MTC 0 Opublikowano 7 października 2009 Opublikowano 7 października 2009 Za sale płacimy sami wiec niestety część puli z wpisowego pójdzie na to bo nie stać nas samych na zapłacenie całosci... Będziemy mieli pare rzutników. Niestety mamy problem z załatwieniem TV LCD/PLASMA więc część to będą tradycyjne crt. Za fatygę chłopaki macie u mnie flachę No ja wlasnie dostalem wazny telefon... wiec mnie tez mozecie zapisac^^ God's will ;p Pfffff hahahha tia, nie zapomnij wstawić cieciorki na obiad ;-/ Słej jak go znam jeszcze nigdy nie dotrzymał słowa ;-/ Cytuj
Dante84 5 Opublikowano 7 października 2009 Autor Opublikowano 7 października 2009 Spokojnie jak będzie trzeba to przywieziemy Swaya w bagażniku samochodu Velura.. ma wybór, pociąg, samochód albo bagażnik Cytuj
Cambion 0 Opublikowano 7 października 2009 Opublikowano 7 października 2009 Co do Wojciecha to wątpie żeby wpadł, raczej nie będzie miał czasu żeby w ogóle zapoznać się z grą, ale postaramy się namówić takich dinozaurów jak Pączek, Reset czy może nawet Vince. 8) Cytuj
gubu 0 Opublikowano 7 października 2009 Opublikowano 7 października 2009 bede jak nic mi nie wypadnie Cytuj
TheDupa 14 Opublikowano 7 października 2009 Opublikowano 7 października 2009 Zapiszcie mnie i brata : Camil Cytuj
Roman_pies 0 Opublikowano 7 października 2009 Opublikowano 7 października 2009 Zapiszcie mnie Roman 100% pewnosci nie daje ze bd ale można mnie wpisać Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 7 października 2009 Opublikowano 7 października 2009 SteveFox88 wpadnie Cytuj
Cambion 0 Opublikowano 7 października 2009 Opublikowano 7 października 2009 (edytowane) 10.Craigmarduk85(TCT) <_< <_< <_< Dante no wiesz co... PS. A tak swoją drogą to moge użyczyć konsoli z T6 8) Edytowane 7 października 2009 przez Cambion Cytuj
Roman_pies 0 Opublikowano 7 października 2009 Opublikowano 7 października 2009 Question z mojej strony czy jakaś zniżka jest jak się swoją ps3 dostarczy ??? Cytuj
Dante84 5 Opublikowano 7 października 2009 Autor Opublikowano 7 października 2009 (edytowane) 10.Craigmarduk85(TCT) <_< <_< <_< Dante no wiesz co... PS. A tak swoją drogą to moge użyczyć konsoli z T6 8) Przepraszam ale to Velur robił edyta mojego konta XP więc wszystkie skargi proszę kierować do niego;p Question z mojej strony czy jakaś zniżka jest jak się swoją ps3 dostarczy ??? Roman z mojej strony mogę postawić Ci piwo w ramach zniżki EDIT Poprawione;) Edytowane 7 października 2009 przez Dante84 Cytuj
Roman_pies 0 Opublikowano 7 października 2009 Opublikowano 7 października 2009 Kwa piwo jak bd kierowca no ale zawsze coś na zaś będzie albo jak dostane w dupsko to w rozpaczy na*e*e sie 1 browarem A kiedy będzie można robić wpłaty na wejściówke ? Cytuj
szyper 0 Opublikowano 7 października 2009 Opublikowano 7 października 2009 Vel, napisałeś jakby to było na 100 procent Cytuj
Nemesis91 0 Opublikowano 8 października 2009 Opublikowano 8 października 2009 No możecie mnie dodać. Tylko ja nie jestem 100% pewny ale raczej powinienem się zjawić Cytuj
Di 839 Opublikowano 8 października 2009 Opublikowano 8 października 2009 Włosi chcieliby przyjechać w konkretnym składzie. Na razie rozmawiałem ze Stevem88, Rikimaru i DevilKazuyą, wyrażają chęć wzięcia udziału w turnieju. Zobaczymy, co z tego wyjdzie Cytuj
XFrizenX 0 Opublikowano 8 października 2009 Opublikowano 8 października 2009 Jakby Wlosi przyjechali to by byl naprawde porzadny turniej(nie zeby w tym skladzie nie byl, ale zawsze moze byc lepiej moze ). Wpisowe troche wysokie jak dla kogos kto nie zarabia na siebie, ale postaram sie jakos to przebolec. Cytuj
Dante84 5 Opublikowano 8 października 2009 Autor Opublikowano 8 października 2009 Wpisowe troche wysokie jak dla kogos kto nie zarabia na siebie, ale postaram sie jakos to przebolec. Krew mnie zalewa Rozmawialiśmy o tym wszyscy nawet z Gajdą i doszliśmy do wniosku że przez 2 miesiące da się odłożyć 35zl(pierwsza opcja wynosiła 45 ;p ). Nie wspominam że w cene wpisowego wliczone są dwa osobne turnieje ( Indywidualny i SBO ), więc cena według mnie wydaje się rozsądna. :potter: Cytuj
TheDupa 14 Opublikowano 8 października 2009 Opublikowano 8 października 2009 TheDupa pisałem żeby zapisać Cytuj
Di 839 Opublikowano 8 października 2009 Opublikowano 8 października 2009 (edytowane) Jesteś na liście na TekkenZaibatsu (ja ją prowadzę), natomiast Dante tutaj Cię przeoczył, ale już go o tym poinformowałem EDIT: Steve88 prosił, żebym zapytał, czy ktoś by go wsparł pieniężnie (chodzi o bilet na samolot). Edytowane 8 października 2009 przez Di Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 8 października 2009 Opublikowano 8 października 2009 Dopisz Dante Borysa Cytuj
alik 0 Opublikowano 9 października 2009 Opublikowano 9 października 2009 (edytowane) EDIT: Steve88 prosił, żebym zapytał, czy ktoś by go wsparł pieniężnie (chodzi o bilet na samolot). haahahaha a z niby jakiej racji, musiał by się nazywać knee nie ma szan on się czuje gwiazdą czy co? Edytowane 9 października 2009 przez alik Cytuj
szyper 0 Opublikowano 9 października 2009 Opublikowano 9 października 2009 Nie, on jest cwany i myśli, że znajdzie sobie Dżejmsa który mu za wszystko zapłaci. Jakąś tam szanse ma, co nie? Cytuj
HC_Snake 0 Opublikowano 9 października 2009 Opublikowano 9 października 2009 haahahaha a z niby jakiej racji, musiał by się nazywać knee nie ma szan on się czuje gwiazdą czy co? Co tam się między wami wydarzyło w ciągu tych dziesięciu dni? xD Cytuj
alik 0 Opublikowano 9 października 2009 Opublikowano 9 października 2009 nic się nie wydarzyło, skoro chcesz mu dać na bilet to proszę bardzo Cytuj
Deviljin 0 Opublikowano 9 października 2009 Opublikowano 9 października 2009 dopisz mnie Deviljin(DJ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi