Skocz do zawartości

Uncharted 2: Among Thieves

Guti

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Byłby ktoś chętny na pogranie w różnych konfiguracjach (same snajpy, tylko pistolety, bez mocnych broni) ? Jakby co to PM do mnie albo do triboy'a, ewentualnie od razu na PSN z dopiskiem U2. Przeważnie jest nas 3, niekiedy 5-6 więc można fajnie pograć (jak będzie mniej osób to normalna gra vs reszta świata). Głównie preferujemy mapy z DLC, ale jak ktoś nie ma to też zapraszamy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wpadla platynka wiec wzialem sie za multi. dzisiaj gralem w laboratorium na same rpg i gralo sie wysmienicie :D mimo, ze kolesie z levelami typu 50 z jakis klanow niezle kopali mi du.psko

moj id to 'olszman' takze jak ktos chce pograc to smialo mnie dodawac ;)

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gram w zasadzie codziennie (Eliminacja only) i o której bym nie włączył, to zawsze znajdą się ludzie do grania. Czasem trzeba poczekać parę minut nim system uzbierze wystarczającą ilość graczy.

Opublikowano

W zależnoci od trybu czeka się różnie na komplet graczy. Na podstawowych mapach w DM, Eli i Grabież zawsze szybko znajdzie komplet. Na dodatkach ludzie głównie grają w DM i Grabież, gorzej z Eliminacją.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

To może jakiś meczyk w forumowym gronie jak PSN wstanie ? Jakby co to uderzajcie do tematu multi.

Chętnie się pisze. Może ustalimy zasady; "Tylko "Rozpoznanie Sytuacji" oraz "Rewanż"? :D A tak serio, chętnie zagrałbym z 9 szaleńców w "tylko strzelby i obrzyny" w Świątyni, Lodowej Jaskini oraz Wiosce. (Najlepszy Lab ever.)

Mój PS ID a20198610.

Edytowane przez nobodylikeyou
Opublikowano

To jakby co dopisujcie się do listy. Jak PSN wstanie to się ustali jakieś szczegóły co do pory i trybów.

1. Square

2. triboy

3. ADI1995

4. nobodylikeyou

5. NEMESIS US

Ja jeszcze załatwie kogoś do pogrania gdyby brakowało ludzi.

Opublikowano (edytowane)

Ja z miłą chęcią się dołączę, tylko jeśli chodzi o terminy to w moim przypadku odpadają niedziela w okolicach 21 i środa bo jeżdżę w lidze f1. W pozostałe dni będę mógł zagrać.

Edytowane przez lukaszt_89
Opublikowano

Dziś się pierwszy raz połączyłem pod online Uncharted 2. Pomijając 9 cholernych patchy >< wszedłem do Gra wieloosobowa i pojawił się pasek łączenia... Co chwilę pojawiał się drugi pasek "Synchronizacja livebox" czy cos w tym stylu. W połowie tego pierwszego paska pojawia się "brak synchronizacji modeli" i koniec, wywala do menu.

CZY JA GRAM NA KOMPIE ŻE SĄ TAKIE PROBLEMY ><

Opublikowano

1. Square

2. triboy

3. ADI1995

4. nobodylikeyou

5. NEMESIS US

6. lukaszt_89

7. Igor67

8. septo

9. futro111

Oki to komplet będzie.

Napiszcie czy pasuje wam np jutro powiedzmy od 20, albo sobota/niedziela popołudniu/wieczorem. Jakby co to zawsze można pograć w mniejszym gronie. I dajcie znać kto ma dodatki.

Opublikowano

Wczoraj pograliśmy trochę w 2 osoby w "Miażdżącym" laboratorium i szło nam bardzo dobrze jak na kilkutygodniową przerwę. Mam nadzieję że dzisiaj lub jutro będzie większa ekipa to się pogra we własnym gronie.