Gość Frostbite Opublikowano 8 października 2009 Opublikowano 8 października 2009 Najbardziej zeschizowany, poryty, brutalny, tak glupi ze az smieszny film gore prosto od czajnikow ;] Ogladal ktos? Wrazenia? ;] Ja to widzialem 2 razy, mialem wtedy niezla beke z tego jaki ten film jest popier****ny ;] Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=MBt1SihHDt0 Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 8 października 2009 Opublikowano 8 października 2009 Trailer mi w zupełności wystarcza. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 8 października 2009 Opublikowano 8 października 2009 tokyo gore police jest brutalniejsze, bardziej poyebane i co najwazniejsze mniej ch,ujowe. Cytuj
Gość Opublikowano 9 października 2009 Opublikowano 9 października 2009 Milan ma racje, ciezka schiza z TGP odstawia MG na starcie. Typiara "pies" stojaca na 4 karabinach szturmowych zamisat konczyn na koncu masakruje. Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 9 października 2009 Opublikowano 9 października 2009 cholera, nie widzialem jakos TGP:) MG mi sie podobalo. Lubie czasem takie filmy poogladac Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 17 października 2009 Opublikowano 17 października 2009 obejrzalem w koncu TGP i bardzo mi sie podobalo. To taki film-gierka dla fanow ninji gaiden czy tam ninja blade. Dziwaczny desing postaci, bossowie, super spluwy etc. Swietne i pomyslowe gore no i mega zayebiste reklamy cos w wzor tych z Zolnierzy Kosmosu:) 8/10 http://www.youtube.com/watch?v=ohlqcAy3vGg&feature=player_embedded co za CZAD!!! ;d Cytuj
Gość Frostbite Opublikowano 18 października 2009 Opublikowano 18 października 2009 Obejrzalem TGP kilka dni temu.... Wrazenia mam mieszane, o wiele bardziej podobal mi sie MG - przy TGP zasmialem sie tylko 2-3 razy (koles strzelajacy ku.tasem, reklama wrist cuttera i cos tam jeszcze) a bylem niezle skoszony ;] Film jest ostry, lepiej zrobiony niz MG, powazniejszy i ogolnie lepszy - chociaz mi akurat podobal sie bardziej MG ;] TGP trafi do wiekszej liczby odbiorcow niz MG.... Studio odpowiedzialne za te 2 filmy ma jeszcze cos ciekawego na koncie? Tak btw od TGP podobal mi sie bardziej Grindhouse Planet of Terror ;] Ogladal ktos? Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 18 października 2009 Opublikowano 18 października 2009 Ja oglądałem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi