Skocz do zawartości

NINJA GAIDEN SIGMA 2

Poziom trudnosci Trofeow 33 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz poziom trudnosci pucharkow w NGS2?

• Bardzo latwe
      1
    • Latwe
      1
    • Srednie
      1
    • Trudne
      4
    • Bardzo trudne
      26

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 257
  • Wyświetleń 11,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Polecam najpierw rozgrzać się zdobywając platynę w TTT HD, bo w NG2S jest nieco bardziej wymagająca

• Ja zawsze pomoge wystarczy sie zapytac:D

• UN2 padło, platynka wpadła, po 22 dniach koszmarów. Dzięki Daniel za pomoc przy UN1 i MN4.

Opublikowano

Będę potrzebował pomocy kogoś ogarniętego i z zapałem do robienia misji od mentora w górę ponieważ z CPU to a-wykonalne. Piszę już teraz bo pewnie szybko się partner nie znajdzie, a najpierw i tak chce wszystko samemu w singlu zaliczyć. Anyone? :)

Opublikowano

Pomógłbym ci zrobić wszystko prócz UN2, ale bardzo dobrze zrobiłem sprzedając grę po tym jak zrobiłem platynę, bo uchroniło mnie to przed 10godzinną męczarnią :)

Jest taki jeden pan, który zrobił UN2 dużo razy, ale z tego co pamiętam to nie jest jego ulubiona misja w tej grze i nie wiem, czy będzie chętny po raz 15 się w to bawić. Daniel Almighty :)

Opublikowano

Proszę osób które mają platynę w tej grze to ostatnia rzecz jakiej chce i będzie to czyn ostateczny. Wiem co przeszliście, swoje wycierpieliście i bardziej zależy mi na osobie takiej jak ja - pnie się w górę ze skillem, a jej ambicją jest platyna w tej grze. :) Ja po tygodniu gry cisnę mocno Master Ninja, potem mam wplanach chapter challenge i mogę na początku przyszłego roku brać się za ten polipeptyd wśród poziomów trudności zwany MM z UN na czele. :)

Opublikowano

Jest taki jeden pan, który zrobił UN2 dużo razy, ale z tego co pamiętam to nie jest jego ulubiona misja w tej grze i nie wiem, czy będzie chętny po raz 15 się w to bawić. Daniel Almighty :)

owujałeś Wąski? 15 razy to on tę misję przechodzi NA DZIEŃ! z resztą tego co mówił, to sam sobie chyba z 4 platyny w tym wbił, a ile innym zrobił... łomatkobosko ;)

XM, jak chcesz robić sam, to... do zobaczenia za rok ;) Daniel mówił, że zanim zabrał się za UN2, to misję UN1 (jeśli dobrze pamiętam - to ta misja gdzie bossowie pojedynczo wchodzą) jechał 3 miechy non stop, dzień w dzień...

nie mówię, że to niemożliwe i nie podołasz, ale to trzeba mieć konkretnego pie*dolca (w pozytywnym znaczeniu), żeby katować grę tak długo ;)

dla mnie Daniel jest MISZCZ i psychol pierwszej wody ;) Szacun gracza ;)

Opublikowano

No zobaczymy zobaczymy. :)

A pytanko odnośnie lagów - loteria i ogólnie chu.jowo stworzony kod sieciowy czy da radę bez nich pograć? Bo wczoraj cisnąłem z jakimś typem MN 5 i przy elizce myślałem, że mi się pokaz screenów z gry włączył. ;<

Opublikowano

to roznie bywa; ja z tym samym partnerem przez kilka dni miewalem i super polaczenie, i lagowe strasznie... niegrywalne wrecz.

najgorsza jest misja, ktora sie toczy na arenie finalowej walki ayane; jakies 40 min bedziesz robil, a partner bedzie ogladal slideshow (doslownie)

Opublikowano

Czyli standard...

No nic, jade dalej. Poziom trudności Master Ninja, jak już wspominałem w temacie o NGS3, to kupsztajn i mega kicha - zgon przez masowe łapanki, fireballe i inne Projectile to dramat. Właściwą nazwą dla tego poziomu powinno być "No hurt run" bo na dobrą sprawę leczymy się tylko po dostaniu shurikenem, a walka z przeciwnikiem/bossem kończy się po jednym ciosie... poziom Ayane będzie w akompaniamencie ku.rw jak nic.

Opublikowano

przesadzasz... na MN czasem nawet graba przezyjesz, wiec tragedii nie ma; tutaj trzeba byc szybkim - nie mozna sie zawachac i nawet jak nie wiem kogo "ukąsić" to musisz skakać jak popie*dolony (skok, dash, skok, dash...); inna dynamika ;)

a od bossa mozna dostac hita, ale nie mozesz dac mu zalozyc graba, bo nawet zdrowaski wtedy nie pomagaja ;)

Opublikowano

Jesli chciałbyś cos pograc to daj znac na psn moze nie jestem jakis wybitny ale pograc zawsze moge

Opublikowano

Dobra stary, pokończe reszte contentu i jak przyjdzie pora na MM to się odezwę. Ale bierz się za Master Ninja bo bez tego to nawet szczere chęci nam nie pomogą. :P

Opublikowano

Fajnie, że myślicie pozytywnie, ale do zrobienia UN1 i UN2 potrzeba wam będzie czegoś więcej niż "trochę poklniemy" :)

Powodzenia.

Opublikowano

Proponuje zaliczyc Master Ninja 3 pare meczykow i jesli uda wam sie przejsc Pierwszych 3 Bossow bez straty zycia mozecie wziasc sie za Un1 caly pic na tym polega ze samo Ogarniecie Master Ninja 3 nic nie da, Un1 jest wymagajaca plansza trzeba Szybko Centrowac sobie camere a napewno sluchac Alexeia i Elizke co tam kombinuja kiedy walczymy z Volfem Do tego Zedonius jest tu najwiekszym wyzwanie bo Skubaniec Wychodzi w powietrzu i spada po jakims czasie na ziemie. Co do Un2 mozna ta plansze Glichtowac szkoda czasu i nerwow na jej normalne przechodzenie dlatego ze Un2 ma Paskudne polaczenie na samym koncu jak walczy sie z trzema Genshinami:D ale Jak ktos to napisal Dacie rade:D Szkoda ze Trzecia osoba nie moze wam towarzyszyc bo bym przylaczyl sie do was i posluchal waszych nowych slowek jakie zaczniecie cisnac w strone Tv:D

Edytowane przez DaniDevil

Opublikowano

Kiedyś przechodziłem Alme, Doku i Marbusa no health na MN w NGS więc może nie będzie tak źle. Wróć... będzie, ale taka platyna smakuje najlepiej. ;D Dzięki za posty, jak ruszymy z tym gvwnem to będziemy informować jak nam idzie. :).

Opublikowano

trzymamy kciuki; powinno sie udac, trzeba po prostu zaparcia ;)

ngs2 ma to cos, co sprawia ze chce sie ja platynowac... jest sporo rewelacyjnych gier i znacznie latwiejszych, ale nie chcialo mi sie tam wbic najwyzszego trofika.atutaj... :)

Opublikowano

Jesli juz bedziecie mieli dosc tych przeklenstw to wystarczy napisac pomoge w zaliczeniu Tego balaganu i podam namiary na kolego co zglichtuje wam Un2.:D A wy co czapsy sie nabijacie z kolegow maja checi sie powkur.....wia..........c:D

Opublikowano

Jak się czyta ten temat, to aż się odechciewa kupić tą grę. Ale gratuluję platynek, to musiało być wyzwanie.

Opublikowano

Daniel, nikt się nie nabija... wiesz dobrze, ze tu zawsze jest szczere wsparcie, jak sie ktos porywa na platynke w NGS2;

ja już do tego ręki nie przyłożę, bo jak już pewnie wspominałem, w trosce o swoje zdrowie psychiczne, sprzedałem grę...