Boomcio 4 024 Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Wybaczcie małą dygresję w podtytule Byłem na projekcji , kurde jakoś ten film przez lata mnie omijał ..., ale to dobrze ,że teraz w pełni świadomy mogłem się mu przyjrzeć . Wrażenia : dobre ,staro-amerykańskie kino . Świetnie się to ogląda , klimat wprost wylewa się z ekranu i głośników . Świetny scenariusz ,niektóre motywy zabijają .Schemat powielany w wielu późniejszych dziełach ,dlatego troszkę może wydawać się banalnym , ale generalnie jest naprawdę mocno. Dobra odskocznia od filmów ''pseudo-gore" od których ostatnio się zaroiło. Porównując do gry ... pokłony dla Rockstar za przekazanie charakterystycznego klimatu . generalnie polecam i jedno i drugie dzieło . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 (edytowane) film na podstawie gry? dygresja?? nie znasz chyba znaczeń pewnych słów. Edytowane 3 Października 2009 przez caps_LOCK_masta Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 3 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 film na podstawie gry? dygresja?? nie znasz chyba znaczeń pewnych słów. Miodek się znalazł . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 stary syf Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Film jest bodajże z końcówki lat siedemdziesiątych, gra ukazała się zaledwie cztery lata temu, wydaje mi się więc, że ten film raczej nie jest na podstawie gry. Chociaż oczywiście mogę się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Film spoko, gra podobnie choc mnie nie wciagnela zas ci nowi Warriorsi na Arcade sa kupa moim zdaniem. ps. usuncie ten podtytul bo on obraza film Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 (edytowane) jak pierwszy raz ogladalem ow film bedac mlodym czlowiekiem, podobal mi sie. Niestety po kolejnym seansie czar prysł. Sredniak. Gupie. Gra tez taka sobie Edytowane 3 Października 2009 przez Snejk Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Gra była głupia, a na film szkoda mi jakoś czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Humulus 820 Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 A mi dla odmiany film się podobał pomimo wszechogarniającego kiczu (wygląd poszczególnych gangów) i wywołujących salwy śmiechu tekstów Cyrus'a (dobrze, że go zastrzelili ). Cytuj Odnośnik do komentarza
--wojtas-- 609 Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 A co z tym remakiem Toniego Scotta? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzegosz Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 jak pierwszy raz ogladalem ow film bedac mlodym czlowiekiem, podobal mi sie. Niestety po kolejnym seansie czar prysł. Sredniak. Gupie. Gra tez taka sobie Masz kuku na muniu. Gra telewizyjna była wspaniała, ale filmu nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi