Welna 1 094 Opublikowano 12 grudnia 2010 Opublikowano 12 grudnia 2010 ogromnie jestem zaskoczony zwiastunem. Imsomniac poszło po rozum do głowy i prócz ponownie polepszonej grafy zmienili wreszcie tonację kolorów z komiksowego Res2 na miaszankę Res1/HL2. Oby cała gra była taka a nie tylko level rozgrywający się na tej łajbie. Teraz pora by wzieli co najlepsze z multi z res1 WIelka prawde czlowiek ten przekazuje wiec sluchajcie sie wszyscy. Szczerze jesli R3 bedzie mialo multi w stylu i mechanice R1 - to bedzie to juz ostatnie Multi do jakiego dosiade sie na PS3.Poprostu nie bedzie ta gra wychodzic z czytnika mojej konsoli Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 12 grudnia 2010 Opublikowano 12 grudnia 2010 ogromnie jestem zaskoczony zwiastunem. Imsomniac poszło po rozum do głowy i prócz ponownie polepszonej grafy zmienili wreszcie tonację kolorów z komiksowego Res2 na miaszankę Res1/HL2. Oby cała gra była taka a nie tylko level rozgrywający się na tej łajbie. Teraz pora by wzieli co najlepsze z multi z res1 WIelka prawde czlowiek ten przekazuje wiec sluchajcie sie wszyscy. Szczerze jesli R3 bedzie mialo multi w stylu i mechanice R1 - to bedzie to juz ostatnie Multi do jakiego dosiade sie na PS3.Poprostu nie bedzie ta gra wychodzic z czytnika mojnsej kooli do 11.1.2011 lub kto woli 1.11.2011 Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 12 grudnia 2010 Opublikowano 12 grudnia 2010 ogromnie jestem zaskoczony zwiastunem. Imsomniac poszło po rozum do głowy i prócz ponownie polepszonej grafy zmienili wreszcie tonację kolorów z komiksowego Res2 na miaszankę Res1/HL2. Oby cała gra była taka a nie tylko level rozgrywający się na tej łajbie. Teraz pora by wzieli co najlepsze z multi z res1 WIelka prawde czlowiek ten przekazuje wiec sluchajcie sie wszyscy. Szczerze jesli R3 bedzie mialo multi w stylu i mechanice R1 - to bedzie to juz ostatnie Multi do jakiego dosiade sie na PS3.Poprostu nie bedzie ta gra wychodzic z czytnika mojnsej kooli do 11.1.2011 lub kto woli 1.11.2011 Słusznie, od tego dnia beda na zmiane ;P Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 12 grudnia 2010 Opublikowano 12 grudnia 2010 za(pipi)ista jest ta kolorystyka, a gra przypomina Dystrykt 9. Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 12 grudnia 2010 Opublikowano 12 grudnia 2010 ogromnie jestem zaskoczony zwiastunem. Imsomniac poszło po rozum do głowy i prócz ponownie polepszonej grafy zmienili wreszcie tonację kolorów z komiksowego Res2 na miaszankę Res1/HL2. Oby cała gra była taka a nie tylko level rozgrywający się na tej łajbie. Teraz pora by wzieli co najlepsze z multi z res1 Powiedzieli, że kolorystyka będzie przeplatana. Ciężki klimat + widoki z Res2. Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 16 grudnia 2010 Opublikowano 16 grudnia 2010 Ja jestem ciekaw za to czy Res 3 wejdzie w projekt lokalizacje 2.0 ? Jak na razie grą Insomaniaców nie było po drodze z napisami / wersjami PL, a np takie Ratchety nadawały by się do tego o wiele bardziej niż każda inna gra. Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 16 grudnia 2010 Opublikowano 16 grudnia 2010 Wydłużony trailer z VGA http://www.ppe.pl/news-4581-Resistance_3__Directors_Cut.html Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 16 grudnia 2010 Opublikowano 16 grudnia 2010 (edytowane) balon - teraz każda gra wydawana przez Sony zalicza spolszczenie. Nawet kilka gier z PSN jest po polsku. btw. Patrząc na "rozkład jazdy" exów Sony na 2011 rok to cholernie dużo roboty będą mieć w Polskim oddziale Sony ' Edytowane 16 grudnia 2010 przez SzczurekPB Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 16 grudnia 2010 Opublikowano 16 grudnia 2010 No ci powiem, że najnowszy Ratchet wychodził już jak działał projekt lokalizacje 2.0, a go jakoś nie spolszczyli. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 16 grudnia 2010 Opublikowano 16 grudnia 2010 Ratchet się nie załapał do tych 90% gier, które miały być spolszczone Teraz to już 100% (oprócz reedycji z ps2). Cytuj
CHWDA 9 Opublikowano 16 grudnia 2010 Opublikowano 16 grudnia 2010 No ci powiem, że najnowszy Ratchet wychodził już jak działał projekt lokalizacje 2.0, a go jakoś nie spolszczyli. Raczej na jej początku. Od Ratcheta chyba już żaden tytuł nie został pominięty Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 17 grudnia 2010 Opublikowano 17 grudnia 2010 Ja jestem ciekaw za to czy Res 3 wejdzie w projekt lokalizacje 2.0 ? Jak na razie grą Insomaniaców nie było po drodze z napisami / wersjami PL, a np takie Ratchety nadawały by się do tego o wiele bardziej niż każda inna gra. Chyba wszystko zależy od Insomniac czy będą chcieli. Bo tytuły first party od Sony są teraz wszystkie lokalizowane, ale IG to studio second party. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 1 lutego 2011 Opublikowano 1 lutego 2011 (edytowane) Nowy typ Chimery na... gifie od Insomniac Games. Później będzie nowy gameplay na blogu PS. Edytowane 1 lutego 2011 przez SzczurekPB Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 1 lutego 2011 Opublikowano 1 lutego 2011 Chimera King Kong - zaje.bista. Daliby jakieś info o multi + gameplay, bo single to raczej na pewno da radę. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 1 lutego 2011 Opublikowano 1 lutego 2011 A jeśli polubicie Insomniac na facebooku, to dostaniecie za darmo ekskluzywny theme na PS3: facebook IG Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 1 lutego 2011 Opublikowano 1 lutego 2011 Kurde, juz sie balem, ze w temacie Resistance 3 na pare dlugich miesiecy nastanie grobowa cisza. To nowe info ma pojawic sie jeszcze dzisiaj!? Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 1 lutego 2011 Opublikowano 1 lutego 2011 (edytowane) Tak, dzisiaj. Tonight the EU PlayStation blog will reveal two new gameplay reels for All 4 One and Resistance 3. Here comes the first glimpse! Twitter Insomniac. Nowy gif: Edytowane 1 lutego 2011 przez SzczurekPB Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 1 lutego 2011 Opublikowano 1 lutego 2011 (edytowane) Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=KmxKXq_c478&feature=player_embedded http://blog.eu.plays...come-to-london/ Screeny: Edytowane 1 lutego 2011 przez SzczurekPB Cytuj
S!N 14 Opublikowano 1 lutego 2011 Opublikowano 1 lutego 2011 Animacja ludzi jakaś taka kanciasta, ale reszta wygląda świetnie. Muszę nadrobić część pierwszą i drugą. Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 1 lutego 2011 Opublikowano 1 lutego 2011 Swietnie to wyglada tylko animacja psuje efekt. Watpie, ze poprawia to ale maja jeszcze troche czasu. Tak czy inaczej jestem pod wrazeniem. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 1 lutego 2011 Opublikowano 1 lutego 2011 Możecie mnie zjechać równo, ale wygląda to słabiutko. I nie, nie chodzi mi o grafikę, a o samą grę - zwykły fps z potworami, nie widzę tu nic nadzwyczajnego.. Sony trochę spartolił plan wydawniczy - bo to właśnie ta gra powinna wyjść pierwsza, bo będzie słabsza od Killzona 3... Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 1 lutego 2011 Opublikowano 1 lutego 2011 Ładnie wygląda, ale poziom Killzone 3 to jeszcze nie jest. Za to bossów znowu zaserwują bardzo dobrych. Cytuj
S!N 14 Opublikowano 1 lutego 2011 Opublikowano 1 lutego 2011 Możecie mnie zjechać równo, ale wygląda to słabiutko. I nie, nie chodzi mi o grafikę, a o samą grę - zwykły fps z potworami, nie widzę tu nic nadzwyczajnego.. Sony trochę spartolił plan wydawniczy - bo to właśnie ta gra powinna wyjść pierwsza, bo będzie słabsza od Killzona 3... Problem w tym, że FPSów z potworami ostatnio mało. Rzucają tylko CoDy, BFy i inne mniej lub bardziej udane klony. Inna sprawa, że Killzone, a Resistance to dwie różne gierki. KZ udaje taktycznego shootera, a Resistance (stwierdzam po demku jedynki) czysta zręcznościówa (z cudownym sterowaniem, do tej pory królem sterowania na konsoli w FPSach było Halo, ale Resistance wygrywa na całej linii - no i nie czuć autoaima). Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 1 lutego 2011 Opublikowano 1 lutego 2011 mam nadzieje, ze w 3ce zmienia calkowicie feeling strzelania. 2ki nawet przez to nie skonczylem... Cytuj
Maggort 21 Opublikowano 1 lutego 2011 Opublikowano 1 lutego 2011 Ciekawie się zapowiada , widać że będzie mocny klimat , pewnie będzie także dużo epickich pojedynków z bossami tak jak w poprzedniej części. Na Resa3 czekam bardziej niż na Killzone 3 . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi