Gość lukasz Opublikowano 16 października 2009 Opublikowano 16 października 2009 Bajki są dla dzieci. Jeśli jakiś dorosły się nimi zachwyca to znaczy, że jest infantylny. Cytuj
Shago 3 604 Opublikowano 16 października 2009 Opublikowano 16 października 2009 Ja uwielbiam ogladac pelnometrazowe bajki ... I bede sie nimi zachwycal, bo nie dosc, ze dostarczaja humoru, to jeszcze taki "Ratatuj" i "Wall'e" sa madrzejsze od 95% filmow ;]. Sam zachowujesz sie jak dziecko, piszac takie BZDURY Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 16 października 2009 Opublikowano 16 października 2009 Ratatuj Szczurek Remy pewnego dnia postanawia podążyć za swoim wielkim marzeniem i zostać szefem kuchni w wytwornej paryskiej restauracji. Cóż jednak począć, gdy mierzy się kilka centymetrów, ma się ogon i szare futerko? Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 16 października 2009 Opublikowano 16 października 2009 Ty lubisz Almodovara, wiec wiesz. Almodovar, latajace kutasy - wszystko uklada sie w logiczna calosc. Cytuj
Shago 3 604 Opublikowano 16 października 2009 Opublikowano 16 października 2009 (edytowane) I masz jakis klopot z tym opisem ??. Wystarczy obejrzec bajke ... . Milion razy bardziej wole ogladac Remiego jak probuje byc szefem kuchni, niz wytwory pokroju "Antychryst". Edytowane 16 października 2009 przez Shagohad Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 16 października 2009 Opublikowano 16 października 2009 Ty lubisz Almodovara, wiec wiesz. Almodovar, latajace kutasy - wszystko uklada sie w logiczna calosc. Dalej sie spinasz tymi latajacymi kutasami? Wez sobie zwal i wroc przed monitor. To tylko internet. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 17 października 2009 Opublikowano 17 października 2009 Shagohad, kutach Willema uraził twoje uczucia religijne? Cytuj
michal 558 Opublikowano 17 października 2009 Opublikowano 17 października 2009 Ty lubisz Almodovara, wiec wiesz. Almodovar, latajace kutasy - wszystko uklada sie w logiczna calosc. kompleks kutasa ? Cytuj
Shago 3 604 Opublikowano 17 października 2009 Opublikowano 17 października 2009 Walter_Cronkite - Ja nie mam z tym klopotow. Moze Ty masz, przypisujac to innym ??. Po prostu film byl durny i tyle ;]. Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 17 października 2009 Opublikowano 17 października 2009 Shagohad, jeśli film jest durny to co sądzisz o tej fabule? Ratatuj Szczurek Remy pewnego dnia postanawia podążyć za swoim wielkim marzeniem i zostać szefem kuchni w wytwornej paryskiej restauracji. Cóż jednak począć, gdy mierzy się kilka centymetrów, ma się ogon i szare futerko? [ Cytuj
Shago 3 604 Opublikowano 17 października 2009 Opublikowano 17 października 2009 Juz Ci powiedzialem - wystarczy obejrzec bajke... Po opisie Antychryst tez nie zapowiadal sie na taka porazke Cytuj
pele15 3 Opublikowano 19 października 2009 Opublikowano 19 października 2009 Ratatuj uczy czegoś mądrego a Antychryst? Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 19 października 2009 Opublikowano 19 października 2009 W Ratatuj nie zobaczysz kutasa Dafoe. Cytuj
pele15 3 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 racja. a gdzieś ktos pisał że to nie jego kutas tylko dublera.. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 Kutas dublera Defoe ma więcej walorów edukacyjnych od Ratatuj i Wall-E razem wziętych. Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 No nie wiem Shagohad widać że, siedzi trochę w bajkach i zna się na nich. A taki Ratatuj to kino wysokich lotów postawiłbym go obok choćby Requiem dla snu. Problemy jakie porusza Ratatuj, pytania jakie zadaje to nie w kij dmuchał. Sens życia szczura, francuska kuchnia od środka, kariera szefa kuchni, ogon i problemy z nim związane, psychika gryzonia, kolor futerka a odpowiednia potrawa. Ratatuj to kino z najwyższej półki!!! A Wall-e to już w ogóle Szekspir wśród innych filmów. Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 Disneya ogląda mi się ciężej niż Lyncha. Cytuj
Shago 3 604 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 (edytowane) Ratatuj to kino z najwyższej półki!!! A Wall-e to już w ogóle Szekspir wśród innych filmów. Dokladnie tak jest Disneya ogląda mi się ciężej niż Lyncha. "Ratatuj" i "Wall'e" to nie Disney, lecz Pixar. Lekka roznica. Ale skad moze o tym wiedziec ktos, kto nie wiem o czym mowi ?? Kutas dublera Defoe ma więcej walorów edukacyjnych od Ratatuj i Wall-E razem wziętych. Od tego typu edukacji sa inne rzeczy. Wspolczuje Ci, jesli sie dowiadujesz tego z filmow. Edytowane 21 października 2009 przez Shagohad Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 Mój post nie był aluzją do Ratatuj ani Wall-e, więc zamilcz. Cytuj
Shago 3 604 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 Jakbys nie zauwazyl, dyskusja toczy sie glownie o tych dwoch bajkach, wiec nie odwracaj kota do gory nogami... "Toy Story 3" zapowiada sie zacnie. Bardzo mi sie podoba, o czym film bedzie opowiadal. 1 Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 22 października 2009 Opublikowano 22 października 2009 Ratatuj to kino z najwyższej półki!!! A Wall-e to już w ogóle Szekspir wśród innych filmów. Dokladnie tak jest Kutas dublera Defoe ma więcej walorów edukacyjnych od Ratatuj i Wall-E razem wziętych. Od tego typu edukacji sa inne rzeczy. Wspolczuje Ci, jesli sie dowiadujesz tego z filmow. Wez juz nic wiecej nie pisz, pograzasz sie No toj story fajny film bedzie cnie Cytuj
Shago 3 604 Opublikowano 22 października 2009 Opublikowano 22 października 2009 Pograzam sie, piszac prawde ??. Poki co najwiecej do powiedzenia maja Ci, co tych bajek na oczy nie widzieli... Ale musza sie wtracic, bo to bajka ;]. Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 22 października 2009 Opublikowano 22 października 2009 No nie wiem Shagohad widać że, siedzi trochę w bajkach i zna się na nich. A taki Ratatuj to kino wysokich lotów postawiłbym go obok choćby Requiem dla snu. Problemy jakie porusza Ratatuj, pytania jakie zadaje to nie w kij dmuchał. Sens życia szczura, francuska kuchnia od środka, kariera szefa kuchni, ogon i problemy z nim związane, psychika gryzonia, kolor futerka a odpowiednia potrawa. Ratatuj to kino z najwyższej półki!!! A Wall-e to już w ogóle Szekspir wśród innych filmów. Wychodzisz na glupca jesli nie widzidz ironii w tym poscie Cytuj
Shago 3 604 Opublikowano 22 października 2009 Opublikowano 22 października 2009 Doskonale Tommo o tym wiem ;]. Widac, nie odczytales mojej wypowiedzi tak jak nalezy... Po prostu te bajki sa tym, czym Slupek ironicznie je okreslil... Cytuj
Wicked 0 Opublikowano 27 marca 2010 Opublikowano 27 marca 2010 Odczepcie sie od bajek;p Lubie je ogladac,zwlaszcza te smieszne(choc Toy Story nigdy zbytnio smieszne nie bylo,dwojka moze troche).Jesli dobrze pamietam jedynka byla pierwsza bajka zrobiona komputerowo.Z checia obejrze trojke. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi