Skocz do zawartości

Art of Tekken - Łódź, 5-6 grudnia - Tekken 6

Featured Replies

Opublikowano

Di zrób coś z tym streamem bo czarny obraz cały czas jest, i dźwięk trochę jakby gorszy

• Odpowiedzi 499
  • Wyświetleń 33,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Matt, dziękuję, że tak we mnie wierzysz, ale zapomniałeś chyba o tym, że Panda po SWEEP nie ma BANG... :tongue:

• No ja też nie widziałem. Nie o to mi chodzi czytaj uważnie posty albo najlepiej nie czytaj.Nie chcę,żeby mieszały się do tego osoby trzecie.Wyraziłem tylko swoją opinię,że dziwi mnie przegrana do zer

• A to ciekawe bo z tego co mi wiadomo Devil grał postacią, na którą nie była ograna większa część graczy ( no i rzeczywiście Ryan wtopił ). Więc np. mogę o nim napisać to co Punisher napisał o grze Nev

Opublikowano

polfinaly:

Nevan vs Devil 3:0 (ann vs bob) !

teraz Di vs Sway

jeszcze gry LB of coz

Opublikowano

anna ! anna ! :D

bo jednak t6 pokazuje ze troche skilla (anna) moze poradzic sobie z mega kapa (bob)

Opublikowano

teraz w LB leci Robson (Law) vs Gajda (Lars)

Opublikowano

Di pokaż no drabinke

Opublikowano

"Ja kupilem nestie za 4zl takie male. cos zeby sie napic". : P

Opublikowano

Gajda vs Devil 3:1 (lars vs bob) w LB

tera Di vs Ryan koncowka LB

Edytowane przez solo/ng

Opublikowano

Ryan Hart (Kazuya) vs Di (Panda) 0:3 !!!!!!!!!!

:D

(pipi)e;D Di i jego (D)S-Tier :P

Opublikowano

HAHAH NEVAN BICZA HAHAHAH (pipi) HAHAHAH^_____________^ BICZO:D

Opublikowano

Na szybko:

1. Nevan

2. Sway

3. Di

4. Gajda

5-6 Devil & Ryan (fajny link)

reszte napisze niezmordowany-Di-ktory-mial-nie-grac :P

Opublikowano

Wyniki są cokolwiek zaskakujące :D. Pierwszy turniej w T6 w Polsce, strasznie jestem ciekaw, jak to się będzie dalej układało. Na razie mocno poprzewracane!

Opublikowano

super byla ta relacj ana zywo ,moze w przyszlosci bedzie lepsza kamerka ale jak na pierwszy raz calkiem spoko

gratulacje dla czolowki !!!!!!

Opublikowano

no, no całkiem nie tego się wszyscy spodziewali ale najs.

Gratsy Nevan widzę że T6 przypadł Ci do gustu

Di bravo za streama! I za równie wysoką lokatę szkoda tylko że trafiałeś na Swaya bo inaczej mógłbyś byc uno. [ten miś jest przegięty]

Szyper to nie tekken dla nas, a i co się stało z naszym heniem teamowym ? Ciekawym jak reszta.

Devil O.o co się stało że się tak zesrało? Wracaj do mardona![ nie ma db 3+4, ale zawsze miałeś dobry atak]

Ogólnie trzymam się swojego DR>>>>>T6 !

I zaryzykuje stwierdzenie że PL scena w T6 jest najsilniejsza w całej europie [w końcu tekken 6].

Opublikowano

i po singlu zmagania trwały ponad 12h hardocore na maxa. A niespodzianek masa Nevan 1msc Di zgładzający swoją panda Ryana Harta, Gajda niszczący devila... zobaczymy co będzie na SBO. Szkoda tylko, że pare osób nie mogło wpaść :/

i gratsy dla Nevana :)

Edytowane przez gamer

Opublikowano

Turniej masakra (single) ^^ dobrze się grało od początku.

Z mojej gr. wszyscy którzy wyszli (VHO,Ja,MTC i Andrzej) mieli po 6 winsow. Rywalizacja była niesamowita.

Sporo Bobów a żaden na podium heh. Alisę też czasem można było zobaczyć, ale nikt nie bawił się nią ze zbyt dużą skutecznością.

Tokis - pokazałeś naprawdę dobrą grę tą Zafiną, byle tak dalej.

Tabelkę wrzucę jutro yyy tzn. dzisiaj jak oddam egzaminy (które skończyłem robić dopiero teraz xD ) i dotrę do kręgielni.

Spodziewajcie się całkiem pokaźnej ilości nagranych walk no i oczywiście zdjęć by Jamor.

Nagrywał ktoś tego streama? Chciałbym zobaczyć jak to wyszło.

No i jak to się wszyscy spodziewali albo i nie spodziewali, było na prawdę sporo niespodzianek.

Teraz czas na nasze małe SBO.

Opublikowano

Top 8 + postaci:

1. Nevan [Anna]

2. Swayman [Paul/Leo]

3. Di [Panda]

4. Gajda [Lars]

5/6. Devil [bob], Ryan Hart [Kazuya/Leo]

7/8. Tokis [Christie/Zafina], Robson* [Law]

* - z tego, co pamiętam

Edytowane przez Di

Opublikowano

Tak. Stream właśnie ruszył. Jak zacznie się turniej, to usłyszycie ;) Kamera będzie ustawiona na rzutnik.

Opublikowano

Di tłukący szeregowca za pomocą misia, widać nieobliczalny ten nowy Tekken :)

Gratulacje dla najlepszych :thumbsup:

Edytowane przez Patoslaw

Opublikowano

Tak. Stream właśnie ruszył. Jak zacznie się turniej, to usłyszycie ;) Kamera będzie ustawiona na rzutnik.

Tylko nie rzutnik :( z niego wczoraj najgorsza jakosc byla :down: