Ludwes 1 682 Opublikowano 12 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 Ja tam pykam. Nabilem juz 15h (16 maja u mnie jest czy cos w tych okolicach) i co odchodze od komputera, to po chwili ciagnie mnie, by pograc znowu, hehe. Nadal nie za bardzo wiem o co chodzi z tymi fuzjami i jak zdobywac lepszy ekwipunek. Trochę zaczalem czytac ksiazki i ogladac filmy, wiec wbilem wiekszosc skilli na drugi poziom (oprocz proficiency) - nie wiem, czy to znosnie, czy pownienem miec tego wiecej, no ale gram jak gram, a jak wyjdzie, to zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 Ehh to są właśnie te rzeczy które mnie odpychają od tej gry, ciągle mam w głowie że źle w to gram, że źle prowadzę dzień itp xD no ale pobrałem już wersję z GP i pewnie dam szansę Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 Chyba nie da się "źle prowadzić dnia". Jak nie idziesz w calaka to jeden chuj. Moze jak grasz na najwyzyszym poziomie trudności to musisz myśleć żeby asap niektóre rzeczy rozwinąć. Tak to gra naprawde nie robi się dużo trudniejsza za te kilkadziesiąt godzin które przed Tobą. Jeden boss jest na sposób a tak to reszta do wyklepania w miare bez wysiłku (ewentualnie delikatny grind w pałacu w którym się on znajduje). Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 Przecież na tym polega cała zabawa, że nie da się tak na luzaku wymaksować wszystkiego i masz te przyjemne rozterki. Grajcie na czuja, będzie zajebiście. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 Dokładnie grajcie po swojemu i tyle za bardzo wam fomo wjeżdża chyba. Powinienem nie grać w rdr2 bo jak grałem pierwszy raz to ominęła mnie scenka w obozie bo 14 misji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 o kurwa, się zasiedziałem i grałem 8h ta gra to zło 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 Personka to mój opus magnum gracza stulei. 95h w 11 dni Już nigdy więcej czegoś takego nie przeżyje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 O jebany, to mi zajelo to ponad miesiac a i tak myslalem ze grubno przegialem Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 197 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 a ja byłem dumny z 70h w 2 tygodnie w dark souls :F też już tego nigdy nie przeżyję Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Jedyna chyba rada jesli chodzi o spedzanie dnia to warto sprawdzic kto jest potrzebny do wymaksowania przed okreslonym terminem zeby miec ten dodatkowy semestr. nie ma z tym problemu, czasu jest az nadto, ale jak olejesz to stracisz swietny (najlepszy?) fragment gry Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 19 godzin temu, Pupcio napisał: Personka to mój opus magnum gracza stulei. 95h w 11 dni Już nigdy więcej czegoś takego nie przeżyje Jak grasz 9h dziennie to potem po zamknięciu oczu nie masz uporczywych obrazów z gry? Miałem tak kiedyś z GTA:SA i FF7 granym od fajrantu do północy przez kilka dni. Haluny i melodyjki w głowie jak tylko położyłem się do wyra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Były haluny niestety żadnych snów z Makoto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 mnie się po tym 8-godzinnym maratonie śniło, że się napierdalam w jakimś pałacu, to nawet sobie nie wyobrażam, co by się ze mną działo jakbym tyle grał kilka dnia z rzędu a, okej, dopiero teraz widzę, że Red ma podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 ten boss z piątego pałacu chyba ich pojebalo Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 Który bo już nie pamiętam który to pałac. Ciężki czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza
marcinwks 1 002 Opublikowano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 11 godzin temu, Ludwes napisał: ten boss z piątego pałacu chyba ich pojebalo Poza jednym, od robocików, to wszyscy byli banalni. Zakładam, że trafiłeś właśnie na niego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 tak, z resztą jak dotychczas poszło bez problemu, ale z nim ciężko idzie sprobuje jeszcze dzisiaj, ale już czytałem, że sporo ludzi miało z nim problemy i polecają zmienić poziom trudnosci na... najwyższy, lol pupcio, grałeś też w royal? bo oni go podobno zmienili względem podstawki - chujek wzywa pomagierow, których nie da się grupowo zaatakować, a trzeba ich rozwalić w dwie tury, bo jak nie, to ci uciekną i zostaną przyzwanie nowi z pełnym życiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 Nie grałem, właśnie nawet na froumku pisali że coś w nim zmienili i jest przeyebany. W czwórce też miałem tak że olałem zabawe w personki i grind a później trafiłem na bossa który wycierał mną podłogę Cytuj Odnośnik do komentarza
marcinwks 1 002 Opublikowano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 2 godziny temu, Ludwes napisał: tak, z resztą jak dotychczas poszło bez problemu, ale z nim ciężko idzie sprobuje jeszcze dzisiaj, ale już czytałem, że sporo ludzi miało z nim problemy i polecają zmienić poziom trudnosci na... najwyższy, lol pupcio, grałeś też w royal? bo oni go podobno zmienili względem podstawki - chujek wzywa pomagierow, których nie da się grupowo zaatakować, a trzeba ich rozwalić w dwie tury, bo jak nie, to ci uciekną i zostaną przyzwanie nowi z pełnym życiem Też gdzieś czytałem, że w Royal go podkręcili względem podstawki (grałem tylko w Royal). Nic nie trzeba kombinować z poziomem trudności. Jakbyś nie mógł go przejść to na yt są poradniki jak to zrobić. Z tego co pamiętam nakładasz czar grupowy, później baton i tak rozwalasz kolejne fale. Jest łatwiej niż się wydaję. Tylko trzeba zachować odpowiednią kolejność. Jak cię to pocieszy, to jest to najtrudniejszy boss w 5. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 Jak na razie było strasznie łatwo i w sumie przez chwilę myślałem, czy czasem nie zmienić na harda, ale w koncu zablokowałem się na tym bossie. No, powiedzmy, że zablokowałem, bo wczoraj już późno było i że nie padł za pierwszym razem jak reszta, to się zdziwiłem mocno, choć nie ukrywam, że trochę się nim zmartwiłem, bo jednak mam kłopot, żeby batonowac (moze muszę używać więcej itemow) i brak tego ataku grupowego jednak da się mocno odczuc. W każdym razie dzisiaj coś pokombinuje i powinno być ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
marcinwks 1 002 Opublikowano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 Z batonów warto korzystać. Choćby w tej walce ułatwiają zadanie. Można trzaskać niezłe comba, pochłaniające sporo hp wrogom. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 22 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 Ten boss z robotami jest mocno zmieniony w royal. Spoiler W royal pomiagierzy uciekaja i wracaja z pelnym zyciem. Trzeba ich rozjebac niemalze na raz. Jest na to dosc prosty sposob - musisz miec itemy ktore zadaja np 50 okreslonych obrazen i robic baton passy. Do tego najlepiej dac najwyzszy poziom trudnosci bo wtedy criticale w obie strony dzialaja mocniej. imo totalnie walka z dupy. w moim przypadku wiazala sie z wyjsciem z palacu i kilkoma dniami na robienie itemkow na strychu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 22 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 Korzystam z batonów, ale akurat w tej walce miałem z tym większy problem. Zmieniłem jednak poziom trudnosci i zacząłem korzystać z itemkow, tak jak Olschmitz napisał, i poszło całkiem sprawnie. No ale nie wiem, czy dałbym radę na normalu, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 22 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 Pany bo ja grałem na premierę i już nie pamiętam. Ten Boss był w podstawce czy to jest jakiś z DLC? Cytuj Odnośnik do komentarza
marcinwks 1 002 Opublikowano 22 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 22 minuty temu, michu86- napisał: Pany bo ja grałem na premierę i już nie pamiętam. Ten Boss był w podstawce czy to jest jakiś z DLC? W podstawce był, ale w Royalu tę walkę podkręcili. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi