Gość Kasandra Opublikowano 31 marca 2010 Opublikowano 31 marca 2010 Ta jego nowa inicjatywa, z kolesiami w kominiarkach, jest bardziej żałosna niż popisy Waszki G. Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 31 marca 2010 Autor Opublikowano 31 marca 2010 Pod salą rozpraw powinien to nagrać, beka byłaby większa. Cytuj
szeni 114 Opublikowano 31 marca 2010 Opublikowano 31 marca 2010 Ta jego nowa inicjatywa, z kolesiami w kominiarkach, jest bardziej żałosna niż popisy Waszki G. Na koniec wroca z akcji, jeden zdejmie kominiare i okaze sie, ze to Waszka. Cytuj
Fafen 0 Opublikowano 31 marca 2010 Opublikowano 31 marca 2010 Rysiek wziął sobie do serca zaczepki Tedego i zakrył twarze ogrów. ;o Cytuj
kotlet_schabowy 2 693 Opublikowano 31 marca 2010 Opublikowano 31 marca 2010 To hejtowanie Peji, nasilone przez beef, też nudne już i mało śmieszne. Nie ziębi mnie i nie grzeje, ale na pewno bliższy mi jego rap niż Tedego. Cytuj
Reiko 12 Opublikowano 31 marca 2010 Opublikowano 31 marca 2010 Mnie każdy hejting ziębi bo: "HIP HOP nie dzieli nas a łączy" :< btw: Wie ktoś gdzie kupić tą koszulkę run hip hop co rysiek ma na ostatnim klipie? Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 kwietnia 2010 (edytowane) OOOOOO KUUUUUUUUUUUR.WWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, nie wierzyłem, że Peja odpowie : O od 3:15, dalej nie wierze xD "dlaczego Tede kur.wom jest?" o, jeszcze info z pejaslumsattack.pl ?Czarny wrzesień? to trzeci solowy album Rycha Peji, który ujrzy światło dzienne już w kwietniu. Płytę promować będzie klip do utworów ?Frajerhejt 9.12/DTKJ?. Zapytany o zapowiedziany na poprzednim albumie krążek ?Książe? Peja odpowiada: ?Wystąpiły pewne okoliczności, które sprawiły, ze nagrałem niezaplanowany album i tylko, dlatego ?Książę? będzie moim nie trzecim, a czwartym solowym krążkiem. Za większość produkcji na ?IX? odpowiedzialny jest poznański producent Hirass. W nagraniu płyty brał udział również Decks, z którym już teraz zabieramy się za ?Reedukację?." Jeśli powyższe info jest prawdziwe, a nie żartem prima aprillisowym (wątpię) to jest tak, jak mówiłem <prorok>: Może Rysiek wpadł na oryginalny pomysł i na święta wyda mixtejp na Pedzika. Edytowane 1 kwietnia 2010 przez ShtaS Cytuj
mortis 2 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Opublikowano 1 kwietnia 2010 wlasnie frajerhejt trzyma wysoki poziom a dalej to szkoda slow... Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Jeśli powyższe info jest prawdziwe, a nie żartem prima aprillisowym (wątpię) to jest tak, jak mówiłem <prorok>: Może Rysiek wpadł na oryginalny pomysł i na święta wyda mixtejp na Pedzika. samospelniajaca sie przepowiednia, jak NOTE2 <ok> Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 kwietnia 2010 (edytowane) Wygląda na to, że ten stary skur.wiel 2pac podje.bał bit i tekst Peji http://www.youtube.com/watch?v=gX7eQQyHji8 Edytowane 1 kwietnia 2010 przez ShtaS Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Opublikowano 1 kwietnia 2010 (edytowane) "ciebie pier.dole, bo jesteś cienki bolek"- polski hiphop w jednym wersie! Edytowane 1 kwietnia 2010 przez qb3k Cytuj
S_600 252 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Wygląda na to, że ten stary skur.wiel 2pac podje.bał bit i tekst Peji http://www.youtube.com/watch?v=gX7eQQyHji8 i nawet pojechał z flow w ten sam deseń Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Ehhh... jak 2Pac śmiał kraść bity od Peji ? Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Podobno 2Pac juz klei diss na Peje! Magik na ficzuringu! Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Autor Opublikowano 2 kwietnia 2010 Podobno 2Pac juz klei diss na Peje! Magik na ficzuringu! Karol też ma się dograć. Cytuj
krzysiek14647 0 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Opublikowano 2 kwietnia 2010 To już żenada z lekka... Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Autor Opublikowano 2 kwietnia 2010 (edytowane) Podoba mi się, konkretnie z argumentami leci. Nie wiem na ile prawdziwymi, ale to miła odmiana od wyzywania od kur.ew. Edytowane 2 kwietnia 2010 przez ShtaS Cytuj
szeni 114 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Mieszaja mi sie juz te oblicza Peji, z jednej strony w wywiadach i w takim kawalku jak powyzszy potrafi mowic jak czlowiek, a innym razem budzi sie drzemiacy nim demon (followup, followup) i rzuca kur.wami z ch.ujami, jak na koncertach albo w innych kawalkach. Kur.wa, czemu nie ograniczy sie do tego pierwszego? Nie rozumiem tego za ch.uj. Ktory to prawdziwy Rychu? Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Na codzień pewnie ten pierwszy, na rap kawałkach drugi. Choć mogę się mylić, z nim to już naprawdę nic nie jest pewne. Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Ma w sobie demona i czasem sie uaktywnia, czy co te demony tam robia Cytuj
Robak 1 235 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Przecież jest w nim Charlie P. Jedno z oblicz to na pewno on! ! ! Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Opublikowano 3 kwietnia 2010 (edytowane) dlaczego peja kur.wom jest?bo nagrywa jakieś żenujące kawałki pod bity Paca, do tego używając flow Paca.Naprawdę mam gdzieś ten cały śmieszny beef tych dwóch pajaców, ale peja z każdym wywiadem i z każdym nowym kawałkiem coraz bardziej się pogrąża.Przecież te jego teledyski to totalna żenada, kto ogląda takie rzeczy??W tym gajerku to w ogóle tam skacze jak po.(pipi), do tego robi miny jak nienormalny.Pewnie ogry walą gruche pod jego mordę, bo to jest chyba jedyne wytłumaczenie kręcenia tak chu.jowych ''klipów''.Do tego te jego teksty typu ''ja cie pier.dole jestes cienki bolek''.Żenada. Edytowane 3 kwietnia 2010 przez 44bronx Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Opublikowano 3 kwietnia 2010 jaki polski rap jest smieszny Cytuj
orion50 632 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Opublikowano 3 kwietnia 2010 No nie przesadzajcie czas hardkoru jest na prawdę dobrą kawaliną. Byłem na kilkunastu rap koncertach i na Peji, był najgrubszy melanż. Zdecydowanie najlepiej grał. Ostatnio pajacuje, ale co zrobić, taka karma Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi