Ozi 1 Opublikowano 7 października 2009 Opublikowano 7 października 2009 Jako że zamierzam kupić us wersje Demons Souls byłbym wdzieczny za podanie adresów www jakiś sprawdzonych przez Was osobiście sklepów w USA wysyłających gry / filmy do Polski. Z góry dzięki. ;] Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 7 października 2009 Opublikowano 7 października 2009 Masz kanadyjski: www.videogamesplus.ca Paczki dochodza po 5-7 dniach. Bralem juz 3 razy od nich i nie bylo problemu jeszcze Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 7 października 2009 Opublikowano 7 października 2009 Dokładnie. Również polecam ten sklep. Płacę PayPalem. Demon's Souls już do mnie z tamtąd leci ;] Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 8 października 2009 Opublikowano 8 października 2009 Bierz jak koledzy mówią z videogamesplus.ca, ja u nich biorę wszystkie importy i nigdy się nie zawiodłem, ba raz paczka szła 4 dni co może wprawić pocztę polską w zakłopotanie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi