Skocz do zawartości

Uncharted 2: Among Thieves

Featured Replies

Opublikowano

Ha, to może trzeba by się spiknać na jakieś granie? :) Saptis? Lukas?

• Odpowiedzi 253
  • Wyświetleń 19,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pytanko o tryb. Jak jest tryb WLG bodajże - Wyższa Liga Grania to przy punktach w emblematach które rosną wraz z doświadczeniem to pojawiają się małe cyferki w kolorze niebieskim. Co one oznaczają?

• Ja również codziennie i w weekend.

• Mi na początku multi nie podeszło, rozegrałem tylko kilka meczy i skończyłem kooperacje. Później całkiem przypadkiem zaczeliśmy grać i okazało się że U2 nie wychodził z czytnika przez bite 2 miesiące

Opublikowano

Ja chętnie, choćby dzisiaj popołudniu :)

Opublikowano

Nie zauwazylem, szkoda. Chetnie pogram w forumowym gronie. ;)

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Wstępnie ugadaliśmy się też na dzisiaj, więc możesz wpaść może coś z tego będzie ;) Wczoraj poza małymi problemami z komunikacją z mojej strony grało się bardzo przyjemnie.

Opublikowano

Wczoraj poza małymi problemami z komunikacją z mojej strony.

Odstaw lodówkę ;)

Nie grajmy już w U3, lamię strasznie...

Opublikowano

Lodówka jeszcze będzie przeszkadzać przez jakiś czas :confused: Mi tam obojętne więc można pograć w U2 aż do premiery trójki :)

Opublikowano

Jak najbardziej jestem na tak.

Opublikowano

Nie było ustalonej godziny, czyli jak będą ludzie to się pogra :)

Opublikowano

też bym się dołączył za pozwoleniem

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanko. Czy w multiku U2 był tryb gry podobny do strefy wojny z K3? Mam wrażenie że grałem kiedyś, dawno temu, w coś takiego, ale nigdzie tego nie widze. Ślepym, czy co?

Opublikowano

Mówisz o zmiennych celach w trakcie meczu? Jest Siege, ale to tryb kooperacyjny i w przypadku U2 po zakupie DLC.

Opublikowano

Mówisz o zmiennych celach w trakcie meczu? Jest Siege, ale to tryb kooperacyjny i w przypadku U2 po zakupie DLC.

A widzisz. W takim razie widać, porypało mi się. Swoją drogą, trochę godzin w multi spędziłem, ale pierwszy raz mi się zdarzyło żeby mnie ktoś przez ściany zabijał. :(

Edytowane przez TAILOR

Opublikowano

Przed chwilą grałem TDM i nie było problemów ze znalezieniem gry. Pisało mi że jest ponad 17 tys graczy online. Nawet w co-opa da się zagrać.

Opublikowano

Ja gram często w tryb Grabież, chętnych znajduje w kilkanaście sekund :)

Opublikowano

Ja jestem. Odpaliłem po wielu miesiącach U2 ponownie i wsiąkłem w multi, którego nigdy nie tykałem. Może nawet parę trofeów wpadnie.

• 5 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie gra w to ktoś jeszcze? W jakich trybach znajdę graczy?

Opublikowano

Na pewno starcie drużyn, ewentualnie grabież, dwa najczęsciej oblegane tryby.