Skocz do zawartości

THE WARRIORS - THE MOVIE

Boomcio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wybaczcie małą dygresję w podtytule :)

Byłem na projekcji , kurde jakoś ten film przez lata mnie omijał ..., ale to dobrze ,że teraz w pełni świadomy mogłem się mu przyjrzeć .

Wrażenia : dobre ,staro-amerykańskie kino . Świetnie się to ogląda , klimat wprost wylewa się z ekranu i głośników . Świetny scenariusz ,niektóre motywy zabijają .Schemat powielany w wielu późniejszych dziełach ,dlatego troszkę może wydawać się banalnym , ale generalnie jest naprawdę mocno. Dobra odskocznia od filmów ''pseudo-gore" od których ostatnio się zaroiło.

Porównując do gry ... pokłony dla Rockstar za przekazanie charakterystycznego klimatu .

generalnie polecam i jedno i drugie dzieło .

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

film na podstawie gry?

dygresja??

nie znasz chyba znaczeń pewnych słów.

Edytowane przez caps_LOCK_masta
Opublikowano

Film jest bodajże z końcówki lat siedemdziesiątych, gra ukazała się zaledwie cztery lata temu, wydaje mi się więc, że ten film raczej nie jest na podstawie gry. Chociaż oczywiście mogę się mylić.

Opublikowano (edytowane)

jak pierwszy raz ogladalem ow film bedac mlodym czlowiekiem, podobal mi sie. Niestety po kolejnym seansie czar prysł. Sredniak. Gupie.

Gra tez taka sobie

Edytowane przez Snejk
Opublikowano

jak pierwszy raz ogladalem ow film bedac mlodym czlowiekiem, podobal mi sie. Niestety po kolejnym seansie czar prysł. Sredniak. Gupie.

Gra tez taka sobie

Masz kuku na muniu. Gra telewizyjna była wspaniała, ale filmu nie widziałem.