Di 839 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 (edytowane) Z włączonym oczy bolą na CRT Edytowane 29 października 2009 przez Di Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 Hmm no tego to akurat nie miałem jak sprawdzić, ale jeżeli to prawda to chyba faktycznie off. Najwyżej na crt będzie off a na lcd się zobaczy jak już się dłużej pogra. Cytuj
Deviljin 0 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 to jak będzie ten Blur wlaczony czy wylączony bo nie wiem jak zacząc grac już i sie przyzwyczajac ? Cytuj
Di 839 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 Na niektórych LCD też to chyba źle wygląda. Steve88 nie przyjedzie, bo nie ma pieniędzy. Cytuj
Devil 3 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 wiadomo coso nagrodach? Cytuj
Guardian19 0 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 Tutniej zaczniemy koło 11-12 ( trzeba dać sobie czas na jakąś małą obsuwę),co do lotniska to kursuje tam linia "L" oraz 65. Linia "65" jedziemy kawałek z lotniska i wysiadamy na przystanku "WŁÓKNIARZY - ŁÓDŹ KALISKA ESTAKADA" tam przesiadamy się w 99 lub 99A i jedziemy aż do przystanku "Zachodnia-Legionów" tam wysiadamy i idziemy kawałek prosto aż dojdziemy do skrzyżowania Ogrodowej i Legionów wtedy skręcamy w lewo i mamy Muzeum Miasta łodzi i zaraz kawałeczek dalej wejście do Manufaktury. Linia "L" Dojeżdzamy do Dworca Fabrycznego i tu zaczyna się jazda, można wsiąść w 86 i dojechać do przystanku "Jaracza-Piotrkowska" przejść prosto do zachodniej i iść na przystanek tramwajowy, wsiąść w tramwaj linii 3,11,lub,16,16A.Jedziemy chwilę i wysiadamy na przystanku Zachodnia-Manufaktura. Inną opcja to z Dworca Fabrycznego przejść sie prosto do Narutowicza skręcić w lewo i iść na tramwaj linii 9,13,12 wysiąść na przystanku Piotrkowska- Zielona, przejść na światłach w lewo i udać się na tramwaj jadący w kierunku Placu Wolność, tu wsiadamy znowu w tramwaj linii 3,11,lub,16,16A. i wysiadamy na przystanku Zachodnia-Manufaktura. Jeżeli ktoś coś z tego zrozumiał to jestem pełen podziwu. Najlepiej wziąść taksówkę . Później rozpiszę to dokładniej i wrzuce jakieś foty żeby było łatwiej. Rzeczywiście zrozumiała była głównie rozwiązanie z taksówką Pewnie uruchomimy gorącą linię odbierającą delegacje z innych miast i państw xD I to jest dobra opcja Tak swoja drogą to potwierdzam to co mówiłem w rozmowie z Velm czyli, że się zjawie najprawdopodobniej z osobą towarzyszącą. Cytuj
Chmielus 0 Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 (edytowane) Chmielu i Gaawa rowniez pojawia sie na turnieju : ] Pozdrawaim Edytowane 31 października 2009 przez Chmielus Cytuj
gaawa 0 Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 "Tom'a" proszę zapisać jako Gaawa -__- niestety premiera na psp 24 listopada... Wiekszosc bedzie pewno cisnąć Larsami i Bobami xD nie wiem jak ja to ogarne. Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 Blur off, mysle że nie będzie z tym problemów, a nagrody... tak jak pisaliśmy, tak będziemy robić żeby było to 1000zł za 1wsze miejsce...całość z wpisowych będziemy dzielić na nagrody minus to co za sale zapłaciliśmy czyli 760zł i jeszcze musimy jakiś banerzamówić Z tego co wiem to mają być DualShock'i3 za 3 pierwsze miejsca i 2 rozlosowane, ale tego na 100% nie jestem pewien Zobaczymy co jeszcze bo pare firm coś jeszcze chyba chce dożucić, na dniach będzie wiadomo na jakich TV będziemy grali czy CRT czy LCD to zależy jak nasz człowiek sie z media markt ugada... Nagroda za singiel musi być wysoka bo ktoś bardzo znany z zagranicy sie do nas szykuje:D Cytuj
Pitrex 1 Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 hmm bardzo znany ? niech zgadnę Ryan ;D ? czy MR.Naps ;d? Cytuj
Punisher 2 Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 Nie zgadłeś. To Knee szykuje się właśnie do wyjścia z wojska, żeby pokazać Albrechtusowi jak bardzo osłabiony jest Bryan... Cytuj
Pychu 2 Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 moge wpasc z kolezanka? (kolezanka w charakterze widza, najlepiej jakby nie placila ) Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 Dycha albo gtfo ;] Velur, ugadajcie się na CRT'ki ; ) Cytuj
Pychu 2 Opublikowano 1 listopada 2009 Opublikowano 1 listopada 2009 no co Wy chłopaki, taka atrakcyjna kobieta a Wy jej nie pozwolicie wejsc ze mna, zeby popatrzyla na Wasze jędrne ciała? 8) Cytuj
KatiBu 0 Opublikowano 1 listopada 2009 Opublikowano 1 listopada 2009 (edytowane) Jeżeli chodzi o obserwatorów to będą mieli darmowy wstęp ale prawdopodobnie nie będą mogli grać freeplay'ów im dłużej się nad tym zastanawiam tym bardziej wątpię czy uda mi się wytrzymać przez ten tur tylko jako obserwator co do blura na CRT to mnie od tego oczy nie bolą Edytowane 1 listopada 2009 przez KatiBu Cytuj
Roman_pies 0 Opublikowano 1 listopada 2009 Opublikowano 1 listopada 2009 Jeśli chodzi o obserwatorów moim skromnym zdaniem jeśli skołują sobie ps3 tekkena i jakis tv <może nawet full HD > to niech sobie pykają. Ale to tylko moje zdanie. Cytuj
MTC 0 Opublikowano 1 listopada 2009 Opublikowano 1 listopada 2009 no co Wy chłopaki, taka atrakcyjna kobieta a Wy jej nie pozwolicie wejsc ze mna, zeby popatrzyla na Wasze jędrne ciała? Bo to party testosteronowe :-) Cytuj
Guardian19 0 Opublikowano 1 listopada 2009 Opublikowano 1 listopada 2009 Wow Pychu nawet sesje promocyjna towarzyszki zrobiłeś xD Cytuj
gamer 1 Opublikowano 1 listopada 2009 Opublikowano 1 listopada 2009 Nadawałaby się na hostessę ;P Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 Jutro prawdopodobnie będe wiedzieć więcej jesli chodzi o TVki, a wy na czym wolelibyście grać??LCD czy CRT?? A co do osób toważyszących to myśle że wejść będzie można bez niczego ale żeby zagrać jakies freeplaye to już z 10 zł będzie trzeba zapłacić, co wy na to?? Ludzie upoważnieni do grania dostaną jakieś opaski na ręce z imieniem (żeby na jednej ospasce 10osób nie grało)czy coś... Cytuj
Tenshi:) 0 Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 Yoshimitsu w ogóle nie nadaje się na turnieje... low tierostwo czuć na kilometr. Chyba będę musiała przesiąść się na inne postacie. Cytuj
Pychu 2 Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 mi to tam ryba, czy lcd czy crt, byleby blurr off Asiu nie narzekaj, moim zdaniem Ty ze swoim Yoshem, ktory jest teraz mega zakrecony (te nowe ciosy, postawy, jakies czary mary i w ogole) masz duze szanse na podium ;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi