Skocz do zawartości

Toy Story 3

Di

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bajki są dla dzieci. Jeśli jakiś dorosły się nimi zachwyca to znaczy, że jest infantylny.

Opublikowano

Ja uwielbiam ogladac pelnometrazowe bajki ... I bede sie nimi zachwycal, bo nie dosc, ze dostarczaja humoru, to jeszcze taki "Ratatuj" i "Wall'e" sa madrzejsze od 95% filmow ;]. Sam zachowujesz sie jak dziecko, piszac takie BZDURY :down::down:

Opublikowano

Ratatuj

Szczurek Remy pewnego dnia postanawia podążyć za swoim wielkim marzeniem i zostać szefem kuchni w wytwornej paryskiej restauracji. Cóż jednak począć, gdy mierzy się kilka centymetrów, ma się ogon i szare futerko?

Opublikowano (edytowane)

I masz jakis klopot z tym opisem ??. Wystarczy obejrzec bajke ... :good: . Milion razy bardziej wole ogladac Remiego jak probuje byc szefem kuchni, niz wytwory pokroju "Antychryst".

Edytowane przez Shagohad
Opublikowano

Ty lubisz Almodovara, wiec wiesz.

Almodovar, latajace kutasy - wszystko uklada sie w logiczna calosc.

Dalej sie spinasz tymi latajacymi kutasami? Wez sobie zwal i wroc przed monitor. To tylko internet.

Opublikowano

Shagohad, jeśli film jest durny to co sądzisz o tej fabule?

Ratatuj

Szczurek Remy pewnego dnia postanawia podążyć za swoim wielkim marzeniem i zostać szefem kuchni w wytwornej paryskiej restauracji. Cóż jednak począć, gdy mierzy się kilka centymetrów, ma się ogon i szare futerko?

[

Opublikowano

No nie wiem Shagohad widać że, siedzi trochę w bajkach i zna się na nich. A taki Ratatuj to kino wysokich lotów postawiłbym go obok choćby Requiem dla snu. Problemy jakie porusza Ratatuj, pytania jakie zadaje to nie w kij dmuchał.

Sens życia szczura, francuska kuchnia od środka, kariera szefa kuchni, ogon i problemy z nim związane, psychika gryzonia, kolor futerka a odpowiednia potrawa.

Ratatuj to kino z najwyższej półki!!!

A Wall-e to już w ogóle Szekspir wśród innych filmów.

Opublikowano (edytowane)

Dokladnie tak jest :thumbsup::thumbsup:

Disneya ogląda mi się ciężej niż Lyncha.

"Ratatuj" i "Wall'e" to nie Disney, lecz Pixar. Lekka roznica. Ale skad moze o tym wiedziec ktos, kto nie wiem o czym mowi ??

Kutas dublera Defoe ma więcej walorów edukacyjnych od Ratatuj i Wall-E razem wziętych.

Od tego typu edukacji sa inne rzeczy. Wspolczuje Ci, jesli sie dowiadujesz tego z filmow.

Edytowane przez Shagohad
Opublikowano

Jakbys nie zauwazyl, dyskusja toczy sie glownie o tych dwoch bajkach, wiec nie odwracaj kota do gory nogami...

"Toy Story 3" zapowiada sie zacnie. Bardzo mi sie podoba, o czym film bedzie opowiadal.

• Minusik 1
Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

Dokladnie tak jest :thumbsup::thumbsup:

Kutas dublera Defoe ma więcej walorów edukacyjnych od Ratatuj i Wall-E razem wziętych.

Od tego typu edukacji sa inne rzeczy. Wspolczuje Ci, jesli sie dowiadujesz tego z filmow.

Wez juz nic wiecej nie pisz, pograzasz sie

No toj story fajny film bedzie cnie

Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

No nie wiem Shagohad widać że, siedzi trochę w bajkach i zna się na nich. A taki Ratatuj to kino wysokich lotów postawiłbym go obok choćby Requiem dla snu. Problemy jakie porusza Ratatuj, pytania jakie zadaje to nie w kij dmuchał.

Sens życia szczura, francuska kuchnia od środka, kariera szefa kuchni, ogon i problemy z nim związane, psychika gryzonia, kolor futerka a odpowiednia potrawa.

Wychodzisz na glupca jesli nie widzidz ironii w tym poscie

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Odczepcie sie od bajek;p Lubie je ogladac,zwlaszcza te smieszne(choc Toy Story nigdy zbytnio smieszne nie bylo,dwojka moze troche).Jesli dobrze pamietam jedynka byla pierwsza bajka zrobiona komputerowo.Z checia obejrze trojke.