Skocz do zawartości

Wasze ulubione smakołyki, których nie ma już w sklepach

Featured Replies

Opublikowano

Miejskie legendy głoszą, iż frugo jest dostępne w niektórych miastach w rossmanie.

W świebodzicach i wałbrzychu (przynajmniej w tym rossmanie przy centrum) nie ma :(

• Odpowiedzi 99
  • Wyświetleń 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Z podróbek snickersów pamiętam batony no name. Twarde były, ale że cena była niższa o połowę od snickersów to dało się jeść.   Jeszcze pamiętam takie ostre gumy, z pieprzem chyba były i jeśli dobrz

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

gdzie sa (pipi)a cadbury eclairs do ch,uja??   Ostatnio szukałem w PiP i sie okazało ze w Polsce juz ich kurfa nie ma, takie cukierki, dobrze ze dumle jeszcze są.

Opublikowano

W moim liceum był dostępny również! Obecnie nie wiem jak tam z tym, ale poza nie widuję.

Oklepane już w tym temacie gwiazdki Milka, a do tego napój gazowany, którego nie pamiętam teraz nazwy, w czarnych plastikowych butelkach był. Ktoś już chyba o tym pisał.

Opublikowano

o (pipi) zrobie sobie dzisiaj cala patelnie tego przysmaku i bede z kotami ogladal klan.

Brak mi tego no... kukuruku? (pipi)c nie pamietam dokladnie, ten wafel taki byl.

http://www.youtube.com/watch?v=FNEoyiFLGKs

Były pyszne, dzieciństwo mi się przypomina.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

-Batony Hugo. Dosłownie jak Twix,tylko zamiast karmelu czy tam tofii miały w środku jakieś kremowe gówienko. I do tego magnes dorzucali :D

-Może i gdzieś jeszcze można spotkać,ale nie widziałem ich dłuugi czas. Cukierki "Dumle" FazerDumle.jpg

Opublikowano

Mialem to wrzucic wlasnie. Mam nadzieje ze ze w smaku bedzie lepsze od tego frugo serwowanego przez ostatniego producenta.

Opublikowano

No kur.wa w(pipi) ludzi się spuszcza, że frugo wraca, a imo jest mała opcja, żeby miało ten smak co kiedyś.

Chio CHips wpis jak chÓj. Przecież to były najlepsze paprykowe chipsy ;/

Opublikowano

Ruffles o smaku pieczonego kurczaka.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dumle chyba wróciły na stałe, kupiłem dzisiaj w Kauflandzie i sobie właśnie wpjerdalam. Ból zębów ten sam jak za dzieciaka.

Opublikowano

mozenie bede oryginalny ale:

-guma turbo

-huba buba

-bumer

i kurde biesiadne (moze sa ?) u mnie dostac nie mozna

Edytowane przez __bercik07

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nescafe Frappe. Bodajże w gimnazjum zdarzało mi się pić. Pomyślałem, że może spróbuję jeszcze raz, bo wtedy mi smakowało.

Byłem w pięciu spożywczakach i w każdym tylko zwykłą rozpuszczalną "2/3 w 1" mieli. Wycofali to, czy tak słabo sklepy mam zaopatrzone? <_<

Edytowane przez Accoun

Opublikowano

Kiedy ma to Frugo wrócić?

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

gdzie sa (pipi)a cadbury eclairs do ch,uja??

Ostatnio szukałem w PiP i sie okazało ze w Polsce juz ich kurfa nie ma, takie cukierki, dobrze ze dumle jeszcze są.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Były kiedyś takie batony "Rekord". Daaaawno. Podróba snikersów. Sądząc po z(pipi)anej nazwie pewnie polska. Ale o niebo lepsza.

Opublikowano

Laysy bekonowe! Wymyślają jakieś idiotyczne smaki a takiego klasyku nie chcą przywrócić ;/ może trzeba jakąś petycje napisać

a Rekordy były kozaki i chyba z 50 groszy kosztowały

Edytowane przez Damian.

Opublikowano

Były kiedyś takie batony "Rekord". Daaaawno. Podróba snikersów. Sądząc po z(pipi)anej nazwie pewnie polska. Ale o niebo lepsza.

z sezamem one były dodatkowo. i cenowo bardzo tanie. Też pamiętam. Dobre batony.

się damian wjebał :(

Edytowane przez _lukas_

Opublikowano

Z podróbek snickersów pamiętam batony no name. Twarde były, ale że cena była niższa o połowę od snickersów to dało się jeść.

Jeszcze pamiętam takie ostre gumy, z pieprzem chyba były i jeśli dobrze pamiętam to były różowe i miały kształt wałeczków, ale mogę się mylić, bo ostatni raz taką widziałem jak miałem z osiem lat.

Ostatnio jeszcze szukałem snickersowego masła orzechowego, ale w żadnym realu ani nigdzie indziej nie znalazłem. Muszę jeszcze sprawdzić w Piotrze i Pawle, ewentualnie w makro. Produkują w ogóle to jeszcze? Widział to ktoś z was ostatnio? Kanapkami z mięsem, serem już zaczynam rzygać i na razie przerzuciłem się na nutelle, bo inaczej już nie mogę patrzeć na pieczywo. Nawet ketchup nie pomaga.

Opublikowano

Nie wiem czy mozna to tu zaliczyc, ale bardzo brakuje mi zoltego Monte. Bylo pyszne.