kasuro 34 Opublikowano 29 września 2009 Opublikowano 29 września 2009 Posiadam laptopa z intel celeron 1,87 Ghz. Program pokazuje mi temeprature 72 stopni. Po wyczytaniu na necie mam rozumieć że jest źle. Jakieś pomysły, modyfikacja? Cytuj
Gość Opublikowano 29 września 2009 Opublikowano 29 września 2009 Sprężone powietrze którym wyczyścisz tylny wywiew ? ;> Ogólnie pewnie jest zasyfiony radiator. Cytuj
kasuro 34 Opublikowano 29 września 2009 Autor Opublikowano 29 września 2009 Sprężone powietrze którym wyczyścisz tylny wywiew ? ;> Ogólnie pewnie jest zasyfiony radiator. dac so specjalisty? tzn sklep ? moze mogą coś wymienić, lepsze chłodzenie? Cytuj
Gość Opublikowano 29 września 2009 Opublikowano 29 września 2009 Sprężone powietrze sam kupisz w pierwszym lepszym mediamarktcie lub avansie. Nie wiem 10-20 pln. Później dmuchasz w radiatory [to te dziury którymi wylatuje gorące powietrze z tyłu/boku lapa.] Rób to przy wył. kompie. Lepszego chłodzenia w laptopie nie da się założyć. Nic nie mogą wymienić poza pastą ale wątpię żeby to dużo dało. No chyba że lap ma z 3-4 lata i pasta to już kamień Cytuj
kasuro 34 Opublikowano 29 września 2009 Autor Opublikowano 29 września 2009 (edytowane) Cóż tak zrobie. Wada laptopów, praktycznie brak rozbudowy . Chociaż jak czytałem sa modele z wymienna karta graficzną. Dzieki za pomoc Edytowane 29 września 2009 przez kasuro Cytuj
KiNiO_64 18 Opublikowano 11 października 2009 Opublikowano 11 października 2009 Jeśli chcesz rozbudowywać laptopa to trzeba niestety nabyć maszynę zgodną ze standardem CBB (common build block) i możesz wymienić praktycznie wszystko, tak jak ma to miejsce w biurkowym kompie... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi