Black Dice 1 Opublikowano 10 października 2009 Opublikowano 10 października 2009 Siema. Mam nadzieję że jeszcze ktoś pamięta tę gre ? Ale do rzeczy .... Przypomniały mi się dawne czasy i w związku z tym Mam nie typowe pytanie czy w grze 3goal da się grać np. Meksykiem ? Dokładnie czy da się grać tymi zespołami które są dostępne ( w nazwijmy to ) trybie ligi ? Np. Meksyk ? Czy tylko tymi podstawowymi jak ( Niemcy Włochy Japonia Kamerun Argentyna itp. ) ? Z góry dzięki za odpowiedź Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 10 października 2009 Opublikowano 10 października 2009 (edytowane) 3 goal to klon World Cup Nintendo, a World Cup to klon piłki nożnej z Kunio Kunem i w wersji World Cup na oryginalnym Nesie można było grać Meksykiem(w multiplayerze na 100%), była to moja ulubiona drużyna i do dziś pamiętam jak wyglądał ich specjalny shot. pozdro. Edytowane 10 października 2009 przez GaScAn Cytuj
Black Dice 1 Opublikowano 11 października 2009 Autor Opublikowano 11 października 2009 No ja mam Pegasus'a ale tak to gram na emul. na PC bo mam chwilowo mały problem z Pegasusem .I nie moge np. Grać Koreą Senegalem i Meksykiem No kiedys sie grało nie? Dzięki za odzew Cytuj
phase 0 Opublikowano 12 października 2009 Opublikowano 12 października 2009 3 goal? a nie Goal 3? Cytuj
Spyker 59 Opublikowano 12 października 2009 Opublikowano 12 października 2009 No, właśnie to się nazywa Goal 3 Cytuj
Black Dice 1 Opublikowano 21 października 2009 Autor Opublikowano 21 października 2009 Nom sory za pomyłkę Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 ale Goal 3 tylko miał special shooty, zaden pierwowzor chyba nie? Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 (edytowane) Na NESie na oryginalnej składance od nintendo którą mam czyli Tetris, Mario i właśnie World Cup są strzały specjalne. Edytowane 21 października 2009 przez GaScAn Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi