Keii 0 Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 (edytowane) a co z nagrodami? Nie pytaj się bo i tak nie zgarniesz A jak by co to ci lizaka na pocieszenie kupie. Edytowane 30 października 2009 przez Keii Cytuj
Punisher 2 Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 a co z nagrodami? Uścisk dłoni Zajmana+ chlanie do rana Mogę jeszcze przywieźć mazak i Ci dyplom wypisać. Cytuj
Devil 3 Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 zamiast tego 4stówy, wpadam na bank ; ] Cytuj
Keii 0 Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 Nie ma to jak wrodzony materializm ale kto nie ma czasem pragnienia sestercji do zwiększenia stanu swojego konta Cytuj
zajman 18 Opublikowano 31 października 2009 Autor Opublikowano 31 października 2009 Dobra zrobiłem jako taki update listy jak kogoś pominąłem to napisać tutaj.Puniszer będziesz ? Aha nagrody oczywiście z wpisowego + chyba jakies gry ale tego jeszcze niewiem na stoooo procent. Jeżeli ktoś wie że przyjedzie ale nie chce się mu zapisywac na liste (tak jak mashter i matt ostatnio ) to bardzo proszę by to teraz zrobił bo muszę wiedzieć ile mam stanowisk załatwić ! Jeżeli dobrze pójdzie Nevan będzie suportował nas jednym stanowiskiem (tv +ps3+gra) solo albo benek konsolą na drugie stanowisko jak będzie powyżej 20 osób to młodziak(kijj czy kejj) weźmie 3 konsole ale ja muszę załatwić tvki dlatego prawdopodobnie w dniu turnieju już się nie będzie dało zapisać (no chyba że mi pałe oje.biecie ) więc proszę wziąść to pod uwagę ! Moje pytanie -> czy w tego tekkena da się grać wogóle ( w sensie że komfortowo) na zwykłym crt ? Cytuj
K'^^ 282 Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 Proszę o dopisanie do listy: K' Cytuj
Keii 0 Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 Da się grać i to moim zdaniem lepiej wygląda na crt niz lcd/hdr Cytuj
Matt-JF 0 Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 No wiec Matt-JF Alisa fan Devil PRO Zapisywac sie chce pograc z wszystkimi bo nie bedzie mnie w lodzi wiec dalij! Cytuj
Pitrex 1 Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 Witam,chcialbym dowiedzieć się ile wynosi wpisowe bo mam troche malo kasy ;d Cytuj
Punisher 2 Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 (edytowane) No wiec Matt-JF Alisa fan Zapisywac sie chce pograc z wszystkimi bo nie bedzie mnie w lodzi wiec dalij! Ty chyba za dużo w Dragon Ball Budokai Tenkaichi grałeś,że Ci się taki wynalazek podoba Aha nie mam zajęć 14 więc na bank będę. Poza mną wpadną i to całkiem możliwe reszta Olimpu ale to niech się TBT wypowie. Ile za wpisowe? Edytowane 31 października 2009 przez Punisher Cytuj
zajman 18 Opublikowano 31 października 2009 Autor Opublikowano 31 października 2009 (edytowane) Na poprzedniej edycji wy wybieraliście ale prawdopodobnie teraz będzie 10 albo 15 zeta . Edytowane 31 października 2009 przez zajman Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 Matt-JF Alisa fan lol, teraz znowu będą gadać że specjalnie gram tymi samymi postaciami co ty ;p Cytuj
XFrizenX 0 Opublikowano 1 listopada 2009 Opublikowano 1 listopada 2009 (edytowane) Duzo osob bedzie jeszcze nia grac? Jak ja tej (pipi)y nie nawidze. Edytowane 1 listopada 2009 przez XFrizenX Cytuj
Tundra 0 Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 Zajman wypraszam sobie, nie my wybieraliśmy tylko Gajda. Cytuj
solo/ng 4 Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 no trzeba w koncu pograc cos na Alizee (pipi); o. Zajman - na LCD gra sie git, odpalam lili w spodenkach i przeciwnik ma +10 do distracta (- ;. Cytuj
zajman 18 Opublikowano 4 listopada 2009 Autor Opublikowano 4 listopada 2009 (edytowane) Najpierw trzeba te LCD załatwić Wstepnie mamy 2 stanowiska (jedno lcd jedno crt ) , 3 stanowisko pojawi się jak ktoś załatwi 3 tv bo z tym największy problem mam ;/ Ja u Nevana troszkę pogrywam i powiem że ten tekken jest WYJE>BISTY ;p Law wymiata na całego więc będzie wesoło Bys solo zobaczył jakie wytwory nevan tworzy ze swoją anną Gość dłużej customizuje niż gramy ;] Aha Solo wyślij mi do siebie i do gajdy numery kom. na PM !!! Edytowane 4 listopada 2009 przez zajman Cytuj
>BeneK< 0 Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 Hmm ale mojej customizacji Anna i tak nie pobije fetysz na maxa xD Cytuj
Matt-JF 0 Opublikowano 6 listopada 2009 Opublikowano 6 listopada 2009 Yun takze bedzie wiec dawac go na liste Kumpel pyta o jakies wieksze info co do zasad turnieju w PESa. Ogien kurrrwaa tekkena 6 czas zaczac Cytuj
zajman 18 Opublikowano 6 listopada 2009 Autor Opublikowano 6 listopada 2009 Dopisani , na razie lista zamknięta jak pojawi się 3 stanowisko (a dokładnie 3 tv) to będzie się jeszcze można dopisać . Tutaj topic z pesem---> http://pes-scena.pl/forum//index.php?showtopic=1662&st=0 Cytuj
CBX 0 Opublikowano 7 listopada 2009 Opublikowano 7 listopada 2009 Dobry wieczór, tu Sepkong Zaraz. Kurde. Jak to zamknięta lista? Nie miałem czasu ostatnio na nic, a tu mi brat mówi, że zapisał się na ostatnie wolne miejsce lol To dopisz mnie Zajman, wydłuż listę czy jakiś inny przekręt zrób, pozdro Cytuj
Mace 170 Opublikowano 7 listopada 2009 Opublikowano 7 listopada 2009 o ktorej wstepnie zaczyna sie event? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi