Keii 0 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 (edytowane) Proszę cię sneju ten wywiad to jakieś straszne gó.wno xD A filmik da się zrobić jeśli kogoś to zainteresuje to 30m od miejsca turnieju jest jeden z większych klubów w Łodzi tzw. "Elektrownia" więc jeśli komuś nie zależy na wyspaniu się i byciu do końca trzeźwym to zawsze można zrobić nocne chlanie właśnie tam. #Velu - ściągnij sobie nową mozillkę ze słownikiem albo popraw od razu błędy w swoim nowym poście... Edytowane 21 października 2009 przez Keii Cytuj
KatiBu 0 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 Nakręćcie taki cool promo filmik z dupeczkami Hejhejhej Sneju, trochę szacunku dla pani w bikini :< (która jest jedna swoją drogą ;]) miejscówka zapowiada się rewelacyjnie więc mam nadzieję, że i sam turniej okaże się sporym sukcesem i będzie miał swój ciąg dalszy - tak btw Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 22 października 2009 Opublikowano 22 października 2009 To prawda dosłownie 20metrów od kręgielni znajduje sie klub elektrownia Cytuj
hwo-master 0 Opublikowano 25 października 2009 Opublikowano 25 października 2009 Yun () BUFORY() obecnosc 100% Cytuj
jamor 0 Opublikowano 26 października 2009 Opublikowano 26 października 2009 Ja się zapowiadam jako gośc se wpadne popatrzec jak sie wkurzacie i stresujecie Psp mi się spsuło ps3 brak ale kopie tk6 moge zabrac w razie czego BTW ten filmik od Węża promujący turniej to jakas masakra.Turniej w Hiltonie... impra z basenem.Ło maj gad! Cytuj
Di 839 Opublikowano 26 października 2009 Opublikowano 26 października 2009 Łodzianie, podajcie 2 informacje: 1) O której zaczyna się turniej. 2) Jak dojechać z lotniska do Manufaktury. Cytuj
Keii 0 Opublikowano 26 października 2009 Opublikowano 26 października 2009 Ja się zapowiadam jako gośc se wpadne popatrzec jak sie wkurzacie i stresujecie Psp mi się spsuło ps3 brak ale kopie tk6 moge zabrac w razie czego BTW ten filmik od Węża promujący turniej to jakas masakra.Turniej w Hiltonie... impra z basenem.Ło maj gad! Jak miło że się pan pojawi mam nadzieję że nieodzowny aparat nadal będzie u twojego boku? Możesz zabrać PSP do Łodzi to się zobaczy co da się z nim zrobić ( napisz mi na PW co i jak się zrypało ). Cytuj
Dante84 5 Opublikowano 26 października 2009 Autor Opublikowano 26 października 2009 Tutniej zaczniemy koło 11-12 ( trzeba dać sobie czas na jakąś małą obsuwę),co do lotniska to kursuje tam linia "L" oraz 65. Linia "65" jedziemy kawałek z lotniska i wysiadamy na przystanku "WŁÓKNIARZY - ŁÓDŹ KALISKA ESTAKADA" tam przesiadamy się w 99 lub 99A i jedziemy aż do przystanku "Zachodnia-Legionów" tam wysiadamy i idziemy kawałek prosto aż dojdziemy do skrzyżowania Ogrodowej i Legionów wtedy skręcamy w lewo i mamy Muzeum Miasta łodzi i zaraz kawałeczek dalej wejście do Manufaktury. Linia "L" Dojeżdzamy do Dworca Fabrycznego i tu zaczyna się jazda, można wsiąść w 86 i dojechać do przystanku "Jaracza-Piotrkowska" przejść prosto do zachodniej i iść na przystanek tramwajowy, wsiąść w tramwaj linii 3,11,lub,16,16A.Jedziemy chwilę i wysiadamy na przystanku Zachodnia-Manufaktura. Inną opcja to z Dworca Fabrycznego przejść sie prosto do Narutowicza skręcić w lewo i iść na tramwaj linii 9,13,12 wysiąść na przystanku Piotrkowska- Zielona, przejść na światłach w lewo i udać się na tramwaj jadący w kierunku Placu Wolność, tu wsiadamy znowu w tramwaj linii 3,11,lub,16,16A. i wysiadamy na przystanku Zachodnia-Manufaktura. Jeżeli ktoś coś z tego zrozumiał to jestem pełen podziwu. Najlepiej wziąść taksówkę . Później rozpiszę to dokładniej i wrzuce jakieś foty żeby było łatwiej. Cytuj
Keii 0 Opublikowano 26 października 2009 Opublikowano 26 października 2009 Pewnie uruchomimy gorącą linię odbierającą delegacje z innych miast i państw xD Cytuj
Dante84 5 Opublikowano 26 października 2009 Autor Opublikowano 26 października 2009 Pewnie uruchomimy gorącą linię odbierającą delegacje z innych miast i państw xD xróg Zachodniej i Ogrodowej/ muzeum miasta Łodzi Weście do Manufaktury od strony ul Ogrodowej Wejście do Kręgielni Foty z samej sali postaram się zrobić jutro, dzisiaj mieli sprzątanie po jakiejś wczorajszej imprezie. Cytuj
Di 839 Opublikowano 26 października 2009 Opublikowano 26 października 2009 Kto przenocuje Fastlegs? Cytuj
Dante84 5 Opublikowano 26 października 2009 Autor Opublikowano 26 października 2009 No Answers XD . Łysy ? Cytuj
Keii 0 Opublikowano 26 października 2009 Opublikowano 26 października 2009 (edytowane) No Answers XD . Łysy ? Ku zdziwieniu wszystkich odpowiem że tak. A jak ktoś ma wątpliwości to od razu odpowiem dla czego. W berlinie gdyby nie jej dobra wola jeden z nas najpewniej musiał by kimać na dworze przykryty blachą. Wystarczy?? Tylko niech przygotuje sobie śpiwór i karimatę, a do tego już mam full osób więc nikt więcej... Edytowane 26 października 2009 przez Keii Cytuj
Krakers 4 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 Do którego z łodzianów mogę się wpakować na chatę celem kimnięcia się na jakimś miękkim kawałku podłogi? Cytuj
Dante84 5 Opublikowano 27 października 2009 Autor Opublikowano 27 października 2009 Wrzucam parę fotek z sali w której odbędzie się turniej. 1 2 3 4 Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 Naprawdę miło i przytulnie się ta sala prezentuje. Będzie fajnie ; ) Do którego z łodzianów mogę się wpakować na chatę celem kimnięcia się na jakimś miękkim kawałku podłogi? Podbijam ; ] Cytuj
solo/ng 4 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 Dante - rewelacja :- ). Cytuj
Dante84 5 Opublikowano 28 października 2009 Autor Opublikowano 28 października 2009 (edytowane) Odnośnie noclegów usługi noclegowe i położenie Manufakturymanufaku Nie wiem czy będę mógł kogoś przyjąć, muszę sięnajpierw ugadać z resztą domowników. Edytowane 28 października 2009 przez Dante84 Cytuj
Cactuar_ass 0 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 Ja mogę u siebie max 3 osoby zmieścic , mało ale zawsze coś XD Cytuj
MTC 0 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 2) Jak dojechać z lotniska do Manufaktury. Co ty kurwa samolotem do Łodzi lecisz ? Cytuj
Dante84 5 Opublikowano 28 października 2009 Autor Opublikowano 28 października 2009 2) Jak dojechać z lotniska do Manufaktury. Co ty kurwa samolotem do Łodzi lecisz ? To chyba było zapytanie w intencji Szybkich nóżek Cytuj
Di 839 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 (edytowane) Nie, bo Scoopka ;] Fastlegs prawdopodobnie przyjedzie ze mną w piątek. Edytowane 28 października 2009 przez Di Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 Może nie moja broszka, ale chyba powinniście napisać w regulaminie opcję blur mode off czy on ;]. Zdaje się, że to nie jest taka nieważna sprawa. Cytuj
Di 839 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 IMO off. Trzeba będzie jeszcze dopisać, że trzeba włączyć jedną walkę na chwilę, żeby obaj gracze mogli ustawić configi (w głównym menu może to zrobić tylko pierwszy...). No i każdy powinien założyć nowy profil na konsoli, żeby nie było customów. Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 (edytowane) No właśnie. A czemu off? Więcej za przemawia za on. Chociażby taki argument, że ta gra stworzona była z blurem i że na automatach jest blur. Jest prawdopodobieństwo, że w europie będzie grać się z blurem on. Co będzie, jeżeli czołówka koreańska przyleci do nas kiedyś na tur tekkena i powie że "my nie potrafić grać blur off"? No bo jak widać jest inny filing płynący z gry przy tych dwóch ustawieniach. Edytowane 29 października 2009 przez CheeseOfTheDay Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi