nie stanowią większego problemu Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 kwietnia 2017 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Nie pomagasz. Mogles napisac, ze straszny syf w porownaniu do TMS. Serio to ciesze sie, ze kolejna udana gra w tym roku. 2017 zapowiada sie genialnie. Nie wiadomo w co rece wlozyc. Zapowiada? Chyba jest. Zresztą po premierze Persony już nic dobrego praktycznie nie wychodzi. Cytuj
kanabis 22 573 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Wszystkie te pozycje sprzedadza sie w ilosci wiekszej niz 10 tysiecy wiec tylko dla januszy Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Opublikowano 5 kwietnia 2017 personka dobrze wyszla, jako ostatnia z plejady hitów kolejny to dopiero rdr2 więc mozna sie delektować w spokoju Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Myslalem, ze tylko gry Nintendo sa u nas slabo dostepne a tu dupa u Sony to samo. Tyle, że mała dostępność nie jest winą Sony, tylko Techland Wydawnictwo - wydawcy (duh) gry. Pewnie myśleli, że to jakieś dżapońskie goovno dla dałniątek to nikt nie będzie chciał kupować i puścili do retailerów mało kopii, bo za analityków rynkowych mają błaznów. Zresztą mówimy o wydawcy, który w polskojęzycznym trailerze na swoim własnym kanale "I am Thou and thou art I" przetłumaczył jako "Ja jestem Thou, a Thou jest mną" (niestety po backlashu wideo podmienili). Żenada. Cytuj
decoyed 707 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Opublikowano 5 kwietnia 2017 (edytowane) Nie pomagasz. Mogles napisac, ze straszny syf w porownaniu do TMS. Serio to ciesze sie, ze kolejna udana gra w tym roku. 2017 zapowiada sie genialnie. Nie wiadomo w co rece wlozyc.Zapowiada? Chyba jest. Zresztą po premierze Persony już nic dobrego praktycznie nie wychodzi.Jak jesz to tez myslisz, ze dobre zanim sam sprawdzisz? Zagram to sie przekonam. Za malo za mna. Edit. Krwa czytam w pracy zamiast robic cos innego. Myslalem, ze piszesz tylko o P5. Edytowane 5 kwietnia 2017 przez decoyed Cytuj
Pupcio 18 510 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Ależ plottwist sie zadział chyba goty Cytuj
Elanczewski 63 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Kurde, na hardzie ta gra jest trudna. Ale to pewnie przez to, że w P4 grałem na normalu i nie trzeba było się niczego obawiać. W "piątce" jeden zwykły mobek rozklepał mi całą ekipę jednym ciosem Po jakichś 10 godzinach wygląda to genialnie. Poprawiono wiele wad poprzedników, zwłaszcza jeśli chodzi o dungeony (nie są losowe, a system zapisu jest o wiele przyjaźniejszy), ale też walkę, przynajmniej względem czwórki. Negocjacje są spoko. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 kwietnia 2017 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Decoyed miałem na myśli caly 2017 który dla graczy jest niesamowity a nie się zapowiada heh. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Nie pomagasz. Mogles napisac, ze straszny syf w porownaniu do TMS. Serio to ciesze sie, ze kolejna udana gra w tym roku. 2017 zapowiada sie genialnie. Nie wiadomo w co rece wlozyc. Zapowiada? Chyba jest. Zresztą po premierze Persony już nic dobrego praktycznie nie wychodzi. Prey, Fire Emblem, remake Crashów, Valkyria Revolution, Danganronpa 3, Ni no kuni 2 i pewnie jeszcze o czymś zapomniałem z pewniaków na ten rok. Całkiem nieźle biorąc pod uwagę co już wyszło w tym roku ;) Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Wracając do gry. Czy można rukać prokurator. Bo na razie to najfajniejsza babka;). Podoba mi się że nie ma jak w personie 4 gówniaka emo do opieki. Jak mnie wkurzała córka naszego opiekuna. A i postać kota mniej irytuje od teddiego. Teddy szczególnie po przemianie był mocno wkurzający. Cytuj
Elanczewski 63 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Jezu, już się bałem, że to Marie z czwórki, a to tylko podobna do niej z aparycji doktor. Niezniósłbymjejponownego(pipi)enia. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Ja bym chętnie zobaczył postać w personie 5 jak pielęgniarka z nocnej pracy w persona 4 :> 1 Cytuj
Pupcio 18 510 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Nanako z 4 była emo? Xd przecież ona miała z 7 lat Cytuj
wet_willy 2 165 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Nanako obrazajo ja pierd... zadnej swietosci. Mialem wczoraj pograc ale wlazlem na dobre do 3 dungeonu i po zobaczebiu jego wielkoaci znalazlem Save i olalem granie bo po pracy nie ma szans zebym go skonczyl w dostepne 2 godziny. Cale szczescie mam tydzien urlopu czuje ze zrobie duzo pozytecznych rzeczy xD 8* z "Smeircia" soon <3 Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Opublikowano 6 kwietnia 2017 No i Atlus sprzedał do sklepów 1.5 mln egzemplarzy (zeszłoroczna premiera w JP naturalnie wliczona). Absolutnie świetny wynik dla serii. Cytuj
Pupcio 18 510 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Zasłużony sukces. Teraz pewnie dojenie piątki mangami,anime i grami o tańczeniu a 6 za 10 lat Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Mnie to ciekawi czy Hashino w ogóle wróci do Persony. Robi teraz nowy tytuł, więc nie zdziwię się jeśli będzie tylko producentem, a reżyserią i resztą zajmie się ktoś młodszy.Co do dojenia, niech doją - może przy okazji jakiś pełnoprawny remake dwójeczek się trafi. Cytuj
Daffy 10 585 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Opublikowano 6 kwietnia 2017 blantis jaki ogier, teraz to by w kazdej gierce chcial ruchac Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Opublikowano 6 kwietnia 2017 To już wiadomo dlaczego Horizon mu się nie podobał ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi