Di 844 Opublikowano 11 października 2009 Opublikowano 11 października 2009 Po wielu latach (pierwsza część miała premierę w 1995 roku) Toy Story powraca na ekrany kin. Tym razem Andy jest dorosły i musi pozbyć się zabawek, które... obejrzyjcie zwiastun http://www.traileraddict.com/trailer/toy-story-3/trailer Premiera 18 czerwca; film będzie dostępny w wersji 3D. Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 11 października 2009 Opublikowano 11 października 2009 Miło. Toy Story to jedna z kilku kultowych bajek mojego dzieciństwa, fajnie będzie znowu zaobaczyć w akcji zretardowanego Buzza i spółkę. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 11 października 2009 Opublikowano 11 października 2009 Jaram się. Jedyneczkę znam na pamięć. Dostałem VHS na piąte urodziny - dla mnie klvt. Cytuj
Shago 3 578 Opublikowano 11 października 2009 Opublikowano 11 października 2009 (edytowane) To jest Pixar wiec... na stowe to bedzie bajka wysokich lotow. Nie ma innej opcji . Andy i College - wprost za(pipi)ista fabula , wynikajaca z tego, o czym opowiadala 2. Szykuje sie hicior. Edytowane 11 października 2009 przez Shagohad Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 11 października 2009 Opublikowano 11 października 2009 Hmm nawet 2 nie widzialem :C Cytuj
Shago 3 578 Opublikowano 11 października 2009 Opublikowano 11 października 2009 Czas nadrobic zaleglosci 1 Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 11 października 2009 Opublikowano 11 października 2009 Andy i College - wprost za(pipi)ista fabula Fhói, czacha dymi. Czas sobie przypomnieć jedynkę i w końcu zobaczyć dwójkę.<szejm> Cytuj
bajej 28 Opublikowano 11 października 2009 Opublikowano 11 października 2009 osom ;D. Na koniec swiata i jeszcze dalej! Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 11 października 2009 Opublikowano 11 października 2009 Noo, w końcu jakaś bajka warta obejrzenia. Cytuj
Shago 3 578 Opublikowano 13 października 2009 Opublikowano 13 października 2009 Noo, w końcu jakaś bajka warta obejrzenia. ???????? A Ratatuj ??, a Wall'e ?? ... a od piatku Odlot ??. Tylko nie mow, ze dwie pierwsze bajki byly nie warte obejrzenia... Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 13 października 2009 Opublikowano 13 października 2009 On chyba mówił w odniesieniu do kilku miesiecy wstecz. A jak nie to faktycznie. Rtatuj? Walle? Up? Król Lew? Mnie jakoś nie kręci to Toy Story, Disney skonczył sie na Hannie Mothanie. Cytuj
ogqozo 6 563 Opublikowano 13 października 2009 Opublikowano 13 października 2009 On chyba mówił w odniesieniu do kilku miesiecy wstecz. No to fajnie, biorąc pod uwagę, że TS3 wychodzi za rok. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 13 października 2009 Opublikowano 13 października 2009 No to tym bardziej, podwojny lol dla Pan Pieczarka Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 13 października 2009 Opublikowano 13 października 2009 Nie uznaję niczego, co wyszło po Epoce Lodowcowej i Shreku. Cytuj
Shago 3 578 Opublikowano 13 października 2009 Opublikowano 13 października 2009 (edytowane) A widziales wogole "Ratatuj" i "Wall'ego" ??. Poki co najlepsze bajki XXI w ???????? O ile nie najlepsze bajki w historii... Edytowane 13 października 2009 przez Shagohad Cytuj
ogqozo 6 563 Opublikowano 13 października 2009 Opublikowano 13 października 2009 Nie no, "Epoka lodowcowa" to było coś wielkiego. Nie wyobrażam sobie, by jakikolwiek 12-latek nie bawił się wybornie podczas oglądania tego filmu. Cytuj
Gość Marvelous Opublikowano 13 października 2009 Opublikowano 13 października 2009 To już sprawy zaszły tak daleko że będą wojny nt. bajek? Dajcie spokój ludzie, mnie już nie bawią bo lecą na jedno kopyto. Tylko zmienia się sceneria i postaci. Gagi wciąż te same. Kiedyś wyskoczyła jedna a porządna animka dopakowana wypaśną graficzką a teraz jest jeden wielki młyn w którym panuje nijakość, ot. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 13 października 2009 Opublikowano 13 października 2009 Nie uznaję niczego, co wyszło po Epoce Lodowcowej i Shreku. To przez brak czasu, żeby obejrzeć inne pozycje czy przez wyjątkowo kiepski gust? Cytuj
Shago 3 578 Opublikowano 13 października 2009 Opublikowano 13 października 2009 (edytowane) To już sprawy zaszły tak daleko że będą wojny nt. bajek? Dajcie spokój ludzie, mnie już nie bawią bo lecą na jedno kopyto. Tylko zmienia się sceneria i postaci. Gagi wciąż te same. Kiedyś wyskoczyła jedna a porządna animka dopakowana wypaśną graficzką a teraz jest jeden wielki młyn w którym panuje nijakość, ot. Ty chyba jednak nie wiesz, co to jest "Ratatuj" i "Wall'e". Zawsze bede wymienial te dwie bajki - tak rozne od calego mlynu, a zarazem tak wybitne i ponad wszystko. Jeszcze trzeba "Odlot" zobaczyc. Sorry, ale mi sie scyzoryk w kieszeni otwiera, jak ktos te dwie bajki probuje zaliczyc do calego grona sredniakow . Owszem, Epoka Lodowcowa to bylo cos... ale do "Ratatuj" i "Wall'e" nie ma zadnego startu. Tak samo "Shrek". Edytowane 13 października 2009 przez Shagohad Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 13 października 2009 Opublikowano 13 października 2009 Nie wyobrażam sobie, by jakikolwiek 12-latek nie bawił się wybornie podczas oglądania tego filmu. Podobno film go nie rozbawil. 1 1 Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 Udało Ci się, wszyscy leżą poskładani ze śmiechu. Nie będę odkrywczy jeżeli napiszę, że najlepsze bajki były robione w latach 90, pierwsze Toy Story, Dawno temu w trawie, Disnejowski Król lew albo Dzwonnik z Notre Dame, teraz jak już pojawi się coś na co by warto pójść do kina to raz na ruski rok. Jak patrzę na te współczesne bajki to robi mi się mdło, jakieś Małpy w kosmosie czy inne Potwory kontra obcy, robiona na szybko papka, bez jakiegokolwiek pomysłu, ot żeby dzieciaczki mogły popodniecać się się ładną grafiką. Ratatuj czy Wall.E to oczywiście chlubne wyjątki, ale one tylko jeszcze bardziej pokazują jak bardzo to wszystko się stoczyło. Cytuj
kotlet_schabowy 2 700 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 No ale bajki na takim poziomie, jak wymieniłeś, też ukazywały się rok w rok. Swoją drogą, sporą rolę odgrywa w ocenie też sentyment. Toy Story 3 chętnie obejrzę, jedynka to klasyk, druga część nie była już taką rewelacją, ale też niezła. Plusem może się okazać to, że od poprzedniej części minęło tyle lat. Cytuj
Carleone 31 Opublikowano 15 października 2009 Opublikowano 15 października 2009 On chyba mówił w odniesieniu do kilku miesiecy wstecz. A jak nie to faktycznie. Rtatuj? Walle? Up? Król Lew? Mnie jakoś nie kręci to Toy Story, Disney skonczył sie na Hannie Mothanie. Chyba przez Hanne Montane! Toy Story świetne, mam gdzieś VHS, fajnie, że wychodzi trójka. Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 16 października 2009 Opublikowano 16 października 2009 No okej, nie oglądałem ani Ratatuja, ani Wall-E, lecz jest to wynik tego, że nie mam zbytniej ochoty wyławiać w morzu gówna perełek. Cytuj
ogqozo 6 563 Opublikowano 16 października 2009 Opublikowano 16 października 2009 - Nareszcie jest jakaś bajka warta obejrzenia! - A X, Y i Z? - Nie oglądałem, bajki są słabe. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi