Skocz do zawartości

Resistance 3

Featured Replies

• Odpowiedzi 869
  • Wyświetleń 118,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• demko R3 wypłynęło na...singapurskim PSS   acc z demem : email r3demo1@yahoo.com pw resistance3

• tak czytam niektóre Wasze opinie i powiem szczerze, że niesamowicie się dziwię Waszym biadoleniom i narzekaniom; dostaliście do rąk naprawdę solidny tytuł (narazie nie mówię o multi, skupiam się na si

• Beta multi dla wszystkich na US PS Store do ściągnięcia się pojawiła.

Opublikowano

Demo zaliczone. Graficznie daleko do Killzone 3 ( powiedziałbym nawet że bardzo daleko) ale mam nadzieje że to wczesna wersja jeszcze .

Opublikowano

No ja przeanalizowalem wszystkie filmiki z rozgrywki i Resistance 3 wypada tylko niezle pod wzgledem oprawy. Owszem, jest klimatycznie, ale taki Killzone 3 czy tez Crysis 2 to nie jest i juz zdecydowanie nie bedzie. A sam gameplay wypada ciekawie - fajne bronie, nieodnawiajace sie zycie i roznorodni przeciwnicy - tutaj zdecydowanie na plus. Innymi slowy - R3 bedzie gra, ktorej srednia ocen wynosic bedzie 80-85%, o megahicie mozemy zapomniec.

Edytowane przez Don_Pedro

Opublikowano

No ja przeanalizowalem wszystkie filmiki z rozgrywki i Resistance 3 wypada tylko niezle pod wzgledem oprawy. Owszem, jest klimatycznie, ale taki Killzone 3 czy tez Crysis 2 to nie jest i juz zdecydowanie nie bedzie. A sam gameplay wypada ciekawie - fajne bronie, nieodnawiajace sie zycie i roznorodni przeciwnicy - tutaj zdecydowanie na plus. Innymi slowy - R3 bedzie gra, ktorej srednia ocen wynosic bedzie 80-85%, o megahicie mozemy zapomniec.

Większość graczy którzy czekają na Resi3 nie czekają na następce Kz3 (grafika).Gracze czekają na potwora sieciowego :)

Opublikowano

11 minut z bety R3:

Plansza przypomina jedną z CoD 4, nie pamiętam nazwy. Ogólnie nie wygląda to źle, ale z opinią wstrzymam się dopóki sam nie zagram w multi.

Opublikowano

Jedyne co mi się nie podoba, to te robaki, ale raczej są mało szkodliwe i robią za dostarczycieli punktów XP. DMG broni na dobrym poziomie (fani CoD i BF raczej nie mają czego szukać).

Opublikowano

Ja jednak będę szukał,bo nie jestem ograniczony żeby grać w jedną grę...

Opublikowano

No dokładnie. Ja lubię CoDa, ale chętnie zagram w R3. Jedyne obawy jakie mam to killstreaki. Mam nadzieję, że nie popsują multi, bo mechanika gry i feeling ze strzelania wyglądają na zajebiście zrobione.

BTW nie ode mnie ten minus jakby co. teehee.gif

Edytowane przez Crying_Wolf

Opublikowano
GTTV forges ahead with huge Resistance 3 exclusives, bringing big reveals on campaign and multiplayer gameplay

GT.TV Episode 414 Promo

P.S. Już chyba któryś raz z kolei R3 jest głównym tematem GTTV, co się raczej rzadko spotyka.

Opublikowano

A ja nie, bo walą spoilerami i pokazują nowe miejscówki. Niedługo całą kampanię pokażą. :P

Opublikowano

Ciekawy jestem czy będzie combo audio eng + napisy PL, ktoś coś wie na ten temat?

Opublikowano

zdecydowanie single player prezentuje się najbardziej obiecująco z wszystkich części. Fajnie,że zapowiedzieli też betę dla wszystkich pod koniec wakacji.

Po zawodzie multiplayerem Killzone3 to już chyba ostatnia nadzieja na dobry tryb. Jak i Res3 pod tym względem zawiedzie to posiadaczowi ps3 pozostanie jedynie wybór między CoD i BF.

Ja trzymam kciuki za R3 bo mimo wszystko zawsze preferowałem sieciówki gdzie nie sterujemy pojazdami.

Opublikowano

Po zawodzie multiplayerem Killzone3 to już chyba ostatnia nadzieja na dobry tryb. Jak i Res3 pod tym względem zawiedzie to posiadaczowi ps3 pozostanie jedynie wybór między CoD i BF.

Jest jeszcze U3, ale jestem pewien, że R3 nie zawiedzie, tzn. na pewno będzie znacznie bardziej grywalne od BF i CoD.

Filmik z polskiej wersji: http://tvgry.pl/?ID=1802

Level ma za(pipi)istą kolorystykę i bardzo fajny design, do tego sporo skryptowanych, robiących wrażenie akcji.

PS. Niech jakiś mod będzie tak miły i połączy posty.

Edytowane przez Square

Opublikowano

Gość, który komentuje obok Gonciarza jest mega irytujący. Trudno obejrzeć film do końca, słuchając tego co mówi.

A co do samej gry to ogólnie nie jestem zwolennikiem serii i feelingu postaci, broni, ale gra wygląda ślicznie. Pięknie dopracowany graficznie produkt, wstępnie oceniając.

Opublikowano

ale polski dubing jest z(pipi)a.ny , jezus maria. Do tego przetłumaczyli na polski wszystko, łącznie z nazwami przeciwników - "stalogłowy ponurak" WTF

Opublikowano

Dubbing tragedia! Po mordzie widać jakiegoś starszego typa, a tutaj głos przed mutacją. Ale ogólnie sama gra wygląda fajnie.

Opublikowano

podoba mi sie taki ponury klimat i pod wzgledem grafiki ladnie doyebali gre :P ale i tak najwazniejsze jest multii wiec czekam na bete i wtedy bede iwedzial czy gre lykne na premiere

Opublikowano

ale polski dubing jest z(pipi)a.ny , jezus maria. Do tego przetłumaczyli na polski wszystko, łącznie z nazwami przeciwników - "stalogłowy ponurak" WTF

Dubbing podobno jest dobry tylko ten jeden głos wyszedł nie najlepiej.

Edytowane przez YETI