Skocz do zawartości

Resistance 3

Featured Replies

Opublikowano

Jak ja kocham tą serie. Jaram się strasznie, ciekawe czy zamkną to trylogią (do.(pipi)ię te chimery) i będzie jakiś koniec czy dalej otwartą sprawę zostawią (Res 4 np w latach 70-80 :) )

Co do feelingu, to jest on specyficzny, rzekłbym lekko kiczowaty ale trafia do mnie niesamowicie.

• Odpowiedzi 869
  • Wyświetleń 118,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• demko R3 wypłynęło na...singapurskim PSS   acc z demem : email r3demo1@yahoo.com pw resistance3

• tak czytam niektóre Wasze opinie i powiem szczerze, że niesamowicie się dziwię Waszym biadoleniom i narzekaniom; dostaliście do rąk naprawdę solidny tytuł (narazie nie mówię o multi, skupiam się na si

• Beta multi dla wszystkich na US PS Store do ściągnięcia się pojawiła.

Opublikowano

Resistance 2, choc nie bylo tytulem wybitnym, to jednak zawieralo takie poklady miodu, ze z bananem na ryju obalilem cala gre. Na "trojke" czekam z wywieszonym jezorem. Juz widac, ze grafa ryje beret, a przeciez ostatnie szlify i dopieszczanie dopiero nastąpi. Brutalnosc tez daje rade, wyrywanie glowy rulz! Czepiacie sie animacji postaci - coz, mysle ze bezpodstawnie. I tak dotychczas krolem jesli idzie o animowanie ruchow zolnierzy bez watpienia jest modern warfare 2, a takie KZ2-3 na tym polu wygladaja smiesznie i sztywno. Tak czy siak na pewno Resistance 3 bedzie bardzo dobra gra. Czy hitem? Mam k*rwa taka nadzieje, bo potencjal jest niesamowity!!!

Jak ja kocham tą serie. Jaram się strasznie, ciekawe czy zamkną to trylogią (do.(pipi)ię te chimery) i będzie jakiś koniec czy dalej otwartą sprawę zostawią (Res 4 np w latach 70-80 :) )

Co do feelingu, to jest on specyficzny, rzekłbym lekko kiczowaty ale trafia do mnie niesamowicie.

Insomniac mowilo po wydaniu Ratchet & Clank: Crack in Time i po zapowiedzi multiplatformy na X360 i PS3, ze musza jeszcze zrobic dla Sony jedna czesc Ratcheta i dwie czesci Resistance. Tak wiec "czworka" jest wiecej niz pewna :thumbsup:

Opublikowano

No nie do końca taka pewna,ponieważ już zapowiedziano resistance na ngp,co prawda nie robi go insomniac ale kto wie co nam szykują.

Opublikowano

No nie do końca taka pewna,ponieważ już zapowiedziano resistance na ngp,co prawda nie robi go insomniac ale kto wie co nam szykują.

Totez napisalem, co mowilo Insomniac, a mowili wyraznie, ze musza zrobic(ONI, ICH STUDIO!) jeszcze dwie czesci Resistance.

Co do grafiki w Resistance 3 - widac rezygnacja z 60 FPS'ow sie oplacila, otoczenie jest bardzo ladne, to samo postaci i chimery. Ajć, cos mi sie zdeczka wydaje, ze we wrzesniowej konfrontacji Resistance 3 i Rage zwyciestwo osiagnie gra Insomniac! Choc rywalizacja bedzie bardzo trudna :thumbsup:

Opublikowano

Nie podoba mi sie za bardzo ten pasek życia nad którym sie zastanawiali, grafika jest dobra, napewno coś jeszcze poprawią wkońcu mają pół roku.

Opublikowano

Co do grafiki w Resistance 3 - widac rezygnacja z 60 FPS'ow sie oplacila,

Obie czesci Resistance sa w 30 klatkach. Rezygnacja z 60FPS'ow dotyczy prawdopodobnie Ratcheta.

Opublikowano

O kurczę, trzeba pomyśleć o zakupie PS3... :rolleyes:

Nie ukrywam, że na Resistance czekam z niecierpliwością, a to co zobaczyłem, powoduje iż owe czekanie staje się coraz bardziej uciążliwe... :whistling:

Edytowane przez stoodio

Opublikowano

Dla mnie Res>Killzone. Trailer robi wrażenie. Grafika bardzo dobra, klimat jest, zaj.ebiste bronie są. Teraz tylko czekać na trailer multi. :potter:

BTW jakbyście nie wspomnieli o animacji ludzi to nawet bym nie zauważył. Przecież nie jest taka straszna.

Opublikowano

Klimat świetny, graficznie bardzo ładnie, widać, że tym razem będzie działo się znacznie więcej niż w poprzednich częściach. Czekam na wieści o multi!

Opublikowano

Jak dla mnie animacja postaci prezentuje sie rewelacyjnie! Nie wiem co jest w niej takiego kieprawego, ze spora czesc z was narzeka. Dla mnie to mega natural! Moze nie taki jak w Modern Warfare, ale zdecydowanie w czolowce!

Opublikowano

No w końcu Resistance "jakoś" wygląda ;) Co prawda krótki ten filmik, ale widać, że w końcu bronie będą w miarę normalne i może w końcu będzie czuć ich moc bez uczucia, że strzelamy plastikowymi zabawkami. Zarys fabuły i klimat bardzo interesujący, jak kopiować to od najlepszych czyli od Half Life 2. Może być ciekawie.

Opublikowano

Kurde, obejrzalem juz trailer chyba z 50 razy... Po pierwszym, grudniowym zwiastunie nie podskoczylo mi cisnienie, jednak dzisiejszy pokaz uswiadczyl mnie w przekonaniu, ze warto czekac na ten tytul. Pokazywalem go rowniez mojemu ojcu, ktory ukonczyl Resistance 2 i powiedzial - "no, dobra grafika, swietne bronie..." a na widok urywania glowy powiedzial "wow". Heh, starszy ma 46 lat, a ukonczyl niejednego FPS'a, dodatkowo teraz młuci na pleju online w Bad Company 2 :teehee:

Opublikowano

Nie no kurde, nie mam pytan...

Od razu widac, ze Resistance z "bezmózgiego", staroszkolnego(ale trudnego) napierdzielania zmienilo sie w strzelanine bardziej przypominajaca nowoczesne strzelanki, jak Call of Duty. Mi to bardzo odpowiada. Grafa jest cudna jak na ten etap prac, walka z bossem-gorylem ryje beret, wybuchy sa najwyzszej klasy, a takie patenty jak odtracenie przez przeciwnika i lot kilka metrow w dal dodaja calosci smaczku. Dawajta mi to, ale juz!!!

Opublikowano

Trailer-gamplay ( ten na lodce), mnie rozwalil. Mysalem, ze bedzie cos nowego, fajnego a patrzac na ten gameplay widze jedynie wiecej polygonow, efektow swietlnych, bardziej zaawasnowane hdr itd. Ogolnie, mechanizm rozgrywki pozostal niemalze identyczny z poprzednimi czesciami. Gdzie podzial sie ten mocrany klimat al'a Half-Life 2? Wiem, ze to jedynie 4 minutowy fragment, ale mimo wszystko jestem rozczarowany.

Opublikowano

Wygląda to trochę inaczej niż pierwszy trailer, ale i tak zapowiada się dobrze.

Opublikowano

na mnie tez niestety nie robi wrazenia - jasne niektore efekty sa zrobione rewelacyjnie, ale calosc jakos mnie poki co nie przekonuje, a juz na pewno nie tak, jak Killzone 3. Obawiam sie wlasnie, ze nie poprawili nic z dwojki i znowu przez kiepski feeling strzelania ten tytul mi nie podejdzie. Obym sie mylil ! <_<

Opublikowano

Od razu widac, ze Resistance z "bezmózgiego", staroszkolnego(ale trudnego) napierdzielania zmienilo sie w strzelanine bardziej przypominajaca nowoczesne strzelanki, jak Call of Duty.

,,Bezmózgiego" - oj głupotę palnąłeś. Fani multi z pierwszej części pukają się w tej chwili w czoło. Poza tym, ja na razie w tej grze Coda nie widzę - i całe szczeście, bo chcę dostać wreszcie skillowego fps'a na ps3, a nie gierkę, gdzie przez nachalny auto aim i duży domage broni, nawet niewidomy może brylować na serwerach.

Opublikowano

Nie grałem w żadną z poprzednich części. Ale chciałbym spróbować od części trzeciej :) od kiedy posiadam PS3 , gram głównie w FPS.. a ten tytuł robi wrażenie.

Opublikowano

Nie grałem w żadną z poprzednich części. Ale chciałbym spróbować od części trzeciej :) od kiedy posiadam PS3 , gram głównie w FPS.. a ten tytuł robi wrażenie.

Jak grasz głównie w FPS'Y to jak ominąłeś dwa Resy?(Grasz tylko w Cody?) Do wydania części trzeciej zostało jeszcze sporo czasu, więc zaopatrz się w część 1 i 2.

Opublikowano

Jak grasz głównie w FPS'Y to jak ominąłeś dwa Resy?(Grasz tylko w Cody?) Do wydania części trzeciej zostało jeszcze sporo czasu, więc zaopatrz się w część 1 i 2.

olej jedynkę, weź dwójkę w single. fajna była. jedynka na dzisiejszy standardy wygląda mega klockowo, choć miała (ponoć) najlepszy gameplay w multi

Opublikowano

No to KZ 3 ma mega konkurencje ! Czekam na gierke z niecierpliwością ! Gameplay'owo bardziej mi się podoba niż KZ3 ...

Opublikowano

Od razu widac, ze Resistance z "bezmózgiego", staroszkolnego(ale trudnego) napierdzielania zmienilo sie w strzelanine bardziej przypominajaca nowoczesne strzelanki, jak Call of Duty. Mi to bardzo odpowiada. Grafa jest cudna jak na ten etap prac, walka z bossem-gorylem ryje beret, wybuchy sa najwyzszej klasy, a takie patenty jak odtracenie przez przeciwnika i lot kilka metrow w dal dodaja calosci smaczku. Dawajta mi to, ale juz!!!

pozwolisz że się ni zgodzę. tak udanego multi jak było (i jest nadal) w Rfom juz pózniej w żadnej grze nie było i imho nie będzie.