Di 847 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 Wybacz. Z chęcią oddam Ci palmę pierwszeństwa, bo nie jestem forumowym no-lifem, a studentowym Cytuj
Komandos 21 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 (edytowane) Można mnie dopisać, dzisiaj przeleję kase. Najwyżej jak nie znajdę blisko jakiegoś taniego hotelu to przepadnie, ale już mam coś na oku wiec powinno być ok Edytowane 29 listopada 2009 przez Komandos Cytuj
Dante84 5 Opublikowano 29 listopada 2009 Autor Opublikowano 29 listopada 2009 Pitrex wpłacaj, najwyżej zobaczymy XD Cytuj
Pitrex 1 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 Kasę wpłaciłem :PP ale dopłacać jakby co już nie bede Cytuj
Di 847 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 Powinna się liczyć data wpłaty :wink: Cytuj
Tenshi:) 0 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 No to Robson i ja na bank będziemy... Phew. To będzie dziwny turniej. Po raz pierwszy nie wiem czym grać. Cytuj
tokis 0 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 (edytowane) UWAGA! Przedłużamy możliwość dokonywania wpłaty za wejściówkę na turniej w kwocie 35 zł - będziemy honorować przelewy, które otrzymamy NAJPÓŹNIEJ do CZWARTKU 3.12 do północy. Po tym terminie wejściówka kosztować będzie 50 zł, tak więc jeśli pieniądze od uczestnika otrzymam w piątek, będzie on musiał dopłacić 15 zł na miejscu, aby wystąpić w turnieju. W ostateczności mogę przelać pieniądze z powrotem jeśli ktoś się rozmyśli, ale wolałbym uniknąć takiej sytuacji - wydaje mi się że czasu jest aż nadto by wykonać przelew na czas. Tak więc zapraszam ostatnich gapowiczów do uiszczania opłat, żeby później nie było jakichś niedomówień w dniu turnieju. :smile: Edytowane 29 listopada 2009 przez tokis Cytuj
MTC 0 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 Matt pisał o PAB d+2. Pawle, proszę Cię. On pisał o PAB 2, nie o HS Pandy. AAAA w podstawówce miałem dwóję na czytaniu ze zrozumieniem ;P PAB d+2 to jest taki crap... 10 razy bardziej bezużyteczne niż d/f+3 bryana, ale za to PAB d+1 ten taki pok na low ooo to miażdży Cytuj
alik 0 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 Mnie możecie skreślić z listy, niestety Cytuj
Pychu 2 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 no chłopaki niestety ale kolejny raz LIFE > TEKKEN, skreslcie mnie z listy Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 kur.wa, kolejny się znalazł. A chciałem z tobą w strita pograć ;] Cytuj
Cambion 0 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 (edytowane) Pychu po prostu wie, że nie ogarnął jeszcze większości postaci i że na turnieju dostałby solidny w(pipi) od jakiegoś nooooooba . Cóż, przynajmniej lepiej wyjdzie w statystykach ... Edytowane 29 listopada 2009 przez Cambion Cytuj
Dante84 5 Opublikowano 29 listopada 2009 Autor Opublikowano 29 listopada 2009 Oki wykreśleni...szkoda. btw. ostatnie zapisy na turniej i potwierdzenia przybycia rozpoczną się od godziny 10ęj w sobotę mniej więcej około 12ej powinien rozpocząć się turniej indywidualny. Cytuj
Primo 0 Opublikowano 30 listopada 2009 Opublikowano 30 listopada 2009 Dopisz jeszcze mnie, kasa będzie na koncie pewnie we wtorek Cytuj
Pychu 2 Opublikowano 30 listopada 2009 Opublikowano 30 listopada 2009 sam jestem noobem, gdyz w ta czesc gram tylko jedna postacia Cytuj
XFrizenX 0 Opublikowano 30 listopada 2009 Opublikowano 30 listopada 2009 Ok, ode mnie kasa poszla ok.15 Cytuj
Dante84 5 Opublikowano 30 listopada 2009 Autor Opublikowano 30 listopada 2009 Spokojnie jak tylko dorwę Tokisa to wezmę od niego listę osób które wpłaciły i pouzupełniam listę uczestników Przy osobach które wpłaciły ( i doszedł do nas przelew pojawi) się słowo "zapłacone". Cytuj
mashter 54 Opublikowano 30 listopada 2009 Opublikowano 30 listopada 2009 Yudan taiteki! ("Pewność siebie jest największym wrogiem") kumosonada atariko nokagame! "Mój stary je kanapki" Cytuj
Tenshi:) 0 Opublikowano 1 grudnia 2009 Opublikowano 1 grudnia 2009 Mashter, wszyscy wiedzą że bardzo mnie lubisz. Ale nie musisz mi się aż tak podlizywać! Cytuj
Di 847 Opublikowano 1 grudnia 2009 Opublikowano 1 grudnia 2009 Nie pamiętam, czy pytałem: Czy w Grakuli będzie dostęp do wi-fi? Chciałbym zrobić relację na żywo z turnieju Cytuj
Dante84 5 Opublikowano 1 grudnia 2009 Autor Opublikowano 1 grudnia 2009 (edytowane) Oki pierwszy post edytowany, jeżeli ktoś wysłał przelew i nie ma go na liście z dopiskiem " zapłacone" niech zgłosi się do naszego księgowego Pana Tokisa;) . Co do Wi-Fi dzisiaj sprawdzę, ale skoro jest na rynku powinno i być w środku. Szkoda Lublin że was nie będzie, ale oki. Edytowane 1 grudnia 2009 przez Dante84 Cytuj
DamixLBN 1 Opublikowano 1 grudnia 2009 Opublikowano 1 grudnia 2009 Prosze całego LTT wypisać z listy,ponieważ nie mamy czym pojechać ://// Cytuj
tokis 0 Opublikowano 1 grudnia 2009 Opublikowano 1 grudnia 2009 Dokładnie, jak ktoś ma jakieś wątpliwości co do przelewów, nich daje mi znać PM. @ Damix Sprawdź TO połączenie - wydaje się rozsądne. Nie wiem niestety jak z ceną (podejrzewam ze coś koło 30-40 zł), ale można zadzwonić, dowiedzieć się. Dawać, nie wykruszać się tam! :tongue: Cytuj
mashter 54 Opublikowano 1 grudnia 2009 Opublikowano 1 grudnia 2009 Mashter, wszyscy wiedzą że bardzo mnie lubisz. Ale nie musisz mi się aż tak podlizywać! A tam od razu szukasz jakiegoś głebszego znaczenia, ja tylko skomentowałem to co napisałaś. Zresztą z tego co pamiętam, to ty mnie nie lubisz, a nie ja ciebie Mi raczej szkoda energii na to, żeby kogoś nie lubieć. Co do turnieju, to mam nadzieje że będą jakieś niespodzianki, a nie Ryan z Devilem w finale. Chociaż w sumie będzie Robson, Gon, może Kurek, także wedlug mnie sprawa finału z Devilem jest otwarta, bo Ryan ostatnimi czasy gra tyle w Tekkena co ja - co potwierdza ostatni jego turniej w londynie (odpadł w pierwszej rundzie z jakimś janowym Lee:) Cytuj
MTC 0 Opublikowano 2 grudnia 2009 Opublikowano 2 grudnia 2009 Mi raczej szkoda energii na to, żeby kogoś nie lubieć. Czóję sie zrosczarowany Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi