Skocz do zawartości

Art of Tekken - Łódź, 5-6 grudnia - Tekken 6

Dante84

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pychu zaklepuje freeplaya z Toba, Łódź nie mogla sie ostatnio nachwalic Ciebie, ok ok? : o.

edit:

Nevana tez pewnie mozna wpisac, ale niech sie sama Anka wypowie ( ;.

Już tą kwestie omówiłem z Velurem, będe tydzień przed i tydzień po;-)

Opublikowano

Musze z przykroscia powiadomic, ze najprawdopodobniej nie dam rady uczystniczyc w turnieju. Zjazd mi wypada na studiach, a jest przedmiot, ktorego nie moge opuscic. Chyba, ze cos mi sie uda wykombinowac

Opublikowano

ja bym tak chciał pare dni przed mysle ;) ale po to sie okaze jak turniej wypadnie :D ale nie chce mi sie sciany malowac :D:D

Spokojnie Pychu od malowania ściany mamy tu ekipę remontowo-alkoholową w postaci reszty TLT :P

Ja się tak długo za to zabieram bo po każdym małym chociażby remoncie boli mnie głowa.

Opublikowano

Witamy!!!

TekkenŁódźTeam ma zaszczyt zaprosić wszystkich zainteresowanych na pierwszy duży turniej w Tekken6 który zostanie rozegrany w Łodzi w dniu 5-6 grudnia(sob-niedz, mikołajki)który odbędzie sie w kręgielni "GRAKULA" mieszczącej sie na terenie największego centrum handlowego europy czyli w MANUFAKTURZE ŁÓDZKIEJ

W ramach "Art of Tekken" odbędą się dwa turnieje, singlowy oraz drużynowy

w sobote(5.12) zostanie rozegrany turniej singlowy a w niedziele(6.12)zostanie rozegrany turniej drużynowy na zasadach SBO.

Oto Link do strony kręgielni"GRAKULA"

http://www.grakula.pl

Tam można dowiedzieć się więcej o kręgielni i obejrzeć galerie zdjęć ze środka.

Oto link do strony "MANUFAKTURY"

http://www.manufaktura.com/PL/index.asp

Tam można dowiedzieć się więcej o Manufakturze i obejrzeć galerie zdjęć.

W Łodzi posiadamy lotnisko.

Wpisowe w dniu turnieju to 50zł lub 10 euro(dla ludzi spoza polski)

Można będzie też wpłacić wpisowe przelewem na konto i wtedy będzie to 35zł

numer konta podamy niebawem

Gra: Tekken6 (PS3)

Nagrody: TBA

System: grupy + DE (na 32 lub 16 osób)

Energia: 100%

Ilość rund: do 3 wygranych

Ilość walk: do 2 wygranych w grupach, do 3 wygranych w DE, do 5 wygranych w wielkim finale

Kontrolery i przejściówki: uczestnicy są zobowiązani zabrać swoje pady/sticki razem z przejściówkami; organizatorzy nie zapewniają kontrolerów ani przejściówek

Profile: uczestnicy mogą uploadować na konsole turniejowe (za pomocą telefonów, pamięci masowej czy innych kompatybilnych urządzeń) dopiero wtedy, gdy zostanie wyłoniona najlepsza ósemka turnieju

Areny: wybierane losowo

Ustawienia przycisków: przed walką

Nagrywanie walk:jesli będzie opcja save replay

Dodatkowe informacje:

- programowanie kontrolerów jest zabronione

- Sixaxisa można używać wyłącznie z kablem USB; po zakończonej walce należy niezwłocznie wyłączyć go (chyba że uczestnik będzie rozgrywał kolejną walkę na tej samej konsoli); za złamanie tej zasady grozi wymazanie wyniku poprzedniej walki i wpisanie rezultatu 2:0 lub 3:0 (zależnie od fazy) na korzyść przeciwnika

- osoby zabierające konsole proszone są o stworzenie na konsoli profilu "Art of Tekken" i nie robienie nic na nim w Tekkenie

- nieuzasadniona pauza w trakcie gry = utrata rundy (chyba, że przeciwnik zgodzi się, by nie było owej utraty rundy)

- zawodnicy nie mogą rozpraszać siebie nawzajem; naruszenie tej zasady grozi utratą rundy lub walki, a w skrajnych przypadkach walkowerem

- po rozpisaniu grup zostaną wybrani liderzy, którzy będą mieli za zadanie wpisywać wyniki rozgrywanych walk; dostaną oni również zadanie losowania numeru grupy (tak jak to było w przypadku turnieju BenQ)

- jeśli zawodnik nie zgłosi się po 5 minutach od głośnego 3-krotnego wyczytania jego nicku, automatycznie przegrywa

- walki muszą zostać rozegrane do końca (nie ma rzucania monetą)

Lista uczestników

1.Mastachi ????

2.Tundra

3.Tokis(TLT)

4.Velurian(TLT)

5.Keii-aka Junior aka Łysy(TLT)

6.Dante84nf(TLT)

7.Gajda(TLT)

8.Mario(TLT)

9.Big Boy

10.Craigmarduk85 A-Team

11.Solo

12.Demon

13.Benek

14.Obi

15.Kiełbasa

16.Pitrex ????

17.alik(TCT) ????

18.MTC A-Team

19.Pychu

20.Snake

21.Szyper(TCT)

22.Techno Gomez aka Lechu(TLT)

23.VHO(TCT)??

24.Frizen

25.Nevan

26.Matt????

27.Devil????

28.Sway(A-Team)

29.Tenshi(TCT)

30.Robson(TCT)

31.Bumela??

32.Krakers(TCT)

33.Mashter

34.Cactuar Ass(TLT)

35.Gubu(TCT)

36.Steve88

37.Roman

38.Camil

39.Vipe

40.Cinas

41.Nemesis91

42.The Dupa

43.Bart

44.Deviljin (DJ)

45.Scoop

Dopisz HaOsA

Opublikowano

ja juz tak mam,ze mnie wiele rzeczy denerwuje,ale ten wloch to zrobil to wysmienicie.czy to jest glupek/idiota/imbecyl-debil??ze niby nie ma kasy ale by wpadl??jak mi dacie maila czy jakis inny kontakt sam chetnie sie zapytam??

Opublikowano (edytowane)

Dante dopisz wacho...jak powiedział prawdopodobnie się zjawi, pozatym jeśli się nie mylę to z wczorajszej rozmowy z szyperkiem wynika że Alik i Krysta sie też u nas zjawią:D

sorry wacho już na liście:P został krysta:D

Edytowane przez VeluriaN
Opublikowano (edytowane)

a wolni obserwatorzy też będą obciążeni opłatą? :unsure:

Jeżeli przybędą w odpowiednim stroju to nie ;p.. a tak na poważnie prawdopodobnie to 10zl za wstęp dla "Obserwatorów" przynajmniej taka była pierwotna wersja.

Co z nagrodami? Bez tego nie ma co liczyć na ludzi z zagranicy.

Co do nagrody, im więcej ludzi przybędzie tym większa pula, jednak przypominam że z puli idzie opłacenie sali,i przynajmniej puki nie znajdziemy jakiegoś chętnego sponsora to za zajęcie pierwszego miejsca dostanie się coś koło 1000zł.

DamixLBN dziękuje za tak liczne wsparcie :) TLT POZDRAWIA LTT ;)

Edytowane przez Dante84
Opublikowano (edytowane)

Przy jakiej ilości uczestników będzie taka nagroda? (Steve na pewno mnie o to zapyta, więc wolę mieć już odpowiedź :P )

Kati powinna mieć wejściówkę za darmo! :thumbsup:

Edytowane przez Di
Opublikowano

Za Di, Kati powinna mieć wejściówkę za darmo! :whistling: taki żarcik ofc ale nie powiem, że nie cieszyłabym się hłahła (:

Jeżeli przybędą w odpowiednim stroju to nie ;p.. a tak na poważnie prawdopodobnie to 10zl za wstęp dla "Obserwatorów" przynajmniej taka była pierwotna wersja.

A akurat rozmawiałam o tym dzisiaj z Tokisem, nie wiem czy to zbieg okoliczności. No nic, 10 złotych to jeszcze wyłuskam, z 50 mógłby być problem niestety.