Devil 3 Opublikowano 7 listopada 2009 Opublikowano 7 listopada 2009 dzis ktos mi juz powie, co z nagrodami? Cytuj
zajman 18 Opublikowano 7 listopada 2009 Autor Opublikowano 7 listopada 2009 Pula z wpisowego + prawdopodobnie gry od Cd-project . Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 11 listopada 2009 Opublikowano 11 listopada 2009 a jakieś info dokładniejsze co do organizacji, czy np. pady mają mieć wyjęte baterie i podłączone kablem? Cytuj
Keii 0 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 a jakieś info dokładniejsze co do organizacji, czy np. pady mają mieć wyjęte baterie i podłączone kablem? Myślę że raczej tak. Zajman co z moim soczkiem? xD Cytuj
zajman 18 Opublikowano 12 listopada 2009 Autor Opublikowano 12 listopada 2009 (edytowane) Niee , nie wyciągamy baterii , za dużo pier.dolenia , na 20 osobowym turnieju da się to ogarnąć i szybko znaleźć osobe naciskająca ps button ;] Junior kiedy przyjezdzasz do wrocka? Będziesz jutro ? Zadzwoń do mnie numer wysyłam na pm. Aha ważne info na którym mi bardzo zależy odnośnie kupowania piwa i tym podobnych --> kupujemy wszystko tylko w sali z projektorem!! Chodzi o to że szefostwo utarg turniejowy rozlicza tylko z sali z projektorem (ta sportowa gdzie leca mecze i będzie turniej w pesa) wy będziecie w sali obok ale proszę was róbcie zakupy w sali z projektorem gdyż pomoże nam to przy okazji następnych turniejów . Jak kogoś to interesuje to o 17 będzie mecz polska rumunia na projektorze leciał (jak by ktoś chciał na tych patałachów patrzeć ;] ). Edytowane 12 listopada 2009 przez zajman Cytuj
Tundra 0 Opublikowano 15 listopada 2009 Opublikowano 15 listopada 2009 1. Matt-JF 2. Devil 3. Punisher W ogóle fajny ten finał, który się nie odbył No ale Matt jechał Devila jak chciał, tak jak powiedział hehe Cytuj
gagarin 0 Opublikowano 15 listopada 2009 Opublikowano 15 listopada 2009 Ten turniej miał być dla mnie odpowiedzą: czy dalej grać Yoshem? Wygrałem zaledwie z jedną osobą a przy reszcie czułem się bezsilny, może dała się we znaki nieznajomość Larsa i zbyt krótkie obeznanie z grą? No cóż? Bye Bye Yoshi (sorry Pitrex) Ciekawe czy wyrobie sobie dostatecznie jakąś nową postać do czasu turnieju w Łodzi Gratulacje dla podium i Frizena za 4 miejsce. Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 15 listopada 2009 Opublikowano 15 listopada 2009 Gratsy dla podiumowiczów Cytuj
CBX 0 Opublikowano 15 listopada 2009 Opublikowano 15 listopada 2009 podobno 7 miejsce mam... (w DE przegrana z K, win z Mace'em, Kiełbasą, wtopa z Frizenem btw gratulacje 4.) ale nie zasługiwałem na więcej, skoro nie przećwiczyłem dobrze ściany przed turniejem; przynajmniej wiem, że dalej tym Baekiem będę grał. Zafiną bym sobie też pograł, ale skoro jest na samym dole tier listy...ech z lolów zapamiętałem stopklatkę Baeka z Asuką Soula co do samego turnieju - sprawnie przeprowadzony, ale nie ma się co dziwić -praktycznie sami swoi w liczbie 20 osób. nic to, pozdro dla tych, z którymi grałem, dla tych, z którymi nie zagrałem i do zobaczenia na turniejach no i jeszcze gratulacje dla podium Cytuj
XFrizenX 0 Opublikowano 15 listopada 2009 Opublikowano 15 listopada 2009 1. Matt 2. Devil 3. Punisher 4. Frizen 5. Solo 6. Gajda 7. Sepkong 8. Benek Hmm przed walka z Punisherem myslalem ze w koncu zalicze podium na jakims turnieju z sensowna obsada, ale niestety, wtopa 3:1 . Gratzy dla podium Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 15 listopada 2009 Opublikowano 15 listopada 2009 Podium dosyć standardowe ;] Gratsy Frizen Z kim dostał Gajda że jest aż szósty? Kim grali bracia? Cytuj
Matt-JF 0 Opublikowano 15 listopada 2009 Opublikowano 15 listopada 2009 Matt Alisa Fan czyli ... wiadomo Tawerna cup ma w sobie to cos (pipi) jest za(pipi)iscie.2stanowiska starcza w (pipi). Ogolnie chce sie usprawiedliwic z mojej gry w grupie bo to byla tragedia (2:1 z beakiem ) i 0:2 z jakims Paulem ... Nie moglem sie przyzwyczaic ze movementem nie zabije...Obiecuje ze to sie nie powtorzy! http://img697.imageshack.us/i/dsc06227.jpg/ Podium http://img682.imageshack.us/i/dsc06226o.jpg/ Polska czolowka A tu moja ost walka z Punisherem: Do nast pozdr dla obecnych Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 15 listopada 2009 Opublikowano 15 listopada 2009 Z moim PAULEM HŁEHŁE Co nie zmienia faktu że z bratem rządzicie i dzielicie. Cytuj
Devil 3 Opublikowano 16 listopada 2009 Opublikowano 16 listopada 2009 tylko ja zapisalem jedna z punisherem i pozniej odtworzylem i nagralem,nikt inny nie nagral nic (tu Matt nie chce mi sie zmieniac przegladarki) Cytuj
Punisher 2 Opublikowano 16 listopada 2009 Opublikowano 16 listopada 2009 Każdy był tak przejęty walkami,że zapomniał o możliwości ich saveowania(prócz Matta,który sobie nagle przypomniał,że może by zostawić naszą ostatnią walkę ). Ogólnie za(pipi)ało na tym turnieju jakimś bobem z Leszna. Masakra. Ludzie ogrywajcie się na niego bo w Łodzi będzie rozpacz!!!!! Jeżeli ktoś mi nie wierzy to powiem tylko tyle,że grając z nim czułem się jakbym kompletnie nie umiał grać w tą grę(nie pamiętam ,żebym choć rundę ugrał,tylko wstawałem po to aby zbierać kolejne bęcki). Z resztą tak jak większość- nieliczni stawiali jakiś tam chwilowy opór(Solo,Frizen). Postać prze(pipi)ana tym bardziej z uwagi na to kto nim grał Pozdro dla całej ekipy z turu. Trzeba obczaić tego balona. Cytuj
zajman 18 Opublikowano 17 listopada 2009 Autor Opublikowano 17 listopada 2009 Dziękuje wszystkim za przybycie , mam nadzieję że dobrze się bawiliście ;] W styczniu ruszamy z 5ta edycją , tym razem będą pucharki , dyplomy i tym podobne. Zastanawiam się czy lepiej tego nie rozreklamować co by więcej chętnych się zapisało bo jak narazie klimacik tawerny ,2 konsol i czołówki polski jest spoko ale chciałbym zrobic cos na 40 osób i prawdopodobnie osobno od pesa . Cytuj
Matt-JF 0 Opublikowano 17 listopada 2009 Opublikowano 17 listopada 2009 Wiesz o najlepszego steva nie gra sie codziennie,do tego ta walka byla dosc wyrownana wiec po malej stresowce przypomnialem sobie na szczescie zeby sejwowac Jeszcze tyyyyle do stycznia.... Bedziemy na bank. BTW Zajman dyplom mial byc na tym juz ;] No i gdzie nasze gry na PieCa ;p Cytuj
szyper 0 Opublikowano 17 listopada 2009 Opublikowano 17 listopada 2009 Zagraj z Żalbertem o tego najlepszego Steve'a Cytuj
Matt-JF 0 Opublikowano 17 listopada 2009 Opublikowano 17 listopada 2009 Jasne jak tylko bedzie nast turniej(nie liczac lodzi).Moze na wiosne kolejny TTT lub styczniowa tawerna.Wlasnie TCT czy planujecie zrobic kolejna edycje TTT ?;] Cytuj
solo/ng 4 Opublikowano 17 listopada 2009 Opublikowano 17 listopada 2009 (edytowane) Generalnie bylo za(pipi)iscie, jak zwykle w tawernie, klimat wypas, ludzie za(pipi)isci, naprawde te turnieje maja w sobie to cos : p. nawet nikt nie krzyczal, jak organizerzy grup spoznili sie 30 minut :- P Devil Bobem niezle niszczyl (powstrzymal go Matt, wyciagajac Alizee), bylem z nim w grupie. Zaczelo sie ciekawie, Devil po wygraniu z wszystkimi prawie po 3:0, zostala nasza gra i zaczalem od 2ch rund~prawie full hp/perfekt. Bloki lowow pomogly. Skonczylo sie na 1:2, gra mysle mogla sie podobac, pomimo roznych bledow (juggle). Na Boba by Devil uwaza - jak napisal Punisher, bedzie placz; ). Zreszta Mattowy STE w T6 to tez ekstraklasa, jak juz sie rozkrecil to szedl jak burza. Gra z Punisherem byla dobra, obsowalem cala. Co do Boba - kazdy sie obgra do turnieju, a pewnie wyciagnie inna postac w Lodzi i pozdro niespodzianka ;- ). Punisher jak juz wiesz, nie lubimy Ciebie z Frizenem ; ). Jutro wrzuce fotki, gier niestety nie ma, nie wiem tak wszyscy byli na jakims humorze / klimat fajny, ze naprawde nic nie bylo nagrywane, wszyscy sobie zolwiki dawali i takie tam ; ). Gretzy dla wszystkich, bylo swietnie, takze na afterparty! do nastepnego, w styczniu jak pisal Zajman. Edytowane 17 listopada 2009 przez solo/ng Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi