Skocz do zawartości

Resistance 3

Zeratul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ogromnie jestem zaskoczony zwiastunem. Imsomniac poszło po rozum do głowy i prócz ponownie polepszonej grafy zmienili wreszcie tonację kolorów z komiksowego Res2 na miaszankę Res1/HL2. Oby cała gra była taka a nie tylko level rozgrywający się na tej łajbie.

Teraz pora by wzieli co najlepsze z multi z res1

WIelka prawde czlowiek ten przekazuje wiec sluchajcie sie wszyscy.

Szczerze jesli R3 bedzie mialo multi w stylu i mechanice R1 - to bedzie to juz ostatnie Multi do jakiego dosiade sie na PS3.Poprostu nie bedzie ta gra wychodzic z czytnika mojej konsoli

Opublikowano

ogromnie jestem zaskoczony zwiastunem. Imsomniac poszło po rozum do głowy i prócz ponownie polepszonej grafy zmienili wreszcie tonację kolorów z komiksowego Res2 na miaszankę Res1/HL2. Oby cała gra była taka a nie tylko level rozgrywający się na tej łajbie.

Szczerze jesli R3 bedzie mialo multi w stylu i mechanice R1 - to bedzie to juz ostatnie Multi do jakiego dosiade sie na PS3.Poprostu nie bedzie ta gra wychodzic z czytnika mojnsej kooli

do 11.1.2011 lub kto woli 1.11.2011 :)

Opublikowano

Szczerze jesli R3 bedzie mialo multi w stylu i mechanice R1 - to bedzie to juz ostatnie Multi do jakiego dosiade sie na PS3.Poprostu nie bedzie ta gra wychodzic z czytnika mojnsej kooli

do 11.1.2011 lub kto woli 1.11.2011 :)

Słusznie, od tego dnia beda na zmiane ;P

Gość bigdaddy
Opublikowano

za(pipi)ista jest ta kolorystyka, a gra przypomina Dystrykt 9.

Opublikowano

Powiedzieli, że kolorystyka będzie przeplatana. Ciężki klimat + widoki z Res2.

Opublikowano

Ja jestem ciekaw za to czy Res 3 wejdzie w projekt lokalizacje 2.0 ? Jak na razie grą Insomaniaców nie było po drodze z napisami / wersjami PL, a np takie Ratchety nadawały by się do tego o wiele bardziej niż każda inna gra.

Opublikowano (edytowane)

balon - teraz każda gra wydawana przez Sony zalicza spolszczenie. Nawet kilka gier z PSN jest po polsku.

btw. Patrząc na "rozkład jazdy" exów Sony na 2011 rok to cholernie dużo roboty będą mieć w Polskim oddziale Sony :D'

Edytowane przez SzczurekPB
Opublikowano

No ci powiem, że najnowszy Ratchet wychodził już jak działał projekt lokalizacje 2.0, a go jakoś nie spolszczyli.

Raczej na jej początku. Od Ratcheta chyba już żaden tytuł nie został pominięty

Opublikowano

Ja jestem ciekaw za to czy Res 3 wejdzie w projekt lokalizacje 2.0 ? Jak na razie grą Insomaniaców nie było po drodze z napisami / wersjami PL, a np takie Ratchety nadawały by się do tego o wiele bardziej niż każda inna gra.

Chyba wszystko zależy od Insomniac czy będą chcieli. Bo tytuły first party od Sony są teraz wszystkie lokalizowane, ale IG to studio second party.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Możecie mnie zjechać równo, ale wygląda to słabiutko. I nie, nie chodzi mi o grafikę, a o samą grę - zwykły fps z potworami, nie widzę tu nic nadzwyczajnego..

Sony trochę spartolił plan wydawniczy - bo to właśnie ta gra powinna wyjść pierwsza, bo będzie słabsza od Killzona 3...

Opublikowano

Możecie mnie zjechać równo, ale wygląda to słabiutko. I nie, nie chodzi mi o grafikę, a o samą grę - zwykły fps z potworami, nie widzę tu nic nadzwyczajnego..

Sony trochę spartolił plan wydawniczy - bo to właśnie ta gra powinna wyjść pierwsza, bo będzie słabsza od Killzona 3...

Problem w tym, że FPSów z potworami ostatnio mało. Rzucają tylko CoDy, BFy i inne mniej lub bardziej udane klony. Inna sprawa, że Killzone, a Resistance to dwie różne gierki. KZ udaje taktycznego shootera, a Resistance (stwierdzam po demku jedynki) czysta zręcznościówa (z cudownym sterowaniem, do tej pory królem sterowania na konsoli w FPSach było Halo, ale Resistance wygrywa na całej linii - no i nie czuć autoaima).

Opublikowano

Ciekawie się zapowiada , widać że będzie mocny klimat , pewnie będzie także dużo epickich pojedynków z bossami tak jak w poprzedniej części. Na Resa3 czekam bardziej niż na Killzone 3 .