Junkhead 33 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Jezu jaka żenada ten Peja. Dla takich "ludzi" jak on powinni odremontować obóz w Auschwitz i ich tam pozamykać. Żal mi wszystkich, których to jara. Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Jezu jaka żenada ten Peja. Dla takich "ludzi" jak on powinni odremontować obóz w Auschwitz i ich tam pozamykać. Żal mi wszystkich, których to jara. Podbijam w 100%.A peja to powinien zamiast czasu hardcoreu czas przemyśleń w kiblu zrobić nad swoim postępowaniem. Cytuj
mortis 2 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Opublikowano 5 kwietnia 2010 kolejny diss. Jaka wasza opinia? Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Autor Opublikowano 5 kwietnia 2010 (edytowane) Kolejny bdb diss, kolejny plus dla Ryśka. edit hehe http://www.youtube.com/watch?v=ssi0Ah6Ut7Y Edytowane 5 kwietnia 2010 przez ShtaS Cytuj
rajnerGT 159 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Jak dla mnie 'czas hardcoru' pozamiatał wszystko i koniec na ten temat Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Jak dla mnie 'czas hardcoru' pozamiatał wszystko i koniec na ten temat no sie rysio obudzil po 4 miesiacach ;D ale ch.uj tam, ja jestem bananowcem z ulicy sezamkowej, wiec moj glos sie nie liczy Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Autor Opublikowano 5 kwietnia 2010 Nie mógł wcześniej nagrywać o przemocy bo miał sprawę w sądzie. Dlatego wydaje album po ogłoszeniu wyroku ; ] Przynajmniej tak mówi. Cytuj
szeni 114 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Pamietam wywiad z Malolatem, w ktorym mowil, ze teksty kawalkow nie moga zostac uzyte jako dowody w sprawie (vide jego akcje z dilowaniem) i bylo to potwierdzone przez prawnika info. Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Autor Opublikowano 5 kwietnia 2010 (edytowane) Jego wypowiedź: Można powiedzieć, że od początku roku stanowiłem łatwy cel. To nie takie proste prowadzić beef, kiedy wszystko co powiesz w wywiadzie lub kawałku może zostać wykorzystane przeciwko Tobie w sądzie, co też miało miejsce. Mimo to czekałem cierpliwie aż ta sprawa się zakończy by móc przerwać milczenie i opowiedzieć o wszystkim z mojego punktu widzenia. Dlatego premiera płyty "Czarny wrzesień" uzależniona była od daty wyroku zielonogórskiego sądu. Pozdrawiam wszystkich moich fanów. Możliwe, że to zwykłe pier.dolenie. Edytowane 5 kwietnia 2010 przez ShtaS Cytuj
kotlet_schabowy 2 733 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Poza tym Tede kazał czekać, czemu problemem miałoby być czekanie na ruch Peji ? Całkiem niezłe nowe dissy, Frajerhejt średni tekstowo, ale dobry jako kawałek sam w sobie. DTKJ to luźne nawiązanie do Paca, nie wiem czym się tu spinać (przypominam o identycznej zagrywce w jednym z dissów Tedeusza). Czas hardcore'u konkretny i rzeczowy, to lubię w dissach. Ludzie z mej rzeczywistości : nie jara mnie podniecanie się tym, jak to każdy dobry ziomek w Polsce, karki itd. mówi Peji "doyeb grubasowi". Tak samo jak denerwujące są pociski fanom Tedego, bo jestem pewien, że żyją w tym kraju słuchacze jarający się obydwoma tymi raperami. Resztę z płyty przesłucham w najbliższym czasie. Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 6 kwietnia 2010 Autor Opublikowano 6 kwietnia 2010 Poza tym Tede kazał czekać, czemu problemem miałoby być czekanie na ruch Peji ? (...) Peja dissuje za to Tedego we Frajerhejcie 9/12 więc musi mieć dla siebie wytłumaczenie. Cytuj
mortis 2 Opublikowano 6 kwietnia 2010 Opublikowano 6 kwietnia 2010 http://rapidshare.com/files/372605220/Rychu_Peja_SoLUfka-Czarny_Wrzesien-PL-2010-SHH.rar CZARNY WRZESIEN! Jestem troche zawiedziony tym ze na 16 kawalkow 8 bylo juz znane wczesniej... Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 6 kwietnia 2010 Opublikowano 6 kwietnia 2010 Peja za krótko siedział w areszcie, żeby wymyślić coś nowego, więc jest tylko 8 świeżych. Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Autor Opublikowano 10 kwietnia 2010 [vieo]http://www.youtube.com/watch?v=qb_54QRTu1k&playnext_from=TL&videos=koyrKZGmd1E&feature=sub no kur.wa, dał dobre dissy to po ch.uj teraz takie coś? xD Cytuj
Seed 0 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Temat rzeka. Każdy będzie za tym kogo bardziej lubi...Nie ukrywając Tede wygrywa pod każdym względem. W beefie nie chodzi o Bluzgi (Rychu P) ale o argumenty i ośmieszenie przeciwnika. Tede ma absolutną rację co do swojej wypowiedzi a Peja nie potrafi tego zrozumieć. Nie ukrywając - są to jedni z najbardziej zasłużonych raperów dla polskiej sceny hh. Nie jarajcie się ciągle tym że wychodzą nowe dissy bo to do niczego nie prowadzi. FOkus: "Hip-hop nie dzieli nas a łączy". Cytuj
orion50 632 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Rychu ma lepsze dissy imo. No, ale więcej nie piszę bo zaraz zostanę zwyzywany od patusów i ogrów. W Polsce się utarło, że beef to ośmieszenie przeciwnika. W USA zapieprzają z gunami, a u nas trzeba się ośmieszać Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Opublikowano 21 kwietnia 2010 orion, bo na tym polega dissowanie przeciwnika - na osmieszeniu go Cytuj
orion50 632 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Szczerze to mam to gdzieś Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Opublikowano 21 kwietnia 2010 (edytowane) orion, bo na tym polega dissowanie przeciwnika - na osmieszeniu go Dokładnie, tyle, że tede nie ma za bardzo kogo ośmieszać, bo jego przeciwnik sam się ośmiesza (wystarczy zobaczyć ten ''teledysk'' z bitem Paca) Co do Twojej wypowiedzi orion50 to z tego co zauważyłem to w Polsce się przyjęło, że diss wygrywa ten, który w kawałku powie więcej cw.eli, ku.rew i ped.ałów w stronę przeciwnika.Małolaty u mnie na osiedlu jarają się peją bo ''on to pocisnął pedemu, bo go zwyzywał od cw.eli''I powtarzam po raz kolejny wbijam w peję i tego pozera tedego, ale tede chociaż wie na czym polega beef, a peja to zaraz nagra diss na Majewskiego. Edytowane 21 kwietnia 2010 przez 44bronx Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 28 kwietnia 2010 Autor Opublikowano 28 kwietnia 2010 (edytowane) Na cgm.pl jest nowy diss, tym razem na zaczepki jeżyckiego księcia odpowiada Pelson z Eldoką ; ) http://www.cgm.pl/video.php?video_ID=8408 pancze o kominiarkach zaj.o Edytowane 28 kwietnia 2010 przez ShtaS Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 28 kwietnia 2010 Opublikowano 28 kwietnia 2010 raper spod zabki, proste kto zaklada dzieciom zimowe czapki na wiosne ;D Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 28 kwietnia 2010 Opublikowano 28 kwietnia 2010 jakie były te wersy zaczepne pod adresem molesty i eldoki? Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 28 kwietnia 2010 Opublikowano 28 kwietnia 2010 "Usiądź weź krzesło kim jest (pipi) Pelson (pipi) mnie obchodzi co powiedział Eldo (pipi) mnie obchodzi hipokrytów społeczeństwo Które nigdy w życiu ze mną w jednym szeregu nie szło" Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 28 kwietnia 2010 Opublikowano 28 kwietnia 2010 włodi najlepiej, ale on zawsze przy spokojnym i wyważonym sposobie artykulacji prezentował mocny pazur. eldo obrał chyba kiepską drogę z tą próbą przemówienia do rozumu i moralności rycha. ile by kawałków o jaraniu jointów nagrał i czapek new ery sobie nie kupił to jeszcze długo nie zmaże z siebie wizerunku podwórkowego filozofa-moralizatora. Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 28 kwietnia 2010 Opublikowano 28 kwietnia 2010 No to fakt, jak patrzyłem jak Eldo stroił miny i wymachiwał łapskami za Pelsonem, to myślałem przez chwilę że to jakiś podstawiony sobowtór z adhd. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi