Skocz do zawartości

Art of Tekken - Łódź, 5-6 grudnia - Tekken 6

Dante84

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam nadzieję że singlowy odbędzie się cały 5tego bez żadnych obsuwów że jakieś de czy 8semka będzie jeszcze w sob się męczyć =3

I nie będzie problemów jak parę osób wpadnie bez zapisywania się na turniej bo u nas nikt nie wie jeszcze czy jadymy czy nie :P

Opublikowano (edytowane)

Problemu dla nas nie ma jeśli ktoś się nie zapisze, jedyny problem może istnieć dla czyjegoś portfela xD

Wreszcie poznam część sceny która zamarła :laugh: , szykujcie tyłki staruchy :wub:

Prosił bym o sprawdzenie!

Plansza z deszczem (heavy rain chyba) na practise, telewizor crt, lagi na practise. Do turnieju musi być wiadome.

U mnie są non toper ;/

Edytowane przez Mastachi
Opublikowano

Keii - na CRT wszystkie euro tekkeny dzialaja w 50 klatkach, dopiero w HD dzialaja w 60. W HD deszczowa plansza gra sie ok.

Moze uda mi sie zalatwic NTSC tekka do turnieju to go wezme (ale nic nie obiecuje). pogadamy jutro na tel.

Opublikowano (edytowane)

był mój brat na liście :D a jak teraz przeglądam to chyba go przypadkiem usunąłeś :P(Adwark), sorki nie zauważyłem pierwszej pozycji XD<br>

Edytowane przez Milonpl
Opublikowano

Matt, dziękuję, że tak we mnie wierzysz, ale zapomniałeś chyba o tym, że Panda po SWEEP nie ma BANG... :tongue:

dlatego zaznaczylem wyraznie obydwa ;] Punisher mozesz spokojnie tym cisnac wiekszosc na bank tego nie widzi,z grupy na ten cios mozna wyjsc hyh Dziwi mnie ze tylko Ryan z zagranicy bedzie...do niemczech to kazdy cisnie a na nasz...Po turnieju zrobcie chory filmik cos ala trailer UT DVD moze to skusi na nast edycje

Opublikowano

dlatego zaznaczylem wyraznie obydwa ;] Punisher mozesz spokojnie tym cisnac wiekszosc na bank tego nie widzi,z grupy na ten cios mozna wyjsc hyh Dziwi mnie ze tylko Ryan z zagranicy bedzie...do niemczech to kazdy cisnie a na nasz...Po turnieju zrobcie chory filmik cos ala trailer UT DVD moze to skusi na nast edycje

Matt proszę Cie ;-P ta podcinka ma 18 klatek i wydaje mi się że to high crush bo już Di kilkanaście razy przebił mi punche, widziałem oprócz tego już sporo walk koreańców którzy zasrywali kalesony na myśl o tym. Więc mówienie że "większość" tego nie widzi możesz równie dobrze powiedzieć "wszyscy"