Skocz do zawartości

Art of Tekken - Łódź, 5-6 grudnia - Tekken 6

Featured Replies

Opublikowano

Za sale płacimy sami wiec niestety część puli z wpisowego pójdzie na to bo nie stać nas samych na zapłacenie całosci...:(

Będziemy mieli pare rzutników.

Niestety mamy problem z załatwieniem TV LCD/PLASMA więc część to będą tradycyjne crt.

Za fatygę chłopaki macie u mnie flachę

No ja wlasnie dostalem wazny telefon... wiec mnie tez mozecie zapisac^^

God's will ;p

Pfffff hahahha tia, nie zapomnij wstawić cieciorki na obiad ;-/ Słej jak go znam jeszcze nigdy nie dotrzymał słowa ;-/

• Odpowiedzi 499
  • Wyświetleń 33,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Matt, dziękuję, że tak we mnie wierzysz, ale zapomniałeś chyba o tym, że Panda po SWEEP nie ma BANG... :tongue:

• No ja też nie widziałem. Nie o to mi chodzi czytaj uważnie posty albo najlepiej nie czytaj.Nie chcę,żeby mieszały się do tego osoby trzecie.Wyraziłem tylko swoją opinię,że dziwi mnie przegrana do zer

• A to ciekawe bo z tego co mi wiadomo Devil grał postacią, na którą nie była ograna większa część graczy ( no i rzeczywiście Ryan wtopił ). Więc np. mogę o nim napisać to co Punisher napisał o grze Nev

Opublikowano
  • Autor

Spokojnie jak będzie trzeba to przywieziemy Swaya w bagażniku samochodu Velura.. ma wybór, pociąg, samochód albo bagażnik :D

Opublikowano

Co do Wojciecha to wątpie żeby wpadł, raczej nie będzie miał czasu żeby w ogóle zapoznać się z grą, ale postaramy się namówić takich dinozaurów jak Pączek, Reset czy może nawet Vince. 8)

Opublikowano

bede jak nic mi nie wypadnie

Opublikowano

Zapiszcie mnie

Roman

100% pewnosci nie daje ze bd ale można mnie wpisać

Opublikowano

10.Craigmarduk85(TCT)

:huh::huh::huh:

<_< <_< <_<

:blink::blink::blink:

:rofl::rofl::rofl:

Dante no wiesz co...

PS. A tak swoją drogą to moge użyczyć konsoli z T6 8)

Edytowane przez Cambion

Opublikowano

Question z mojej strony czy jakaś zniżka jest jak się swoją ps3 dostarczy ???

Opublikowano
  • Autor

10.Craigmarduk85(TCT)

:huh::huh::huh:

<_< <_< <_<

:blink::blink::blink:

:rofl::rofl::rofl:

Dante no wiesz co...

PS. A tak swoją drogą to moge użyczyć konsoli z T6 8)

Przepraszam ale to Velur robił edyta mojego konta XP więc wszystkie skargi proszę kierować do niego;p

Question z mojej strony czy jakaś zniżka jest jak się swoją ps3 dostarczy ???
Roman z mojej strony mogę postawić Ci piwo w ramach zniżki :D

EDIT Poprawione;)

Edytowane przez Dante84

Opublikowano

Kwa piwo jak bd kierowca no ale zawsze coś na zaś będzie albo jak dostane w dupsko to w rozpaczy na*e*e sie 1 browarem :D

A kiedy będzie można robić wpłaty na wejściówke ?

Opublikowano

Vel, napisałeś jakby to było na 100 procent :D

Opublikowano

No możecie mnie dodać. Tylko ja nie jestem 100% pewny ale raczej powinienem się zjawić ^^

Opublikowano

Włosi chcieliby przyjechać w konkretnym składzie. Na razie rozmawiałem ze Stevem88, Rikimaru i DevilKazuyą, wyrażają chęć wzięcia udziału w turnieju. Zobaczymy, co z tego wyjdzie :)

Opublikowano

Jakby Wlosi przyjechali to by byl naprawde porzadny turniej(nie zeby w tym skladzie nie byl, ale zawsze moze byc lepiej moze :) ). Wpisowe troche wysokie jak dla kogos kto nie zarabia na siebie, ale postaram sie jakos to przebolec.

Opublikowano
  • Autor

Wpisowe troche wysokie jak dla kogos kto nie zarabia na siebie, ale postaram sie jakos to przebolec.

Krew mnie zalewa :) Rozmawialiśmy o tym wszyscy nawet z Gajdą i doszliśmy do wniosku że przez 2 miesiące da się odłożyć 35zl(pierwsza opcja wynosiła 45 ;p ). Nie wspominam że w cene wpisowego wliczone są dwa osobne turnieje ( Indywidualny i SBO ), więc cena według mnie wydaje się rozsądna. :potter:

Opublikowano

Jesteś na liście na TekkenZaibatsu (ja ją prowadzę), natomiast Dante tutaj Cię przeoczył, ale już go o tym poinformowałem :)

EDIT: Steve88 prosił, żebym zapytał, czy ktoś by go wsparł pieniężnie (chodzi o bilet na samolot).

Edytowane przez Di

Opublikowano

EDIT: Steve88 prosił, żebym zapytał, czy ktoś by go wsparł pieniężnie (chodzi o bilet na samolot).

haahahaha a z niby jakiej racji, musiał by się nazywać knee nie ma szan

on się czuje gwiazdą czy co?

Edytowane przez alik

Opublikowano

Nie, on jest cwany i myśli, że znajdzie sobie Dżejmsa który mu za wszystko zapłaci. Jakąś tam szanse ma, co nie? :)

Opublikowano

haahahaha a z niby jakiej racji, musiał by się nazywać knee nie ma szan

on się czuje gwiazdą czy co?

Co tam się między wami wydarzyło w ciągu tych dziesięciu dni? xD

Opublikowano

nic się nie wydarzyło, skoro chcesz mu dać na bilet to proszę bardzo