Opublikowano 23 października 201113 l Ha, to może trzeba by się spiknać na jakieś granie? Saptis? Lukas?
Opublikowano 24 października 201113 l Nie zauwazylem, szkoda. Chetnie pogram w forumowym gronie. Edytowane 24 października 201113 l przez saptis
Opublikowano 24 października 201113 l Wstępnie ugadaliśmy się też na dzisiaj, więc możesz wpaść może coś z tego będzie Wczoraj poza małymi problemami z komunikacją z mojej strony grało się bardzo przyjemnie.
Opublikowano 24 października 201113 l Wczoraj poza małymi problemami z komunikacją z mojej strony. Odstaw lodówkę Nie grajmy już w U3, lamię strasznie...
Opublikowano 25 października 201113 l Lodówka jeszcze będzie przeszkadzać przez jakiś czas :confused: Mi tam obojętne więc można pograć w U2 aż do premiery trójki
Opublikowano 10 listopada 201113 l Mam pytanko. Czy w multiku U2 był tryb gry podobny do strefy wojny z K3? Mam wrażenie że grałem kiedyś, dawno temu, w coś takiego, ale nigdzie tego nie widze. Ślepym, czy co?
Opublikowano 10 listopada 201113 l Mówisz o zmiennych celach w trakcie meczu? Jest Siege, ale to tryb kooperacyjny i w przypadku U2 po zakupie DLC.
Opublikowano 10 listopada 201113 l Mówisz o zmiennych celach w trakcie meczu? Jest Siege, ale to tryb kooperacyjny i w przypadku U2 po zakupie DLC. A widzisz. W takim razie widać, porypało mi się. Swoją drogą, trochę godzin w multi spędziłem, ale pierwszy raz mi się zdarzyło żeby mnie ktoś przez ściany zabijał. Edytowane 10 listopada 201113 l przez TAILOR
Opublikowano 16 listopada 201113 l Przed chwilą grałem TDM i nie było problemów ze znalezieniem gry. Pisało mi że jest ponad 17 tys graczy online. Nawet w co-opa da się zagrać.
Opublikowano 16 listopada 201113 l Ja gram często w tryb Grabież, chętnych znajduje w kilkanaście sekund
Opublikowano 23 listopada 201113 l Ja jestem. Odpaliłem po wielu miesiącach U2 ponownie i wsiąkłem w multi, którego nigdy nie tykałem. Może nawet parę trofeów wpadnie.
Opublikowano 3 lipca 201212 l Na pewno starcie drużyn, ewentualnie grabież, dwa najczęsciej oblegane tryby.