Opublikowano 30 października 200915 l a co z nagrodami? Nie pytaj się bo i tak nie zgarniesz A jak by co to ci lizaka na pocieszenie kupie. Edytowane 30 października 200915 l przez Keii
Opublikowano 30 października 200915 l a co z nagrodami? Uścisk dłoni Zajmana+ chlanie do rana Mogę jeszcze przywieźć mazak i Ci dyplom wypisać.
Opublikowano 31 października 200915 l Nie ma to jak wrodzony materializm ale kto nie ma czasem pragnienia sestercji do zwiększenia stanu swojego konta
Opublikowano 31 października 200915 l Autor Dobra zrobiłem jako taki update listy jak kogoś pominąłem to napisać tutaj.Puniszer będziesz ? Aha nagrody oczywiście z wpisowego + chyba jakies gry ale tego jeszcze niewiem na stoooo procent. Jeżeli ktoś wie że przyjedzie ale nie chce się mu zapisywac na liste (tak jak mashter i matt ostatnio ) to bardzo proszę by to teraz zrobił bo muszę wiedzieć ile mam stanowisk załatwić ! Jeżeli dobrze pójdzie Nevan będzie suportował nas jednym stanowiskiem (tv +ps3+gra) solo albo benek konsolą na drugie stanowisko jak będzie powyżej 20 osób to młodziak(kijj czy kejj) weźmie 3 konsole ale ja muszę załatwić tvki dlatego prawdopodobnie w dniu turnieju już się nie będzie dało zapisać (no chyba że mi pałe oje.biecie ) więc proszę wziąść to pod uwagę ! Moje pytanie -> czy w tego tekkena da się grać wogóle ( w sensie że komfortowo) na zwykłym crt ?
Opublikowano 31 października 200915 l Da się grać i to moim zdaniem lepiej wygląda na crt niz lcd/hdr
Opublikowano 31 października 200915 l No wiec Matt-JF Alisa fan Devil PRO Zapisywac sie chce pograc z wszystkimi bo nie bedzie mnie w lodzi wiec dalij!
Opublikowano 31 października 200915 l Witam,chcialbym dowiedzieć się ile wynosi wpisowe bo mam troche malo kasy ;d
Opublikowano 31 października 200915 l No wiec Matt-JF Alisa fan Zapisywac sie chce pograc z wszystkimi bo nie bedzie mnie w lodzi wiec dalij! Ty chyba za dużo w Dragon Ball Budokai Tenkaichi grałeś,że Ci się taki wynalazek podoba Aha nie mam zajęć 14 więc na bank będę. Poza mną wpadną i to całkiem możliwe reszta Olimpu ale to niech się TBT wypowie. Ile za wpisowe? Edytowane 31 października 200915 l przez Punisher
Opublikowano 31 października 200915 l Autor Na poprzedniej edycji wy wybieraliście ale prawdopodobnie teraz będzie 10 albo 15 zeta . Edytowane 31 października 200915 l przez zajman
Opublikowano 31 października 200915 l Matt-JF Alisa fan lol, teraz znowu będą gadać że specjalnie gram tymi samymi postaciami co ty ;p
Opublikowano 1 listopada 200915 l Duzo osob bedzie jeszcze nia grac? Jak ja tej (pipi)y nie nawidze. Edytowane 1 listopada 200915 l przez XFrizenX
Opublikowano 4 listopada 200915 l no trzeba w koncu pograc cos na Alizee (pipi); o. Zajman - na LCD gra sie git, odpalam lili w spodenkach i przeciwnik ma +10 do distracta (- ;.
Opublikowano 4 listopada 200915 l Autor Najpierw trzeba te LCD załatwić Wstepnie mamy 2 stanowiska (jedno lcd jedno crt ) , 3 stanowisko pojawi się jak ktoś załatwi 3 tv bo z tym największy problem mam ;/ Ja u Nevana troszkę pogrywam i powiem że ten tekken jest WYJE>BISTY ;p Law wymiata na całego więc będzie wesoło Bys solo zobaczył jakie wytwory nevan tworzy ze swoją anną Gość dłużej customizuje niż gramy ;] Aha Solo wyślij mi do siebie i do gajdy numery kom. na PM !!! Edytowane 4 listopada 200915 l przez zajman
Opublikowano 6 listopada 200915 l Yun takze bedzie wiec dawac go na liste Kumpel pyta o jakies wieksze info co do zasad turnieju w PESa. Ogien kurrrwaa tekkena 6 czas zaczac
Opublikowano 6 listopada 200915 l Autor Dopisani , na razie lista zamknięta jak pojawi się 3 stanowisko (a dokładnie 3 tv) to będzie się jeszcze można dopisać . Tutaj topic z pesem---> http://pes-scena.pl/forum//index.php?showtopic=1662&st=0
Opublikowano 7 listopada 200915 l Dobry wieczór, tu Sepkong Zaraz. Kurde. Jak to zamknięta lista? Nie miałem czasu ostatnio na nic, a tu mi brat mówi, że zapisał się na ostatnie wolne miejsce lol To dopisz mnie Zajman, wydłuż listę czy jakiś inny przekręt zrób, pozdro