Baczek PL 19 Opublikowano 8 października 2009 Opublikowano 8 października 2009 Gram właśnie w Disney Pixar UP i mam 975 GS i brakuje mi jedno osiągnięcie tajne ma te osiągnięcie po angielsku napisane ale nie jestem dobry z angielskiego wytłumacz ktoś : Excavation Badge 25GS You've found the hidden cave in "A Voice in the Mist." Level 5, After Russel and Carl do a co-op jump from a branch(after tying the house down) past the Grab Flowers to the right is a ledge, simply follow the ledge down to a secret cave. 2
Scorp1on 8 Opublikowano 8 października 2009 Opublikowano 8 października 2009 W google wpisz "translator"
Baczek PL 19 Opublikowano 8 października 2009 Autor Opublikowano 8 października 2009 Nie chce mi się każdego słowa pisać osobna 1
Szabla8 11 Opublikowano 8 października 2009 Opublikowano 8 października 2009 (edytowane) Gram właśnie w Disney Pixar UP i mam 975 GS i brakuje mi jedno osiągnięcie tajne ma te osiągnięcie po angielsku napisane ale nie jestem dobry z angielskiego wytłumacz ktoś : Excavation Badge 25GS You've found the hidden cave in "A Voice in the Mist." Level 5, After Russel and Carl do a co-op jump from a branch(after tying the house down) past the Grab Flowers to the right is a ledge, simply follow the ledge down to a secret cave. Level 5, Jak Russel i Carl wykonają skok w co-opie z gałęzi, przy kwiatach po prawej jest gzyms(krawędź) , podążaj nim w dół do sekretnej jaskini. Jeśli coś przetłumaczyłem źle to poprawcie mnie W google wpisz "translator" Te translatory to się nadają Edytowane 8 października 2009 przez Szabla8
Baczek PL 19 Opublikowano 8 października 2009 Autor Opublikowano 8 października 2009 (edytowane) dzięki temat do zamknięcia Edytowane 8 października 2009 przez Baczek PL
Scorp1on 8 Opublikowano 8 października 2009 Opublikowano 8 października 2009 Zapamietaj: http://translate.google.pl/ tam nie trzeba 1 slowa klejac, mozna cale zdania
Rekomendowane odpowiedzi