Skocz do zawartości

Art of Tekken - Łódź, 5-6 grudnia - Tekken 6

Dante84

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za sale płacimy sami wiec niestety część puli z wpisowego pójdzie na to bo nie stać nas samych na zapłacenie całosci...:(

Będziemy mieli pare rzutników.

Niestety mamy problem z załatwieniem TV LCD/PLASMA więc część to będą tradycyjne crt.

Za fatygę chłopaki macie u mnie flachę

No ja wlasnie dostalem wazny telefon... wiec mnie tez mozecie zapisac^^

God's will ;p

Pfffff hahahha tia, nie zapomnij wstawić cieciorki na obiad ;-/ Słej jak go znam jeszcze nigdy nie dotrzymał słowa ;-/

Opublikowano (edytowane)

10.Craigmarduk85(TCT)

:huh::huh::huh:

<_< <_< <_<

:blink::blink::blink:

:rofl::rofl::rofl:

Dante no wiesz co...

PS. A tak swoją drogą to moge użyczyć konsoli z T6 8)

Przepraszam ale to Velur robił edyta mojego konta XP więc wszystkie skargi proszę kierować do niego;p

Question z mojej strony czy jakaś zniżka jest jak się swoją ps3 dostarczy ???
Roman z mojej strony mogę postawić Ci piwo w ramach zniżki :D

EDIT Poprawione;)

Edytowane przez Dante84
Opublikowano

Włosi chcieliby przyjechać w konkretnym składzie. Na razie rozmawiałem ze Stevem88, Rikimaru i DevilKazuyą, wyrażają chęć wzięcia udziału w turnieju. Zobaczymy, co z tego wyjdzie :)

Opublikowano

Jakby Wlosi przyjechali to by byl naprawde porzadny turniej(nie zeby w tym skladzie nie byl, ale zawsze moze byc lepiej moze :) ). Wpisowe troche wysokie jak dla kogos kto nie zarabia na siebie, ale postaram sie jakos to przebolec.

Opublikowano

Wpisowe troche wysokie jak dla kogos kto nie zarabia na siebie, ale postaram sie jakos to przebolec.

Krew mnie zalewa :) Rozmawialiśmy o tym wszyscy nawet z Gajdą i doszliśmy do wniosku że przez 2 miesiące da się odłożyć 35zl(pierwsza opcja wynosiła 45 ;p ). Nie wspominam że w cene wpisowego wliczone są dwa osobne turnieje ( Indywidualny i SBO ), więc cena według mnie wydaje się rozsądna. :potter:

Opublikowano (edytowane)

Jesteś na liście na TekkenZaibatsu (ja ją prowadzę), natomiast Dante tutaj Cię przeoczył, ale już go o tym poinformowałem :)

EDIT: Steve88 prosił, żebym zapytał, czy ktoś by go wsparł pieniężnie (chodzi o bilet na samolot).

Edytowane przez Di
Opublikowano (edytowane)

EDIT: Steve88 prosił, żebym zapytał, czy ktoś by go wsparł pieniężnie (chodzi o bilet na samolot).

haahahaha a z niby jakiej racji, musiał by się nazywać knee nie ma szan

on się czuje gwiazdą czy co?

Edytowane przez alik