Skocz do zawartości

Uncharted 2: Among Thieves

Guti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jutro od kumpla pożyczam U2:AT i zobaczymy co to jest :turned: Nie wyobrażam sobie trochę trybu multi. 32 Nathanów biega i do siebie strzela? No ale nic. Jutro obadam. Mam U:DF i to zdecydowanie jedna z najlepszych gier jakie grałem w życiu. A jeśli sequel jest lepszy to zapowiadają się nie przespane noce :sweat:

Opublikowano

W multi obawiałem się tego samego schab0795, ale ta część wprowadza kilka ciekawych postaci, którymi chce się grać. Tak, że nie trzeba się martwić, że na planszy będą biegać tylko Nathany ;)

Opublikowano

Ja gram praktycznie od premiery z małymi przerwami na inne gry. Więc mógłbym nawet pograć - zawsze lepiej się gra w drużynie,a już z rodakami, to w ogóle.(chociaż z amerykańcami też mi się dobrze gra tylko trudno w czasie, to zgrać niekiedy).

HS też już mam jak coś.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie do wyjadaczy w multi U2. Grając z 20 meczyków zauważyłem, że w niektórych trybach na planszach stoją postacie jak kołki i nic się nie ruszają. Pal licho jeśli taki manekin trafi się w drużynie przeciwnika, ale jak jest w twojej to trudniej jest wygrać. Jeśli dobrze rozumiem to niektórzy zostawiają tak sobie postać w grze licząc, że za każdą grą wpadnie im co najmniej 1000 $.

Opublikowano

1000$ to można sobie w dupe wsadzić. Albo są idiotami jeśli chcą tak zarobić, albo musieli odejść od konsoli na jakiś czas i nie zdążyli wyłączyć.

Patrząc na ilość kasy na twoim koncie w U2 to rzeczywiście :D

Opublikowano

no widzisz jak kochaja nasz naród tłumem ruszyli a reszta miała spokój :) jak chcesz to mozemy razem zagrac w tej chwili mam 52lvl i mozemy ubic tych amerykanów co Ci krzywdę zrobili hehe a co do statystyk na poczatku to mialem kd okolo 0,7 czyli jak ty a teraz podskoczyło na prawie jeden i na inwalidzie ost wpadła mi odznaka wściekłość :) (czyli 15 ubić bez śmierci) miałem farta hehe

kiedy ci pasuje?

Opublikowano

flubin666 takie sytuacja jaka opisales sa bardzo czeste, ale podam ci jeszcze lepszy motyw.

Gram dzis z kolezanka w "starcie" trafil nam sie team samych polaków, a ze ona nie miała dopisku "PL" to nie wiedzieli ze to polka.

Dostawali od niej niezle w tylek. To tak ja zwyzywali ze glowa mala, najsmieszniejsze jest to ze ten z najnizszym lewelem najbardziej darl gembe, ale niestety tak to juz jest ze jak sie przegrywa to przynajmiej trzaba komus nawtykac.

Opublikowano

W takim razie, też z chęcią bym się przyłączył. Można by niezły team zrobić. ;] Z reguły gram południem (około 15) i wieczorem. Ostatnio odłożyłem U2 na rzeczy MW2, bo nie mam z kim grać, ale VII by się nabiło. ;PP