Skocz do zawartości

Art of Tekken - Łódź, 5-6 grudnia - Tekken 6

Featured Replies

Opublikowano

możecie dopisać do listy:

-Gon Maijino Seibeizehno Fernando Lopez

-QRQ 4000 Backdashismylife

-Ronin MiSushiNieSmakuja BoJemBanany Madafaka Godfist

później Kurek zrobi przelew za naszą trójkę (105zeta), tak więc żeby organizacja sobie poprawnie odhaczyła że mamy wszyscy zapłacony wstęp ;P

Edytowane przez gon

• Odpowiedzi 499
  • Wyświetleń 33,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Matt, dziękuję, że tak we mnie wierzysz, ale zapomniałeś chyba o tym, że Panda po SWEEP nie ma BANG... :tongue:

• No ja też nie widziałem. Nie o to mi chodzi czytaj uważnie posty albo najlepiej nie czytaj.Nie chcę,żeby mieszały się do tego osoby trzecie.Wyraziłem tylko swoją opinię,że dziwi mnie przegrana do zer

• A to ciekawe bo z tego co mi wiadomo Devil grał postacią, na którą nie była ograna większa część graczy ( no i rzeczywiście Ryan wtopił ). Więc np. mogę o nim napisać to co Punisher napisał o grze Nev

Opublikowano

Mashter, ja zawsze szukam głębszego znaczenia we wszystkim, no taka już jestem. :) A po Tobie widać jak na dłoni, że mnie nie trawisz. ^^ Więc czasami wolę nawet nie podchodzić. A co do mnie że nie lubię Ciebie, to dawno temu i nieprawda.

Uważaj Gon, bo jeszcze ktoś Cię tak będzie wywoływał do walki :P

Jeżeli zaś chodzi o wynik turnieju, według mnie to będzie raczej random w stylu "kto kogo najlepiej zjani".

Opublikowano

ah co za slodka telenowela. moze jeszcze sie okaze ze mashter jest dawno zaginionym synem tenshi z pierwszego zwiazku po operacji plastycznej.

Opublikowano

Już prędzej zaginioną siostrą po zmianie płci, a żywie do niej urazę bo mama jej kupowała lepszy dezodorant w gimnazjum.

Opublikowano

Ale się roztkliwiacie. Mamy na siebie totalny zwis i tyle :) Przynajmniej ja mam, bo Mashter żywi do mnie urazę za dezodoranty. :D

Opublikowano

To nie jest wcale zabawne. Zawsze chciałem mieć Fa, ten niebieski.

A co do turnieju, to ja będę także nie skreślajcie mnie!

Opublikowano

Ja bym na waszym miejscu dopisał "Żylet" na dole listy, choćby za karę za to, że ktoś nie umie odmieniać słów przez przypadki.

Opublikowano

dopisz jeszcze RONIN bo pominąłeś i QRQ a nie Qreq :P

Opublikowano

yy... mozlwie ze bylo ale bedzie tam gdzie piwo wypic? :P Ewentualnei w srodku? xD

Opublikowano

z tego co pamietam pisali ze mozna, ale nie wolno wlasnego wnosic i jakas dziwna karte trzeba pod piwo sobie zrobic i na nia wplacic $ o_O

Opublikowano

a yyy to dziwne :D kurde znow bedzie tzreba pic w pociagu :P

Opublikowano

W pociągu? No to wiem już, z kim nie będę w przedziale :biggrin:

Opublikowano

A jak to będzie z turniejem drużynowym? Kiedy mamy zgłaszać zespoły? Czy zamiast do 3 punktów możemy zagrać do 6, tak jak w Korei? :cool:

Opublikowano

Co do teamów na SBO to proponuje rejestracje konkretnych składów dopiero w niedziele bo mi ponad połowa teamu jedzie do poznania w sobotę i nie wiem kto w końcu będzie available ;P

Opublikowano
  • Autor

Na terenie kręgielni można kupić piwo i inne napoje. Sprawa rozbija się o to że najlepiej przy wejściu wyrobić sobie kartę, na nią wpłaca się jakąś kwotę i płaci z pośrednictwem karty ( bez gotówki). Przypominam że na teren lokalu nie będzie można wnosić własnego prowiantu ( wymóg właściciela ), a osoby będące w stanie MOCNO wskazującym na spożycie będą wydalane z obiektu więc z przesadnym piciem w pociągu radze uważać ;).

Ronin jest na liście tylko zmienił nieco pozycje ( małe roszady/odpadł/"doszedł"/zmienił"pozycję");P

Zespoły będziemy rejestrować w niedzielę rano.

Guardian o której Poznań ma zamiar się zbierać? trochę to bez sensu ;p

Edytowane przez Dante84

Opublikowano

Z tego co się orientuję część nie może sobie zwyczajnie pozwolić na dwu dniową imprezę, ktoś tam nie ma noclegu zapewnionego. O której nie mam pojęcia jedni autami przyjadą inni PKP nie interesowałem się tym zresztą zbyt dogłębnie wiem tylko że nie zostaną na całą imprezę.

Opublikowano

W sumie to nie mogę doczekać się tego turnieju - dawno Was wszystkich nie widziałam w jednym składzie. :) Będzie się działo!

Opublikowano

: E u mnie wyjazd 50/50% wszystko sie rozstrzygnie jak mi jutro sprawa firmowa w gorzowie wyjdzie. (pipi), a jakos ogarnalem w miare T6 lacznie z graniem na lawow, stivow i innych herosow (lili; o). eh, nic zobaczymy, bo chce bic!!11one

Opublikowano

Beda jakies ProElo branzoletki/wisiorki odrozniajace graczy od nie-graczy?

Opublikowano

Będą proElo Stemple na czoło i magiczne plakietki do zatrzymania na czas turnieju.

W razie jakichkolwiek niezgodności dane będą sprawdzane z dokumentami.

Opublikowano

ja juz dzis sie wybieram , moze ktos wczesniej bedzie to niech sie odezwie nie bede sie czul samotnie w innym miescie 798340709 ...

Opublikowano

a mi właśnie podwózka się zepsuła (kolegi auto się popsuło :() i mój wyjazd stoi pod znakiem zapytania :( więc jak ktoś byłby chętny zabrać dwie duszę (moją i brata) byłbym bardzo wdzięczny :) numer gg: 205945 - wszyscy mieszkający w wawie lub niedaleko mile proszeni o kontakt :)

Edytowane przez Milonpl